Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Ενα γρηγορο 5αρι 1
Chrisxxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 μπα, εχεις πανακριβο ρολοι εσυ κι εγω ειμαι τσιπης, παρηγγειλα ενα mi band, μαζι με το tracking κατω απο 15 Πεταμενα λεφτα κυριολεκτικά. Προλαβαινεις να ακυρώσεις. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Πεταμενα λεφτα κυριολεκτικά. Προλαβαινεις να ακυρώσεις. Αναλογα τι το θελει ο καθενας, παντως οσο δεν εχει GPS κατι δεν κανει για μετρηση αποστασης κλπ 1
patrickdrd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Πεταμενα λεφτα κυριολεκτικά. Προλαβαινεις να ακυρώσεις.δεν παρήγγειλα :-P mi band2 στα ούτε 15 για χαβαλέ, να παίξουμε λίγο
janus5555 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 είναι εφικτό να κάνει κάποιος προπόνηση πάνω στη διαδρομή του μαραθώνιου της Αθήνας; όσοι μένετε κοντά που κάνετε τα long run σας;
unforgiven Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 είναι εφικτό να κάνει κάποιος προπόνηση πάνω στη διαδρομή του μαραθώνιου της Αθήνας; όσοι μένετε κοντά που κάνετε τα long run σας; Αν έχεις υποστήριξη ναι, γνωρίζω άτομα που το κάνουν, αλλά κάποιος με αυτοκίνητο είναι μαζί τους. Και τροφοδοσία θα χρειαστείς, και κάποιον να σε μαζέψει αν πάθεις κάτι (χτύπα ξύλο)!
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Πήγσ το μεσημέρι γήπεδο για διάλειμματικη στο 3ο χιλιαρι τα παίξα λόγω ζέστης και πείνας και την έκανα το πρώτο όμως βγήκε σε 3.59 not bad.. Αύριο έχει 10χ400 2
patrickdrd Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 17,5χλμ κοπανησα εγω μετα απο βδομαδα αποχης λογω επεμβασουλας και αντιβιωσης (δις), μετα τα πρωτα 6χλμ και με αρκετη κατηφορα ημουνα στο 5:28 (pace ή λεπτα/χλμ), οποτε αρχισα να ψαχνομαι αν εφταιγε η αποχη (ξεκουραση μεν, απροπονησια δε) ή η αντιβιωση, μεχρι που το πατησα και εφερα το average στο 5:08, not bad, ανεβηκε λιγο στην επιστροφη, αλλα δεν μαμιεται, καλα παει η επανοδος
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ στα 400 πεθανα. 2χλμ ζέσταμα μετά 10χ400 με ένα λεπτό διάλειμμα και 1 χλμ αποθεραπεία και διστάσεις. Τα 400 χειρότερα από τα 1000
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Και επισημα τα 400αρια ειναι πιο δυσκολα απο τα 1000αρια.. Πεθανα σημερα χτες ειχα το πιο γρηγορο 400αρι στο 1.27 και σημερα στο 1,20..
Rpanagos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ψαχνω για καποιο μαγαζι στην Αθηνα να παρω σε καλη τιμη παπουτσι για τρεξιμο.Απο εταιριες κοιταω κυριως brooks και adidias αλλα αν εχετε καποια μαρκα ακομα που να εχετε δοκιμασει πειτε μου.Θα ηθελα να ειναι vfm ομως και ας ειναι περσινο μοντελο δεν εχω θεμα!
patrickdrd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 και asics και saucony κοιτα, μαγαζι δεν ξερω αν υπαρχει, προσφορες να παρακολουθεις καλυτερα, αλλα οχι τετοια εποχη, λιγο αργοτερα νομιζω βαζουν 1
unforgiven Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ψαχνω για καποιο μαγαζι στην Αθηνα να παρω σε καλη τιμη παπουτσι για τρεξιμο. Απο εταιριες κοιταω κυριως brooks και adidias αλλα αν εχετε καποια μαρκα ακομα που να εχετε δοκιμασει πειτε μου. Θα ηθελα να ειναι vfm ομως και ας ειναι περσινο μοντελο δεν εχω θεμα! Κοίταξε στο Sstock της Adidas. Έχει, συνήθως, πολλά περυσινά μοντέλα.
Rpanagos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Κοίταξε στο Sstock της Adidas. Έχει, συνήθως, πολλά περυσινά μοντέλα. Που βρισκεται αυτο??
vision Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 απ' τα καλύτερα αθλητικά για τρέξιμο είναι τα Reebok. ειδικά η σειρά που έχει μια βαλβίδα για να χώνεις αέρα στο σημείο του αστραγάλου δεν παίζονται. Κάτι adidas σε τιμές vfm μακριά...είχα και κόπηκαν σε dt...μαιμουδιές (από μαγαζί της adidas). Στις εκπτώσεις έπρεπε να τα πάρεις με 60 ευρώ, τώρα νομίζω έχουν κανονική τιμή αλλά ένα ψάξιμο στο net δεν έβλαψε ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα