patrickdrd Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 ναι ρε,το ξερω το τελευταιο, κανα 2 κιλα χανω, κανα 2 λιτρα πινω μετα (απο εντονη προπονηση ιδιαιτερα), παντως θυμηθηκα και το αλλο, εχω 2+ χρονια που τρεχω εξω, εξαιρετικα σπανια (εως ποτε) να εχω δει ατομο να τρεχει κουβαλωντας νερο, προσπαθεις/δεν προσπαθεις να μου αλλαξεις γνωμη, δεν συμφωνω, απο 2+ ωρες εγω θα ελεγα πως χρειαζεται τον καυσωνα επιτηδες εγω στον εφερα παραδειγμα, για να σου δειξω οτι εγω δεν το χρειαζομαι, πφφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Για το κινητό το είπα πιο πολύ για προστασία του γιατί μου έχει χαλάσει από ιδρώτα, εκτός αν έχεις ένα απλό μόνο για το τρέξιμο. Εγώ πχ με το edge δεν θα τρέχα για κανένα λόγο. Έχω πάρει το παρακάτω κινητό και το χρησιμοποιώ μόνο στο τρέξιμο. qmart Q5 με μια ζώνη τρεξίματος σαν την PRO TOUCH 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 feature phone; εχω κι απ αυτο, αλλα μπααααα.... ποσο ξενερωτο πρεπει να ειναι το τρεξιμο χωρις kat, 2 χρονια τωρα μαζι της, δεν την αλλαζω με καμια , ανα 500m/5' μου ψυθιριζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 feature phone; εχω κι απ αυτο, αλλα μπααααα.... ποσο ξενερωτο πρεπει να ειναι το τρεξιμο χωρις kat, 2 χρονια τωρα μαζι της, δεν την αλλαζω με καμια , ανα 500m/5' μου ψυθιριζει αυτα τα δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 χαχα για τι ρε; για μουσικουλα; μπα δεν παιζει μουσικουλα στους δρομους (της αθηνας τουλαχιστον, δεν ξερω σε ποια.. κατσικοχωρα βολοδερνεις εσυ ), θελω να ακουω τα αυτοκινητα και τα μηχανακια που θα με φανε λαχανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ξερει κανείς αν επιτρέπεται το τρέξιμο μέσα στο Παναθηναικο στάδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 μιας και ξέθαψες το θέμα έχει βρει κανείς ζώνη μέσης σούπερ-ντουπερ αδιάβροχη γιατί με όσα έχω δοκιμάσει πρέπει να βάζω σακούλες/πολυμπαγκ για να μην περνάει νερό/ιδρώτας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Ξερει κανείς αν επιτρέπεται το τρέξιμο μέσα στο Παναθηναικο στάδιο; Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω: http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=4564 Μιλάνε για την περιφεριακή διαδρομή. ΜΕΣΑ στο στάδιο επιτρέπεται μόνο πρωί και έχει 5 ευρώ είσοδο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_crazy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Τρέχω εδώ και 2 χρόνια στην Γκράβα.Απο εξοπλισμό ενα αθλητικό παπούτσι,αθλητική φόρμα,μουσικούλα δυνατή,runtastic στο κινητό και φύγαμε!Πάω σχετικά χαλαρά.Κάνω συνήθως 10 χιλιομετράκια μέσα σε μια ώρα και ενα τέταρτο.Προσπαθώ να μειώσω τον χρόνο,και να πάω πιο γρήγορα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 ελα ρε! θα σε εχω πετυχει τοτε σιγουρα, κι εγω εχω κοντα 2 χρονια που περναω απο εκει, μαλλον θα σε εχω περασει πες, για τι ειμαι κομματακι πιο γρηγορος αν και δεν θυμαμαι να χω πετυχει καποιον να τρεχει τοσο πολυ, συνηθως κανα δυο χιλιομετρα τρεχουν και σταματανε, μαλλον πας αλλες ωρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_crazy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 ελα ρε! θα σε εχω πετυχει τοτε σιγουρα, κι εγω εχω κοντα 2 χρονια που περναω απο εκει, μαλλον θα σε εχω περασει πες, για τι ειμαι κομματακι πιο γρηγορος αν και δεν θυμαμαι να χω πετυχει καποιον να τρεχει τοσο πολυ, συνηθως κανα δυο χιλιομετρα τρεχουν και σταματανε, μαλλον πας αλλες ωρες Θα με δείς βραδάκι κυρίως,εσύ πότε πας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 κι εγω, τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Πάτρικ πουλάω το ρόλοι μου αν θες. Έβαλα άλλο στο μάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 μπα, εχεις πανακριβο ρολοι εσυ κι εγω ειμαι τσιπης, παρηγγειλα ενα mi band, μαζι με το tracking κατω απο 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 μπα, εχεις πανακριβο ρολοι εσυ κι εγω ειμαι τσιπης, παρηγγειλα ενα mi band, μαζι με το tracking κατω απο 15 Οχι ρε αυτό που έχω δεν είναι, όχι οτι το άλλο που θα πάρω είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα