stratigos24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έγινε κάτι περίεργο πριν λίγο στο λαπτοπ της δουλειάς και προσπαθώ να δω τί συμβαίνει.. Ανοίγω τον φάκελο ''downloads'' και ενώ έχει αρχεία και φακέλους μέσα, δεν βρίσκει τίποτα, τρεμοπαίζει η μπάρα δεξιά και κάτω αριστερά λέει αρχεία 0 και πετάει και ένα 196 και 0 πάλι κλπ.. Αν στην αναζήτηση πατήσω πχ έναν φάκελο ή αρχείο που είναι μέσα στον φάκελο υπάρχει κανονικά. Πχ, έχω έναν φάκελο μέσα στα ''downloads'' ονομασμένο ως ''help'' και τον βρίσκει στην αναζήτηση, τον πατάω και ανοίγει κανονικά και έχει και το αρχείο μέσα (ένα βίντεο συγκεκριμένα) και παίζει κανονικά αν το πατήσω. Βίντεο από το πρόβλημα: Αυτο που έκανα πριν το πάθει ήταν να έχω μπει σε ένα φάκελο μέσα στα downloads και με shift/delete να διαγράφω αρχεία που δεν θέλω.. Edit: Επανεκκίνηση έχω κάνει, τερματισμό και εκκίνηση του λάπτοπ κλπ, δεν αλλάζει κάτι. Τώρα μετά από τον τερμαρτισμό και την εκκίνηση, στην αναζήτηση δεν μου βρίσκει τίποτα, γενικά. Ανοίγω πχ άλλον φάκελο που έχει υποφακέλους με τραγούδια και χύμα τραγούδια, γράφω κάποιον καλλιτέχνη ή κομμάτι και λέει δεν βρέθηκε... Πριν την επανεκκίνηση, έβρισκε αρχεία στην αναζήτηση κανονικα. Κατέβασα τώρα αυτό: https://support.microsoft.com/el-gr/mats/windows_search Το τρέχω και βλέπουμε μπας και.. Εdit2: Τώρα μετά το fix βρίσκει κανονικά αρχεία στην αναζήτηση. Ο φάκελος ''downloads'' τα ίδια.. δεν κάνει κάτι. Δεν βρίσκει σωστά.. πχ από έναν καλλιτέχνη βρίσκει μονο 2 τραγούδια ενώ έχω 102... Στον browser του virtual dj όλα βρίσκονται κανονικά, τα αρχεία του ''downloads'' εμφανίζονται και στην αναζήτηση του virtual βρίσκει όλα τα κομμάτια από κάθε μέρος του σκληρού. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2016 από stratigos24 1
stratigos24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ok, κατεβάζω malware bytes και ενημερώνω. Εdit: Κατέβασα το malware bytes, έτρεξα στο ''Σάρωση για απειλές'' και δεν βρήκε κάτι: Εdit2: Για να μπορέσω να μπω στον φάκελο Downloads και να μου εμφανίσει τα αρχεία και φακέλους που είναι μέσα, πήγα στον browser του virtual, επέλεξα τον φάκελο download, επέλεξα ένα κομμάτι που ήταν χύμα, πάτησα δεξί κλίκ πάνω του και μετά ''file operations'' και στη συνέχεια ''open in explorer''. Τον άνοιξε λοιπόν κανονικά και μπορώ να δω όλα τα αρχεία και φακέλους που έχει μέσα. Τον έκλεισα και τον ξαναάνοιξα τον φάκελο (αυτή τη φορά τον άνοιξα από το εικονίδιο του και όχι μέσω του virtual) για να δω αν ''έφτιαξε''.. Έκλεισα το λάπτοπ και το άνοιξα για να δω αν μετά θα μπαίνει στον φάκελο ''Downloads'' χωρίς να μπω από το virtual και μπαίνει. Η αναζήτηση πάλι κάνει τα δικά της και ή βρίσκει λίγα πράγματα σε σχέση με όσα υπάρχουν σε αυτό που κάνω αναζήτηση ή δεν βρίσκει τίποτα.. Eνημερωτικά: Το λάπτοπ είναι από φορμάτ εδώ και 2 μήνες, με καινούριο σκληρό (arc 100 ocz), με αυθεντικά windows 7, με μόνα προγράμματα περασμένα το virtual dj (αυθεντικό), bitdefender free, core temp, sentinel, ssd guru και steam (και τώρα του έβαλα το malware bytes για να κάνω σκαν καθώς και το obs για να τραβήξω βιντεάκι το πρόβλημα που μου έκανε και έβαλα στο πρώτο ποστ). Έχουν γίνει και όλα τα updates. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2016 από stratigos24
Apsinthos07 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Κατέβασε το HD Sentinel για να τσεκάρεις τον σκληρό.
stratigos24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Το έχω, το γράφω από πάνω. Έχω και το ocz ssd guru. Και τα δύο δείχνουν τέλεια κατάσταση του δίσκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα