al3xis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Αδερφέ 2 χρόνια και 3 μήνες με ταλαιπωρεί ο ρημαδοψωίτης,μου τραβάει και τη μέση έχω αγανακτήσει. Διατάσεις στην αρχή, ξεκίνησα και ενδυνάμωση (4κέφαλοι,2κέφαλοι,κοιλιακοί,ραχιαίοι,γέφυρες,σανίδες),μιά τραβάει στο λαγώνιο μιά στο προσαγωγό όλο αλλάζει περιοχή και στη θέση οδήγησης με ενοχλεί. Τρέχω αλλά όχι αγωνιστικά,προσέχω να μη πάω πιό γρήγορα από 6:00 min στο km. Πάγο μετά τη προπόνηση και ρεύματα Tens. Για μπλουζάκια που λέτε και αδιάβροχα-αντιανεμικά φέρνει καλά και φθηνά ρούχα το Lidl. Λοιπόν.. Αποχή 2-3 μήνες από τρέξιμο (ξέρω είναι βάσανο). Άρχισε φυσικοθεραπείες - δε θα περάσει αλλιώς. Μετά από 2 μήνες, ξεκίνα σε πολύυυυ χαλαρό ρυθμό - 7:30-8:00 ' / km 5-6km και δες πως πάει Πριν το τρέξιμο να βάζεις θερμαντική και μετά sportgel Διατάσεις ειδικές για το λαγονοψοϊτη αφού έχεις τρέξει 3-4 χιλιόμετρα και είσαι ζεστός - ποτέ κρύος Διατάσεις στο τέλος Διατάσεις 2 φορές μέσα στην ημέρα σε τυχαίες ώρες Μόνο έτσι θα ξεπεραστεί ανώδυνα..και μην ξεχνάς..ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν.. Αποχή 2-3 μήνες από τρέξιμο (ξέρω είναι βάσανο). Άρχισε φυσικοθεραπείες - δε θα περάσει αλλιώς. Μετά από 2 μήνες, ξεκίνα σε πολύυυυ χαλαρό ρυθμό - 7:30-8:00 ' / km 5-6km και δες πως πάει Πριν το τρέξιμο να βάζεις θερμαντική και μετά sportgel Διατάσεις ειδικές για το λαγονοψοϊτη αφού έχεις τρέξει 3-4 χιλιόμετρα και είσαι ζεστός - ποτέ κρύος Διατάσεις στο τέλος Διατάσεις 2 φορές μέσα στην ημέρα σε τυχαίες ώρες Μόνο έτσι θα ξεπεραστεί ανώδυνα..και μην ξεχνάς..ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ! Αποχή είχα κάνει 1 χρόνο μόνο περπατούσα,φυσικοθεραπείες είχα κάνει 10 στο πάνω μέρος του μηρού αλλά μετά το τράβηγμα ταξίδεψε ψηλότερα στη λαγώνια περιοχή. Με "έσφαζε" όταν έσκυβα στο νεροχύτη,μετά από ένα βελονισμό ψιλοέστρωσε. Θυμάσαι μήπως τι φυσικοθεραπείες έκανες (laser,ρεύματα,ζεστά,κρύα,υπέρηχο) και σε ποιά σημεία εφαρμόστηκαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al3xis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Αποχή είχα κάνει 1 χρόνο μόνο περπατούσα,φυσικοθεραπείες είχα κάνει 10 στο πάνω μέρος του μηρού αλλά μετά το τράβηγμα ταξίδεψε ψηλότερα στη λαγώνια περιοχή. Με "έσφαζε" όταν έσκυβα στο νεροχύτη,μετά από ένα βελονισμό ψιλοέστρωσε. Θυμάσαι μήπως τι φυσικοθεραπείες έκανες (laser,ρεύματα,ζεστά,κρύα,υπέρηχο) και σε ποιά σημεία εφαρμόστηκαν; Έκανα μαλάξεις και ρεύματα. Εφαρμόστηκαν στον λαγονοψοϊτη, ακριβώς δίπλα από τα .. Εσένα το πρόβλημα σου, εφόσον χτυπάει και στην μέση, πρέπει να είναι και κάτι άλλο..Το είχα διαβάσει πέρσυ όταν έψαχνα για εμένα..Θα το βρω και θα το γράψω! Edit : αυτή ήταν η περσινή μου ταλαιπωρία.. http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=11177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Έκανα μαλάξεις και ρεύματα. Εφαρμόστηκαν στον λαγονοψοϊτη, ακριβώς δίπλα από τα .. Εσένα το πρόβλημα σου, εφόσον χτυπάει και στην μέση, πρέπει να είναι και κάτι άλλο..