Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κόλλησε το σύστημα τους μετά από 6-7 προσπάθειες αδύνατο να ολοκληρώσω παραγγελία... Θα πάρω το 640 από αλλού...

Άλλη μια κοροϊδία τύπου vodafone κόλλησε 6-7 φορές η παραγγελία άλλαξα όλα τα χρώματα και σε 10 λεπτά εξαντλήθηκαν όλα....

Καλή χρήση σε όσους πρόλαβαν, οι υπόλοιποι στα 125€ υπάρχει το ανώτερο 640 και σε αρκετά καταστήματα και απόθεμα συμφορουμίτες

Δημοσ.

Τη βλέπω τη δουλειά. Πάλι θα τα ψάχνουμε με το κυάλι από μαγαζί σε μαγαζί Γερμανός-Cosmote-OTE.

Από λίγο ψάξιμο που έκανα φαίνεται εντάξει σε όλα τα τηλεφωνάκι, μόνο που δεν έχει μπροστινή κάμερα, φλας στην κύρια, proximity sensor, ούτε light sensor και βέβαια η οθόνη που είναι 4.5" 854x480.

Τα πλαστικά είναι ματ σε λευκό και μαύρο, glossy στα έγχρωμα.

Τσίμπησα ένα για δώρο και ευχαριστώ τον TS!

Δημοσ.

ενα gb ram εχει και της cosmote.μίλησα στο chat ,μου το επιβεβαίωσαν και μου έστειλαν το λινκ της σελίδας του Γερμανού για τα ακριβή χαρακτηριστικα του κινητού. 

Δημοσ.

ενα gb ram εχει και της cosmote.μίλησα στο chat ,μου το επιβεβαίωσαν και μου έστειλαν το λινκ της σελίδας του Γερμανού για τα ακριβή χαρακτηριστικα του κινητού. 

Λογικό αφού είναι το ίδιο μαγαζί...... :-D αλλά καλά έκανες και ζήτησες διευκρίνιση.

Δημοσ.

πηγα στον γερμανο νεας σμυρνης και ρωτησα για το κινητο.η απαντηση ηταν δεν ασχοληθηκαμε καθολου με αυτο το κινητο γιατι ειναι "νεκροφιλιες" και δεν εχουμε αποθεμα.ειχε ομως ενα demo μεταχειρισμενο κ μου το εδινε στα 88 ευρω προνομιακη τιμη.οτι ναναι οι τυποι.τραγικοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος θέλει αυριο θα έρθει σπίτι μου ένα πορτοκαλί ή λευκό 635 (δεν μου είπαν χρώμα!!!).

Φυσικά δίνεται όσο θα γράφει η απόδειξη.

Επεξ/σία από deadp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...