johnny008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, παίδες. Λοιπόν, πριν από ένα μήνα περίπου εγκατέστησα τα Windows 10. Το θέμα είναι ότι δε θέλω τα Home αλλά τα Pro ή τα Enterprise. Είμαι όμως εντελώς άσχετος από αυτά. Υπάρχει τρόπος να τα κατεβάσω δωρεάν; Πρέπει να πληρώ κάποιες προϋποθέσεις;
ntg1980 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καταρχήν η εγκατάσταση των Windows 10 πως έγινε? Έκανες αναβάθμιση ή αγόρασες άδεια?Κι όταν λες "υπάρχει τρόπος να τα κατεβάσω δωρεάν", τι εννοείς?Ο μοναδικός (νόμιμος) τρόπος να τα εγκαταστήσεις δωρεάν, είναι να προχωρήσεις σε αναβάθμιση από αντίστοιχη έκδοση των Windows 7 ή 8.1, που αντιστοιχεί σε Windows 10 Pro. Αλλιώς πρέπει να αγοράσεις άδεια.Δεν σου συνιστώ να ρωτήσεις (εδώ μέσα) για οποιονδήποτε άλλο (μη νόμιμο) τρόπο, διότι... θα σε δαγκώσουν!
alfas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, παίδες. Λοιπόν, πριν από ένα μήνα περίπου εγκατέστησα τα Windows 10. Το θέμα είναι ότι δε θέλω τα Home αλλά τα Pro ή τα Enterprise. Είμαι όμως εντελώς άσχετος από αυτά. Υπάρχει τρόπος να τα κατεβάσω δωρεάν; Πρέπει να πληρώ κάποιες προϋποθέσεις; Εκτός αν είσαι φοιτητής... οπότε μπορείς να τα βρείς νόμιμα.(δε θυμάμαι ποια εκδοση δίνουν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα