gr234567 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Με 1gb ram είναι του Γερμανού. Στο Ηράκλειο Κρήτης έχει πολλά σε όλα τα χρώματα. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2016 από gr234567
Gauss3 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Παρέλαβα από ζωγράφου. Αναγράφει ότι κουτί ότι είναι με 1gb ram. Αργότερα θα το ανοίξω βέβαια. Αν το γράφει στο κουτί κατι γίνεται...Βέβαια εγώ που παρήγγειλα ηλεκτρονικά μέσω Cosmote για δώρο δεν μπόρεσα να μάθω οχι πόση μνήμη θα έχει αλλά ουτε καν πότε θα παραλάβω... Σε κάτι τέτοια είναι που θες να έχεις σχέση με μικρά καταστήματα, τα μεγάλα τύπου vodafone, cosmote είναι της πλάκας... Καλά να πάθω... Τώρα θα πρέπει να ψάξω κάτι άλλο απο κανα αξιόπιστο skroutzομάγαζο...
akisbouk Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εμένα πάντως που κοίταξα στο κινητό γράφει 1gb και του έβαλα και update στα windows 10 ολα μια χαρά. 1
deadp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Στο κουτί ή μέσα στο κινητό; Το θέμα είναι να μην ανοίξουμε τη συσκευασία. Αναβάθμιση μέσω Windows insider εννοείς.
tigersgate6 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παραλαβη απο ελτα ταχυμεταφορες χρωμα λευκο 1gb ram το αναγραφει πανω στο κουτι δε χρειαζετε να παραβιασεις την συσκευασια για να το δεις... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2016 από tigersgate6 2
tigersgate6 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Από cosmote ή από Γερμανό; Απο γερμανο .
Balrog Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Σ' εμένα πάντως που έβαλα παραλαβή από κατάστημα Γερμανού, και μάλιστα όχι franchise κατάστημα, η παραγγελία είναι ακόμη στο "Καταχωρημένη" και δεν έχει προχωρήσει καθόλου
Pa0ki Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 512 μου πάσαραν τότε γιατί το κουτί δεν γράφει τίποτα Το έχω ανοίξει και το έχω ήδη δώσει, θα φάνε καλό κράξιμο τη Δευτέρα 2
xetasa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 512 μου πάσαραν τότε γιατί το κουτί δεν γράφει τίποτα Το έχω ανοίξει και το έχω ήδη δώσει, θα φάνε καλό κράξιμο τη Δευτέρα και αύριο μπορείς να τους κραξεις, είναι ανοιχτά! 3
Pa0ki Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Από το e-shop το πήρα, καθημερινά 9:00-17:00 λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο
Gauss3 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Άρα όσα είναι με 1GB το γράφουν στο κουτί, οπότε θα δω αν θα το γράφει ή όχι από έξω και ανάλογα θα παραλάβω ή όχι... Ταυτόχρονα έχω έτοιμη και την εναλλακτική. Άδικο πάντως αυτός που μας το έδειξε πρώτος να του στείλουν την έκδοση με τα 512MB. Να τους κράξεις, εγώ στη θέση σου μπορεί να τους το πήγαινα και πίσω... Παραπλάνηση καταναλωτή είναι ο λόγος…
Nyo30 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Από το e-shop το πήρα, καθημερινά 9:00-17:00 λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο Εγώ τους πήρα τηλέφωνο και μου τα μασάγανε..... Δεν το έχω ανοίξει ακόμα και θα το στείλω πακέτο πίσω.... Εκτός αν το θέλει κανείς στην ίδια τιμή που το πήρα.......είναι σε χρώμα άσπρο.
Pa0ki Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μου έτυχαν κάτι τρεξίματα οπότε το τελευταίο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν να τσακώνομαι για ένα κινητό που πήρα για τη μάνα μου που ούτε θα καταλάβει τη διαφορά Απατεωνιά φουλ, για άλλη μια φορά από τον Γερμανό, αλλά έχε χάρη..... Εγώ τους πήρα τηλέφωνο και μου τα μασάγανε..... Δεν το έχω ανοίξει ακόμα και θα το στείλω πακέτο πίσω.... Εκτός αν το θέλει κανείς στην ίδια τιμή που το πήρα.......είναι σε χρώμα άσπρο. Τι σου είπαν?
Nyo30 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μου έτυχαν κάτι τρεξίματα οπότε το τελευταίο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν να τσακώνομαι για ένα κινητό που πήρα για τη μάνα μου που ούτε θα καταλάβει τη διαφορά Απατεωνιά φουλ, για άλλη μια φορά από τον Γερμανό, αλλά έχε χάρη..... Τι σου είπαν? και καλά που είδα οτι είχε 1gb ram..... και τους είπα απο το site του γερμανού... τελικά το επέστρεψα, όπως μου ήρθε....και περιμένω τον αντιλογισμό της κάρτας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα