chefakos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 καλησπέρα καλή χρονιά σε όλους! έχω κι εγώ πρόβλημα με τα win10 οταν ανοιγω το laptop εμφανίζετε το λογότυπο της εταιρίας και στην συνεχεια εμφανιζετε το εικονιδιο τον win10 μετα απο λιγο μου διχνει τις κουκιδες που περιστρεφοντε ομως αναβοσβήνει η οθόνη και το laptop η δεν ανοιγει καθολου η θα ανοιξει μετα απο πολλες ωρες! τι μπορω να κανω?? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
spyros4776 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εάν κατεβάσεις(κλήσεις) την οθόνη και την ανοίξεις μετά από 5-10 δευτερόλεπτα ανάβει?
spyros007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Kαταρχην ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι φταίνε τα windows σε λαπτοπ μπορει να ειναι και προβλημα hardwεare αφου αναβοσβήνει η οθονη.Εχεις αρχεια σημαντικα για σώσιμο οποτε η διδικασια ειναι διαφορετική η μπορεις να κανεις ενα φορματ που ειναι η γρηγορη λυση?
chefakos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εάν κατεβάσεις(κλήσεις) την οθόνη και την ανοίξεις μετά από 5-10 δευτερόλεπτα ανάβει? κανει το ιδιο δεν αλλάζει κατι!
spyros4776 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 κανει το ιδιο δεν αλλάζει κατι! Το λέω γιατί είχα πάθει το ίδιο με 2 λάπτοπ που είχα βάλει windows 10 και φτιαχνόταν αν απενεργοποιώντας την γρήγορη εκκίνηση! Αν θες δοκίμασε το!
chefakos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Kαταρχην ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι φταίνε τα windows σε λαπτοπ μπορει να ειναι και προβλημα hardwεare αφου αναβοσβήνει η οθονη.Εχεις αρχεια σημαντικα για σώσιμο οποτε η διδικασια ειναι διαφορετική η μπορεις να κανεις ενα φορματ που ειναι η γρηγορη λυση? οπως ειπα ειχα τα 7 τα εκανα 10 μου εβγαλε το πρόβλημα αφου άνοιξε μετα απο πολλες ωρες ξαναγυρισα στα 7 αλλα ειναι σπασμένα(δεν το γνωριζα) και η microsoft το ειδε και μου εβγαλε μυνημα, αναγκαστηκα να γυρισω στα 10 και παλι κανει το ιδιο πραγμα! γι'αυτο πιστευω οτι φταινε τα windows :/
spyros007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Τωρα τα λες καλύτερα .Αφου και τα 7 ειναι σπασμενα κανε δοκιμαστικα μια καθαρη εγγατασταση των 10 για να μπορεσουμε να ψαξουμε καποια πραγματα.Αν βρουμε ακρη αγοραζεις ενα φτηνο κλειδακι για 7 η 8.1 και προχωράς νομιμα.Τα χαρακτηρηστικα του λαπτοπ ποια ειναι?Τωρα αν το προβλημα ειναι πως Θα ενεργοποιησης ξανα τα 7 μονο πμ γιατι απαγορευονται αυτές οι συζητησεις δημοσια. ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕΣ ΤΑ 7 ???????????????ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ????????
chefakos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Τωρα τα λες καλύτερα .Αφου και τα 7 ειναι σπασμενα κανε δοκιμαστικα μια καθαρη εγγατασταση των 10 για να μπορεσουμε να ψαξουμε καποια πραγματα.Αν βρουμε ακρη αγοραζεις ενα φτηνο κλειδακι για 7 η 8.1 και προχωράς νομιμα.Τα χαρακτηρηστικα του λαπτοπ ποια ειναι?Τωρα αν το προβλημα ειναι πως Θα ενεργοποιησης ξανα τα 7 μονο πμ γιατι απαγορευονται αυτές οι συζητησεις δημοσια. ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕΣ ΤΑ 7 ???????????????ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???????? σορυ δεν ειδα οτι δεν γραφτηκε :/ πως θα κανω κανονικη εγκατασταση των 10?
alfas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Το είχα αντιμετωπίσει και εγω αυτό σε κάποια φάση. Και είχα βρει στο ιντερνετ ενα βιντεακι και στην ουσία έκανα επανεκκίνηση τον explorer. Αυτο βέβαια δεν γίνεται να το κανεις συνέχεια αλλα για να κανεις το backup σου και υστερα το clean install που σου λέει ο φίλος απο πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα