al3xis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δεν υπάρχει ιδανικό παπούτσι.. Κάθε δρομέας έχει ειδικές ανάγκες(π.χ. υποστήριξη καμάρας, λιγότερους κραδασμούς στη φτέρνα ή οτιδήποτε άλλο). Οπότε ένα παπούτσι που είναι τέλειο για κάποιον, για έναν άλλον δρομέα μπορεί να είναι μια ταλαιπώρια.. Δοκιμάστε τα παπούτσια αρκετά καλά πριν την τελική επιλογή και μη πηγαίνετε βάση τιμής αλλά βάση χαρακτηριστικών-τεχνολογιών και πόσο ταιριάζει στο πόδι σας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leda10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/18/2018 στις 6:23 ΜΜ, geioannou είπε να ρωτησω και εγω μιας κια μολις γυρησα απο τρεξιμο που ειχα εδω και πολυ καιρο να παω. τα βηματα, πχ τα 180 που εγινε αναφορα παραπανω πως τα μετρατε ? υπαρχει εφαρμογη σε κινητο η το μετρημα γινεται κανονικα μετρώντας τα βηματα ? το λεω γιατι θα ηθελα και εγω να εχω μια εικονα για εμενα. To runtastic ειναι το πιο αξιολογο απ οσα εχω δοκιμασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 runkeeper εγω για χρονια, γιατι εχει τις περισσοτερες και τις καλυτερες μετρησεις και παραμετροποιηση, ακομα και στην free εκδοση φυσικα, αν και πλεον του κανω manual input την διαδρομη στο γυρισμο, την οποια την υπολογιζω με το mi band (που κι αυτο ψιλοαχρειαστο ειναι γιατι κανω στανταρ διαδρομες, οποτε την αποσταση πανω-κατω συνηθως την ξερω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BuckRodgers Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 On 1/18/2018 at 6:23 PM, geioannou said: να ρωτησω και εγω μιας κια μολις γυρησα απο τρεξιμο που ειχα εδω και πολυ καιρο να παω. τα βηματα, πχ τα 180 που εγινε αναφορα παραπανω πως τα μετρατε ? υπαρχει εφαρμογη σε κινητο η το μετρημα γινεται κανονικα μετρώντας τα βηματα ? το λεω γιατι θα ηθελα και εγω να εχω μια εικονα για εμενα. sports tracker για Android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Αν θες να αυξήσεις το μήκος διασκελισμου σου, ούτως ώστε με τον ίδιο ρυθμό να βγάζεις παραπάνω μέτρα, θες ασκήσεις όπως σκάλες, δρομικες πολλές, ανοίγματα (100αρια κτλ) για να σου γίνει κτήμα. Ρώτα κάποιον στιβικο γυμναστη προπονητή να στα πει καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis68 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συγνώμη λάθος, να διαγραφεί. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από babis68 Συγνώμη λάθος, να διαγραφεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos400 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά Γεια σας. Μια ερώτηση, είχε ποτέ κανένας από σας θέμα με την λαγοκνημιαια ταινία στο πόδι του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vaggos400 είπε Παιδιά Γεια σας. Μια ερώτηση, είχε ποτέ κανένας από σας θέμα με την λαγοκνημιαια ταινία στο πόδι του? Εγώ και στα δύο ΥΓ Χωρίς παρεξήγηση είναι λαγονοκνημιαια Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από cumulus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 διαφωτιστε μας... τι ειναι αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Με πολύ απλά λόγια είναι μια ταινία που ενώνει το γοφο με το έξω μέρος του γόνατος. Πολλές φορές ερεθιζεται και πονάει ειδικά στις κατηφορες. Διατάσεις και σχετικά δεν κάνουν τίποτα Θέλει πολύ δυνατό μασάζ. Εγώ γιατρευτηκα κάνοντας μόνος μου μασάζ με σωλήνα pvc !!.Μιλάμε όμως για πολύ πόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, cumulus είπε με σωλήνα pvc Με αλτηρακια κανουμε τποτ; Θυμαμαι τα χρησιμοποιουσα στα καλαμια οταν εκανα muay thai αλλα επαιζε πονος και εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ ξάπλωνα στο πλάι πάνω στη σωλήνα και πήγαινα μπρος πίσω το πόδι μου,οπότε με αλτήρες δε γίνεται αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είχα ασχοληθεί με το θέμα παλαιότερα και είχα βρεί ότι το πρόβλημα οφείλεται σε τάση του μυός TFL tensor fasciae latae (τείνων την πλατεία περιτονία). Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε γιατί η λαγωνοκνημιαία ταινία είναι πολύ σκληρή και οποιαδήποτε πίεση σε αυτή δε μπορεί να τη χαλαρώσει. Καλό είναι αν θέλουμε να έχουμε λιγότερο πόνο να βάζουμ πάγο πριν το μασάζ . https://www.youtube.com/watch?v=5YYb9vyj6zQ http://www.runningnews.gr/item.php?id=4930 Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από opera ορθογραφικά λάθη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos400 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Τα 2μιση τελευταία χρόνια όσες φορές τρεχω πάνω από δέκα λεπτά με πιάνει. Φοβαμαι να ξανατρέξω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 21 ώρες πριν, vaggos400 είπε Τα 2μιση τελευταία χρόνια όσες φορές τρεχω πάνω από δέκα λεπτά με πιάνει. Φοβαμαι να ξανατρέξω.. Εχεις παει σε γιατρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα