Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και καλά που είδα οτι είχε 1gb ram.....

Τι ζώα είναι αυτά στο Γερμανοκοσμοτε! Ζώα με Ζ κεφαλαίο!

Εμένα τα ζώα δε μου το έστειλαν ποτέ, με το αιτιολογικό ότι δεν υπήρξε απόθεμα όταν έκανα την παραγγελία! (ότι το σύστημά τους δηλ. δεν "κρατάει" το τεμάχιο για 3 λεπτά μέχρι να ολοκληρωθεί η παραγγελία, αλλά σε αφήνει να προχωρήσεις στην πληρωμή ας έχουν τελειώσει τα αποθέματα).

Και πότε θα μου το λέγατε βρε ζώα;;;

Τους πήρα την πρώτη φορά μετά από 3 μέρες, μου λένε "α, ναι, υπήρξε κάποιο πρόβλημα γιατί μας έπεσε το σύστημα" λέξη-προς-λέξη-αυτό-μου-είπαν και "θα φύγει σήμερα κιόλας από εμάς αύριο να πάτε να παραλάβετε"! Πάλι καλά λέω μέσα μου, τουλάχιστον θα το στείλουν τώρα, το 'χουνε φυλάξει τα παιδιά.

Τους παίρνω μετά από άλλες 4 μέρες, τους λέω τι γίνεται βρε ζώα; και μου απαντάει (το ίδιο ζώο μάλιστα) "α, ναι, μας τελειώσαν τα κομμάτια, τι να κάνουμε, την άλλη φορά". ΑΝ δεν σας έπαιρνα βρε ζώα πότε θα μου το λέγατε;;; Αδιάφορα ζώα!

Τώρα θα πρέπει να περιμένουμε και μια βδομάδα να γίνει ο αντιλογισμός στην κάρτα, που σιγά μη γίνει με αυτά τα ζώα. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Ας είναι καλά ο φίλος deadp που θα μου στείλει το δικό του και τον ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι ξεφτίλες είναι αυτοί στο Γερμανό! Υπάρχουν ακόμη σε πολλά μαγαζιά, ακόμα και του 1GB, μόνο στις αποθήκες τις κεντρικές δεν υπάρχουν. Μ'αρέσει που στο eshop τους με είχαν βάλει και 1 ώρα στην αναμονή - την περαμένη βδομάδα κιόλας - για να "ψάξουν". Ζώα.

Επεξ/σία από Balrog
Δημοσ.

Μόλις κάλεσα να ρωτήσω διαθεσημότητες για Αθήνα

μόνο στα καταστήματα Αχαρνών , Νέας Φιλαδέλφειας και Χαίδαρίου :-(  είναι μακρυά για εμένα, όποιος μπορεί και θέλει ας το εκμεταλλευθεί.

Κρίμα , ήθελα πολύ να ξαναβρώ την αμεσότητα και την ασφάλεια του λειτουργικού , μου λείπει η WP συσκευή μου.

Δημοσ.

Έστειλα τον πατέρα μου να το πάρει, το πρώτο του smartphone, και του είπα ζήτα το 1g ram, τελικά του δώσαν 512 μβ.Πήρε και για μένα δώρο ένα.Λοιπόν έχω βάλει πολλές εφαρμογές,ανοίγω πολλές ταυτόχρονα, ακόμα δεν έχω δει κόλλημα.Για 69 ευρό ότι πρέπει το κινητό

Δημοσ.

Εγώ που το δοκίμασα για λίγο είχα ένα θέμα με το browsing. Κάνοντας ας πούμε scroll down στο site του insomnia, μέχρι να φορτώσει τα γραφικά βγάζει μαύρα τετράγωνα σε τμήμα της οθόνης (για 1 δευτερόλεπτο). Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω. Επίσης με το zoom αργεί και εκεί να γινει ευκρινής η οθόνη.

Μάλλον θεματάκι του explorer θα είναι ή έχω καλομάθει από το δικό μου κινητό.

Δημοσ.

ντάξει μάλλον είναι και θέμα συνήθειας, εμένα δεν μου τα βγάζει πάντως! εγώ που είχα ένα xperia neo v του 2011 τώρα μου φαίνεται σαν πύραυλος....

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...