Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελα ρε, ωραιος ρε @Chrisxxx

πετσετα θα συμφωνησω οτι δεν χρειαζεσαι, γυμναστηριο πας μωρε;

προετοιμασου τωρα το καλοκαιρι για τρελο ιδρωμα και μην το μετανιωνεις,

ωραιο πραγμα να καις

κι εγω εψαχνα, εψαχνα, βρηκα ενα salomon που μου προταθηκε εδω σαν μαρκα,

αλλα δεν αξιζε θεωρω και τελικα βολευτηκα με ενα του lidl, κατω απο 10αρικο νομιζω,

δεν εχει κανει χρηση ακομα, αλλα θα κανει οσονουπω γιατι θα βολεψει τρελα με θαλασσα

(παω για... διαθλο ουσιαστικα, τρεξιμο και κολυμπι, την σειρα δεν ξερω ακομα,

μαλλον καλυτερα πρωτα τρεξιμο και μετα οπως εισαι ιδρωμενος βουτας θαλασσα τρελη αισθηση),

υπολογιζεται οτι θα μπουν μεσα "νερο, μπλουζα αλλαγης - για μετα το μπανιο -

παντουφλες (για μετα το μπανιο επισης), σακουλα για να μπαινουν τα βρεγμενα στην επιστροφη)

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά κάνω προπονήσεις σε 2 σημεία,στο στίβο και σε ένα περιαστικό άλσος.

Στο στίβο πάω με τα πόδια συνήθως 10 λεπτά περπάτημα για ζέσταμα και παίρνω σακίδιο με ρούχα για να αλλάξω αν πάω το βραδάκι και ένα μπουκάλι νερό 1.5λιτ.

Ενώ τρέχω δε μεταφέρω νερό,σταματάω πίνω και συνεχίζω.

Στο άλσος πάω με το αυτοκίνητο και τα αφήνω όλα εκεί αν και έχει 2 υπαίθριες βρύσες κρατάω ένα μπουκάλι νερό 0.5λιτ στο χέρι αν τραβήξω την ανηφόρα και απομακρυνθώ λίγο.

Άλλοι όταν τρέχουνε ή αφήνουν νερά σε διάφορα σημεία (πηγαίνουν με το αυτοκίνητο νωρίτερα) που θα περάσουν ή έχουν μαζί τους μια ζώνη υδροδοσίας ή σακίδιο ανάλογα τα χιλιόμετρα και τη διαδρομή.

Το σακίδιο-γιλέκο που έχω με 1 λίτρο νερό (και πιθανό υδροδοχείο άλλο 1 λίτρο) θα το βάλω μόνο σε κανά 2 μεγάλες προπονήσεις κοντά στα 30χλμ για να το συνηθίσω πριν τον αγώνα ή αν βγώ στο δρόμο εκτός πόλης για ημιμαραθώνιο.

Να γνωρίζεις ότι τα σακίδια ζεσταίνουν τη πλάτη,τα ιδανικά είναι τα υφασμάτινα γιλέκα με 2 παγούρια μπροστά ή ζώνη υδροδοσίας.

https://www.amazon.co.uk/Salomon-Hydro-45-Running-Belt/dp/B00CTKLM4W/ref=sr_1_45?s=sports&ie=UTF8&qid=1531406952&sr=1-45&keywords=hydration+belt

https://www.amazon.co.uk/AONIJIE-Backpacks-Lightweight-Hydration-Functional/dp/B076892YRV/ref=sr_1_28?s=sports&ie=UTF8&qid=1531406952&sr=1-28&keywords=hydration+belt

• Moderators
Δημοσ.
6 ώρες πριν, patrickdrd είπε

ελα ρε, ωραιος ρε @Chrisxxx

πετσετα θα συμφωνησω οτι δεν χρειαζεσαι, γυμναστηριο πας μωρε;

προετοιμασου τωρα το καλοκαιρι για τρελο ιδρωμα και μην το μετανιωνεις,

ωραιο πραγμα να καις

κι εγω εψαχνα, εψαχνα, βρηκα ενα salomon που μου προταθηκε εδω σαν μαρκα,

αλλα δεν αξιζε θεωρω και τελικα βολευτηκα με ενα του lidl, κατω απο 10αρικο νομιζω,

δεν εχει κανει χρηση ακομα, αλλα θα κανει οσονουπω γιατι θα βολεψει τρελα με θαλασσα

(παω για... διαθλο ουσιαστικα, τρεξιμο και κολυμπι, την σειρα δεν ξερω ακομα,

μαλλον καλυτερα πρωτα τρεξιμο και μετα οπως εισαι ιδρωμενος βουτας θαλασσα τρελη αισθηση),

υπολογιζεται οτι θα μπουν μεσα "νερο, μπλουζα αλλαγης - για μετα το μπανιο -

παντουφλες (για μετα το μπανιο επισης), σακουλα για να μπαινουν τα βρεγμενα στην επιστροφη)

παντα πρωτο το κολυμπι αν δεν θες να πνιγεις!

Δημοσ.

έλα ρε, δεν το ξερα!

Έτσι το κάνουν στο τριαθλο νομίζω,

αλλά έχω δοκιμάσει το ανάποδο και δροσίζει πολύ ωραία η θάλασσα μετά

• Moderators
Δημοσ.

Σε όλους τους αγώνες ξεκινάνε πάντα με κολύμπι γιατί είναι το πιο κουραστικό και επικίνδυνο. Να κάνεις βουτια για αποθεραπεία χαλάρωση ναι, να κανεις προπόνηση κολύμπι μετα απο αλλη προπόνηση οχι!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Spect δεν με βολευει ιδιαιτερα το σωληνάκι, ασε που θελει και καθαρισμα. Πετσετα και ενα μπλουζάκι (δεν πιανουν καθολου χώρο λόγω υφάσματος) τα θελω γιατι θα τα τρέχω και μετά το Σεπτεμβρη και εδω πιάνει πολύ κρυο ειδικα το πρωί ή αφου πέσει ο ήλιος.

Επεξ/σία από Chrisxxx
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chrisxxx είπε

Spect δεν με βολευει ιδιαιτερα το σωληνάκι, ασε που θελει και καθαρισμα. Πετσετα και ενα μπλουζάκι (δεν πιανουν καθολου χώρο λόγω υφάσματος) τα θελω γιατι θα τα τρέχω και μετά το Σεπτεμβρη και εδω πιάνει πολύ κρυο ειδικα το πρωί ή αφου πέσει ο ήλιος.

Που σκοπεύεις να τρέχεις? Γήπεδο??Δρόμο? Βουνό? τι διαδρομές κυκλικές (στυλ γηπέδου) ή ξεκινας απο ενα μέρος και καταλήγεις στο ίδιο απο διαφορετικό δρόμο? Τέλος πόσα χιλιόμετρα περίπου?

Δημοσ.

Για πείτε ρε παιδιά ένα φθηνό smartband/sportwatch (μέχρι 80ε) που να μετράει πόσα χιλιόμετρα έκανα;

Σκέφτομαι να πάρω το mi band 2 τι λέτε αξίζει;

• Moderators
Δημοσ.

είναι αλλο το smartband αλλο το sportwatch! το πρώτο βασίζεται συνήθως σε αισθητήρες ενω το 2ο σε GPS το οποίο σημαίνει μεγαλύτερη ακρίβεια. το θες μονο για τρέξιμο?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mojo-Jojo είπε

Για πείτε ρε παιδιά ένα φθηνό smartband/sportwatch (μέχρι 80ε) που να μετράει πόσα χιλιόμετρα έκανα;

Αυτό μετράει βήματα,πρόσφατα πήρα το amazfit bip 60 ευρώ,έχει gps και μετράει χιλιόμετρα και HR καρπού για το οποίο έχω επιφυλάξεις σχετικά με την ακρίβειά του,στη 1 από τις 2 προπονήσεις μου τα μπέρδευε.

Μια δωρεάν λύση για τα χιλιόμετρα είναι να τρέχεις γνωστές απόστάσεις,έχω μια μετρημένη 10 χλμ που και χωρίς gps να πάω ξέρω πόσα χλμ έκανα.

• Moderators
Δημοσ.

Μια εικονομικη λυση για να μετρας αποστασεις και παλμους ειναι να αγορασεις το παλιο μου γκαρμιν :P

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mojo-Jojo είπε

ναι αξιζει το εχω εγω 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Spect~ είπε

Που σκοπεύεις να τρέχεις? Γήπεδο??Δρόμο? Βουνό? τι διαδρομές κυκλικές (στυλ γηπέδου) ή ξεκινας απο ενα μέρος και καταλήγεις στο ίδιο απο διαφορετικό δρόμο? Τέλος πόσα χιλιόμετρα περίπου?

Δρομο και ισως λιγο χωμα. Κατα 90% ασφαλτο. Δεν ειναι κυκλικη η διαδρομη και δεν θα τερματιζω κοντα στο σπίτι γι' αυτο και χρειαζεται η πετσετα και κυριως η 2η μπλουζα. Τα κμ διαφερουν. Τωρα θα ειμαι στα 6-8 οταν ξεκινησω. Περσι εκανα καπου 10-12 τα οποια φανταζομαι θα πιασω μεσα σε λιγες βδομαδες. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Eliaskat είπε

ναι αξιζει το εχω εγω 

Επειδή το έχεις δε σημαίνει ότι αξίζει κιόλας,αποστάσεις δε μετράει γιατί δεν έχει GPS, ούτε καρδιακούς παλμούς, μετράει μόνο βήματα αυτό δεν το κάνει δρομικό ρολόι.

Είναι απλά ένα life style γκαζτετάκι για όσους δεν τρέχουνε,όσοι τρέχουνε θα κοιτάξουν αλλού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...