Το είχα διαβάσει πέρσυ όταν έψαχνα για εμένα..Θα το βρω και θα το γράψω! Edit : αυτή ήταν η περσινή μου ταλαιπωρία.. http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=11177 Την είχα διαβάσει τη περίπτωσή σου,συμμετέχω στο running.gr. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά τρέξιμο το πρωί, αμέσως μετά το ξύπνημα και με άδειο στομάχι προφανώς, ενδύκνειται; Το κάνει κανείς; Αν ναι, και πολύ χοντρικά, θεωρείται ότι είναι περισσότερο "λιποδιαλυτικό" ή "μυοδιαλυτικό"; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά τρέξιμο το πρωί, αμέσως μετά το ξύπνημα και με άδειο στομάχι προφανώς, ενδύκνειται; Το κάνει κανείς; Αν ναι, και πολύ χοντρικά, θεωρείται ότι είναι περισσότερο "λιποδιαλυτικό" ή "μυοδιαλυτικό"; Me, πινω 2 ποτηρια νερο μονο οταν ξυπναω κ βγαινω..... περιπου στις 5 παρα. Τοσα χρονια που το κανω, δεν εχω δει κατι αρνητικο πανω μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ποιο θεωρείτε το καλύτερο gadget που μπορείς να μετράς την απόδοσή σου (ταχύτητα, απόσταση κτλ), ενώ παράλληλα να ακούς και μουσική; Κάτι ποιο εύχρηστο από το κινητό ψάχνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ποιο θεωρείτε το καλύτερο gadget που μπορείς να μετράς την απόδοσή σου (ταχύτητα, απόσταση κτλ), ενώ παράλληλα να ακούς και μουσική; Κάτι ποιο εύχρηστο από το κινητό ψάχνω Garmin + water proof mp3 Sony Παιδιά τρέξιμο το πρωί, αμέσως μετά το ξύπνημα και με άδειο στομάχι προφανώς, ενδύκνειται; Το κάνει κανείς; Αν ναι, και πολύ χοντρικά, θεωρείται ότι είναι περισσότερο "λιποδιαλυτικό" ή "μυοδιαλυτικό"; Δεν ενδείκνυται αλλά όπως θέλει κανείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 http://www.contra.gr/sport-store/o-dwdekalogos-toy-xeimerinou-athlhth.3867741.html κασκολ; χμ δεν νομιζω, δεν εμποδιζουν την αναπνοη καπως; σκουφι και γαντια ναι, μεσα, αλλα πολυεστερικα ειπαμε λογω ιδρωτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασε να πάρεις ανάσα στους -10 και θα δεις αν χρειάζεσαι η όχι Προτιμώ τα buff :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 -10 στην αθηνα λιγο δυσκολο να παω σε χωρα με -10 επισης δυσκολο, οποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 και γω ετσι ελεγα και χτυπησα -33 πριν 2-3 βδομαδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 και γω ετσι ελεγα και χτυπησα -33 πριν 2-3 βδομαδες Βόρειο πόλο ζεις? -3 μήπως εννοούσες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δες το ποστ μου http://www.insomnia.gr/topic/554051-σχολιασμός-καιρού/page-23? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δες το ποστ μου http://www.insomnia.gr/topic/554051-σχολιασμός-καιρού/page-23? Αααα. Τραγικό κρύο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα