Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι καρδιτσα σημερα για δουλεια.μπηκα στον γερμανο καρδιτσας και ρωτησα.εχουν πολλα κομματια αλλα ο υπαλληλος μου ειπε οτι ειναι με 512mb ram.ξερουν τι τους γινεται;;

Δημοσ.

ειμαι καρδιτσα σημερα για δουλεια.μπηκα στον γερμανο καρδιτσας και ρωτησα.εχουν πολλα κομματια αλλα ο υπαλληλος μου ειπε οτι ειναι με 512mb ram.ξερουν τι τους γινεται;;

πες του να δει το κουτί ο τύφλας, γιατί συνηθως λενε ότι τους κατέβει σε πολλά τέτοια καταστήματα

Δημοσ.

εσεις που παραλαβατε,απο περιεργεια ποση ραμ εχει;

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα από κατάστημα. Καλά θα κάνετε να ρωτήσετε καταστήματα της περιοχής σας γιατί μάλλον θα έχει κομμάτια. Κατερίνη από όπου το πήρα εγώ είχε αρκετά. Είναι με τα 512 Ram.

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα από κατάστημα. Καλά θα κάνετε να ρωτήσετε καταστήματα της περιοχής σας γιατί μάλλον θα έχει κομμάτια. Κατερίνη από όπου το πήρα εγώ είχε αρκετά. Είναι με τα 512 Ram.

512 ραμ και η περιγραφή του Γερμανού λέει για 1 γίγα;

Δημοσ.

Για να καταλάβετε πόση ram εχει, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ένα παιχνίδι που χρειάζεται απαραίτητα 1gb ram, πχ κάποιο Fifa.

Νομίζω ότι αν δεν έχετε αρκετή μνήμη δεν θα το βγάζει διαθέσιμο.

Δυστυχώς δεν ξέρω εφαρμογή που να εμφανίζει τα specs της συσκευής όπως στο android (ούτε το antutu το κάνει).

Δημοσ.

Για να καταλάβετε πόση ram εχει, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ένα παιχνίδι που χρειάζεται απαραίτητα 1gb ram, πχ κάποιο Fifa.

Νομίζω ότι αν δεν έχετε αρκετή μνήμη δεν θα το βγάζει διαθέσιμο.

Δυστυχώς δεν ξέρω εφαρμογή που να εμφανίζει τα specs της συσκευής όπως στο android (ούτε το antutu το κάνει).

το θεμα ειναι να καταλαβουν οτι ειναι 512 πριν ανοιξουν το κουτι.
Δημοσ.

Δηλαδή άλλα μαγαζια δίνουν έκδοση με 1GB Ram και άλλα με 512ΜB... Ότι να ναι ακόμα μια φορα και ο Γερμανός...

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...