Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θα ήθελα συμβουλές για μία σύνθεση μιας και το χω αφήσει κάποια χρόνια το άθλημα..

Η πιο βαριά χρήση θα είναι το gaming γι'αυτό και ο συγκεκριμένος τίτλος.

Το πιο βασικό είναι η καλύτερη ποιότητα που μπορούμε να πετύχουμε στα παιχνίδια και όσο γίνεται να μας βγάλει σε βάθος χρόνου.

i) 850 ευρώ

ii)  mining  όχι 

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

Οχι 

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?

Θα συνδεθεί αρχικά και ίσως μόνιμα με τηλεόραση οπότε προς το παρόν όχι.
Ανάλυση FullHD

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Όχι υπάρχουν.

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

Δεν υπάρχει πρόβλημα

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο.

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

Οχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

Οχι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  
Οχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού
όχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:
όχι

Δημοσ.
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Για κάτι καλύτερο σε κάρτα πάμε στην 390 ή υπάρχει και κάτι ενδιάμεσο?

Θα πήγαινα σε gtx 970 αλλά θα βγεις εκτός budget.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Για κάτι καλύτερο σε κάρτα πάμε στην 390 ή υπάρχει και κάτι ενδιάμεσο?

Όχι, για κάτι καλύτερο πας καρφί για 390

• Like 1
Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ.
Θα το μελετήσω και θα δώ μήπως το καθυστερήσω λίγο για να μπορέσω για καλύτερη κάρτα.
Τροφοδοτικό πιο μικρό με παίρνει?Μήπως έβρισκα κάποιο semi-modular.
Είναι αισθητή υποβάθμιση στην ποιότητα να κοιτάξω για bronze?

Δημοσ.

Θεωρώ χωρίς να θέλω να φανώ κάποιος ή να κάνω κριτική ως ανώτερος-που δεν είμαι- , ότι η σύνθεσή μου είναι πιο ισορροπημένη σε σχέση με την δική σου.. Ο 6500 είναι value for money για gaming PC και ειδικά σ'αυτά τα λεφτά.. Η μητρική που προτείνεις είναι λιγο ακριβή, ενώ μπορεί να κάνει την δουλέια του και με μία φθηνότερη, αφήνοντας στην άκρη το θέμα brand name, φυσικά, χωρίς να λέει κάτι αυτό. Το Gold, δεν βρίσκω λόγω να το βάλει... Το bronze τον καλύπτει απόλυτα. Εγώ δεν θα έδινα σύνθεση ΜΟΝΟ με SSD, μέχρι να περάσει τα Windows.. βάλει 2-3 παιχνίδια, τελείωσε.. μετά αν θέλει να έχει και αρχεία?

Η GPU καλύτερα να πάει σε 4GB (Vram) (είτε είναι NVidia ή AMD), μιας και το ζητάει ο ίδιος, για να είναι πιο future-proof.. Ήδη τα 2 φτάνουν στα περισσότερα παιχνίδια να τα τρέχεις με low-med, χωρίς πολλά φίλτρα.

Έχω φάει "κράξιμο" από συμφορουμίτες για τα κουτιά που πρότειν παλαιότερα.. Τελικά, κατάλαβα ότι πρέπει να επενδύσεις και σε ένα καλό/αξιοπρεπές κουτί!

Δημοσ.

Το h170 παίρνει νομίζω μέχρι 2133 μνήμες και ειναι προτιμότερες αυτές τις υπογραφής μου......επισης τα 4GB και στις 2 gpu (380 & 460) είναι ανωφελα όπως έχει ειπωθεί πολλές φορες....

το σύστημα της υπογραφής μου ενδεικτικά από visionstudio αγορασμένο στα 807€ (μαζί με ένα έξτρα κουλερακι για το κουτι)  πλην του ssd και της 32αρας LG

Δημοσ.

Το h170 παίρνει νομίζω μέχρι 2133 μνήμες και ειναι προτιμότερες αυτές τις υπογραφής μου......επισης τα 4GB και στις 2 gpu (380 & 460) είναι ανωφελα όπως έχει ειπωθεί πολλές φορες....

το σύστημα της υπογραφής μου ενδεικτικά από visionstudio αγορασμένο στα 807€ (μαζί με ένα έξτρα κουλερακι για το κουτι)  πλην του ssd και της 32αρας LG

Eγώ ξέρω, και από προσωπικής εμπερίας, και από αυτά που διαβάζω σε ξένα μέσα, ότι τα νέα παιχνίδια που βγαίνουν από το 2014+, τα 2GB σε περιορίζουν στις ρυθμίσεις ώστε να τρέξεις χωρίς σημαντικές παραχωρήσεις στα =>1080ρ, φαντάσου ότι αυτό το πρόβλημα θα χειροτερεύει στο μέλλον, συνεπώς τα 4 είναι καλύτερη επιλογή!

Εγώ αν αγόραζα τώρα GPU, θα πήγαινα στα 4GB γιατί σκέφτομαι ότι τώρα τρέχω αξιοπρεπώς τα παιχνίδια... αύριο όμως (future-proof)?!

Όσο για τις RAM, είτε 2133 ή 2400 η διαφορά είναι μικρή!

Αντί  της 380Χ, μπορεί να βάλει αυτήν , σαν εναλλακτική πιο φθηνή λύση. Σαφώς όμως η 380Χ είναι καλύτερη επιλογή από την 380 (10-15% παραπάνω, αν θυμάμαι καλά)!

Δημοσ.

Υπαρχει και αλλη μια λυση ακομα. Να βγαλει τον σκληρο η τον ssd αναλογα τι θελει. Να πεσει σε μητρικη ενα 10ε και σε κουτι αλλο ενα 10αρικο και να παει σε gtx 970 

Δημοσ.

Υπαρχει και αλλη μια λυση ακομα. Να βγαλει τον σκληρο η τον ssd αναλογα τι θελει. Να πεσει σε μητρικη ενα 10ε και σε κουτι αλλο ενα 10αρικο και να παει σε gtx 970 

Mην ξεχνάς όμως ότι ο δίσκος χρειάζεται. Και επίσης δεν ξέρουμε από που θα τα "στιμπήσει". Καλύτερα να είμαστε εμέις μέσα στο budget που δίνει..

Δημοσ.

Eγώ ξέρω, και από προσωπικής εμπερίας, και από αυτά που διαβάζω σε ξένα μέσα, ότι τα νέα παιχνίδια που βγαίνουν από το 2014+, τα 2GB σε περιορίζουν στις ρυθμίσεις ώστε να τρέξεις χωρίς σημαντικές παραχωρήσεις στα =>1080ρ, φαντάσου ότι αυτό το πρόβλημα θα χειροτερεύει στο μέλλον, συνεπώς τα 4 είναι καλύτερη επιλογή!

Εγώ αν αγόραζα τώρα GPU, θα πήγαινα στα 4GB γιατί σκέφτομαι ότι τώρα τρέχω αξιοπρεπώς τα παιχνίδια... αύριο όμως (future-proof)?!

Όσο για τις RAM, είτε 2133 ή 2400 η διαφορά είναι μικρή!

Αντί  της 380Χ, μπορεί να βάλει αυτήν , σαν εναλλακτική πιο φθηνή λύση. Σαφώς όμως η 380Χ είναι καλύτερη επιλογή από την 380 (10-15% παραπάνω, αν θυμάμαι καλά)!

Δεν εχει την ιπποδυναμη η 380 (και η 960) να εκμεταλευτει τα 2 επιπελον GB....αυτό θα το διαπιστώσεις σε οποιο bench και αν δεις στο youtube....καθαρα από ψυχολογικη αποψη λοιπον.....

Για μενα είναι σημαντικοτερη μια ποιοτικη υλοποιηση και στις 380 η msi gaming σειρα δινει ρεστα.....οσες ωρες και αν επαιξα βαρια games η μεγαλυτερη θερμοκρασια είναι στους 59  και σε idle κατασταση 29 με 32  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...