Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

μαλλον εννοει 6 ωρες πριν ανεβηκε, πω, εγινες στοκος απ τα 400αρια και τα εξωτερικα :P

Ε αρα γυρναμε στην προηγουμενη απαντηση μου οτι ειναι για τον πεοντα γιατι δεν δινει χρονικο παραθυρο αλλα λεει απλα πριν :P

• Moderators
Δημοσ.

χαχαχαα ρε τι πινεις και δεν μας δινεις; που λεει πριν ρε μαστορα; :o :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=LQplxyItSEI

αστο ρε, πρεπει να αρχισω τα ναρκωτικα για να εχω δικαιολογία :P

Παντως επανερχομαστε στην πρωτη πρωτη απαντηση οτι ειναι για τον πεοντα γιατι ο τιτλος ειναι αντιθετος απο το κειμενο :P

Δημοσ.

δεν ειναι αντιθετος ρε:

προπονώ < αρχαία ελληνική προπονέω / προπονῶ < πρό + πονέω / πονῶ < πόνος < πένομαι < ινδοευρωπαϊκή (ρίζα) *(s)pen-

https://el.wiktionary.org/wiki/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%8E

καμια σχεση η προπονηση με το πριν,

προπονηση = πριν τον πονο το κερατο μου μεσα :mad: :devil:

Δημοσ.

Ψάχνω μία ζώνη ώστε όταν τρέχω να βάζω μέσα κινητό (5,5 ιντσών οθόνης), κλειδιά και κανένα ψιλό. Θέλω όμως οι θήκες να κρατούν καλά τα συμπράγκαλα αυτά ώστε να μην κουνιούνται συνέχεια αλλά και να μην πιέζουν το κινητό μέχρι λυγίσματος.

Στο intersport που κοίταξα είχε αλλά για κινητά μικρότερα, ήθελαν ξεχείλωμα για να χωρέσει το 5,5ιντσο.

Έχω βρει αυτήν την ζώνη. Την έχει μήπως κανείς να μου δώσει feedback; Ή και άλλη πρόταση καλοδεχούμενη.

Υγ: Δεν με ενδιαφέρει να έχει θήκη για μπουκαλάκι κτλ.

Επαναφέρω την τότε ερώτηση μου πιο πολύ για πληροφόρηση αν τυχόν κάποιος φίλος ψάχνει κάτι παρόμοιο.

Παρέλαβα αυτό  . Πολύ καλή ποιότητα. Χωράει άνετε 5,5 ίντσες κινητό και ίσως και 6άρι. Έχει και 2 τσεπάκι για κλειδιά, κέρματα κτλ. καθώς και τρύπα για ακουστικά.

Δημοσ.

αιντε καλα. Τωρα ειδα το προΠΟ και οχι προπΡο :P μην δινεις σημασια η κουραση ειναι! :D

σιγα μην ειδες και το:

pro2.jpg?itok=087c4E4q

οταν τα λεω εγω :P

Επαναφέρω την τότε ερώτηση μου πιο πολύ για πληροφόρηση αν τυχόν κάποιος φίλος ψάχνει κάτι παρόμοιο.

Παρέλαβα αυτό  . Πολύ καλή ποιότητα. Χωράει άνετε 5,5 ίντσες κινητό και ίσως και 6άρι. Έχει και 2 τσεπάκι για κλειδιά, κέρματα κτλ. καθώς και τρύπα για ακουστικά.

αδιαβροχο ειναι; αδιαβροχο του κερατα ψαχνουμε, να μην μπαινει σταγονα μεσα,

κανε το τεστ του νερου (βαλτο κατω απ το νιπτηρα και γεμισε το νερο, να δουμε περναει; :P)

Δημοσ.

Καλά κάποτε κρατούσα σχεδόν τέτοιο ρυθμό για 10 15 χιλιόμετρα όχι για ένα.

Όσο για το άλλο δεν είναι θέμα ρυθμού αλλά παλμών. Τον ρυθμό τον κοιτάς μόνο στα τέμπο ραν

Σωστό αυτό για τους παλμούς και την διαλειμματική προπόνηση.

Στην αρχή στα πρώτα 400αρια έπιασες τον καλύτερο σου χρόνο ή το πίεσες το θέμα αργότερα ;

• Moderators
Δημοσ.

Σωστό αυτό για τους παλμούς και την διαλειμματική προπόνηση.

Στην αρχή στα πρώτα 400αρια έπιασες τον καλύτερο σου χρόνο ή το πίεσες το θέμα αργότερα ;

στα 2ο 400αρι τον εκανα ή στο 3ο μετα εμεινα στον τοπο :P Ειχα παει και 3 μερες σερι οποτε τα ποδια δεν τραβουσαν 

• Like 1
Δημοσ.

αδιαβροχο ειναι; αδιαβροχο του κερατα ψαχνουμε, να μην μπαινει σταγονα μεσα,

κανε το τεστ του νερου (βαλτο κατω απ το νιπτηρα και γεμισε το νερο, να δουμε περναει; :P)

Θα ειχε νοημα για τον ιδρωτα γιατι δεν παιζει να τρεξω με βροχη αλλα δεν ψηνομαι να το βαλω στην βρυση ! Θα δειξει στην χρηση αν περναει ιδρωτας

• Moderators
Δημοσ.

σου λεω να το δοκιμασεις στη βρυση γιαι αν δεις αν περναει το νερο, αν ναι τοτε θα περναει και ο ιδρωτας 

• Like 1
Δημοσ.

30klr.png

Τελευταίο μεγάλο πριν τον αγώνα σε ψόφιο ρυθμό,μια ίωση που πέρασα 1 βδομάδα πριν με αποσυντόνισε αλλά ευτυχώς ήταν 1 μήνα πριν τον αγώνα.

Βλέπω να χάνω και μερικές προπονήσεις λόγω των πυρκαγιών αλλά ευτυχώς μπήκα στη περίοδο tapering και ελπίζω και να έρθουν βροχούλες να σώσουν τη κατάσταση.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...