patrickdrd Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 και τα Saucony guide 9 ειναι το τριτο μου ζευγαρι, αφορετο ακομα, περιμενει την ωρα του
Luxx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Εχω τα Saucony Triumph Iso, αλλα εχουν χαλασει στο επανω μερος.. Τα κακομεταχειριστηκα, αλλα και παλι πιστευα θα κρατησουν παραπανω. Δε νομιζω να κρατησαν 1 χρονο. Τωρα θελω να αγορασω το νεο μοντελο, αλλα δεν καταλαβαινω πως γινεται τα ISO 2 και ISO 3 να εχουν ακριβως την ιδια τιμη. Οχι μονο Ελλαδα, αλλα παντου.. Καποιες φορες τα ISO 2 ειναι και ακριβοτερα! https://www.sauconygreece.gr/s20293-4-4.html https://www.sauconygreece.gr/s20347-1-1.html Επισης δε ξερω γιατι, αλλα οποτε τα φορουσα μυριζαν τα ποδια μου, ενω με αλλα παπουτσια που φοραω δε γινεται αυτο.. Φταιει η σολα;
opera Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 @Luxx Το ένα είναι το Hurricane iso και το άλλο το Triumph iso,για τη μυρωδιά δε ξέρω πάντως μη φοράς τις κάλτσες 2η φορά,πάρε 2ο ζευγάρι παπούτσια αν τρέχεις συχνά να τα φοράς εναλλάξ για να προλαβαίνουν να στεγνώνουν.
Zaknafein Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 +1 για το 2ο ζευγάρι, και 3ο θα έλεγα, ειδικά αν κάνεις εναλλάξ προπονήσεις (interval/tempo/long runs). Να δοκιμάσεις και κάλτσες τρεξίματος (διαπνέοντες) που λογικά θα βοηθάνε και με τις οσμές. 1
opera Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Είδα ότι ο καιρός πάει για βροχή και είπα να ρισκάρω (βροχή=όχι πυρκαγιές). Ποτέ μη πάρετε σε αγώνα τζελάκια που δεν τα έχετε δοκιμάσει σε προπόνηση,σήμερα έκανα δοκιμή και είχα μετά τη σύντομη (σε σχέση με τον αγώνα) προπόνηση συχνές επισκέψεις στο wc. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Είδα ότι ο καιρός πάει για βροχή και είπα να ρισκάρω (βροχή=όχι πυρκαγιές). Ποτέ μη πάρετε σε αγώνα τζελάκια που δεν τα έχετε δοκιμάσει σε προπόνηση,σήμερα έκανα δοκιμή και είχα μετά τη σύντομη (σε σχέση με τον αγώνα) προπόνηση συχνές επισκέψεις στο wc. Εμένα με εχουν πειράξει ακομη και τζελακια που ειχα δοκιμάσει. Μετα τον αγωνα βουνου ειχα αγωνα ευρεσης τουαλετας 1
wizzy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 δεν τρωμε τζελακια Και πώς αναπληρώνετε τη χαμένη ενέργεια κατά τη διάρκεια της διαδρομής; 1
patrickdrd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 βασικα ακομα και το μεγιστο μου (19km σε 1:30 - 2:00) οταν ετρεξα, ειδικα σ αυτο εφυγα εχοντας τσιμπησει κατι (επειδη ηταν και σαββατο που τα σ/κ δεν τρωω πρωινο - αντιθετα με τις καθημερινες - και πλησιαζε και το μεσημερι, ε, το ειχα υπολογισει οτι θα με κοψει λορδα), αλλα ανεξαρτητως αν εχω τσιμπησει ή οχι (ακομα και με αδειο στομαχι), δεν νιωθω την αναγκη να αναπληρωσω κατι ακριβως εκεινη την ωρα, μπορω να περιμενω μεχρι να φτασω σπιτι, εδω ακομα και το νερο, αν τυχει και βρω το αναπληρωνω κατα την διαρκεια της διαδρομης, στο 19αρι φαντασου δεν βρηκα, να κουβαλαω μαζι μου επισης δεν ειμαι φαν, πινεις μετα σπιτι αλλα νταξει, γουστα ειναι αυτα, οπως λεει και ο αλλος στα τηλεοπτικα
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δεν έχει να κάνει με το τι νοιωθεις αλλα τι χρειάζεται το σώμα σου. Κανονικά θέλει νερό κάθε 15 λεπτά πέρα από ότι φαΐ χρειάζεται 2
patrickdrd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 μπορει (αν και το δικο μου δεν χρειαζεται τοσο, εχει και διαφορα ο καθε οργανισμος, ειδικα παλιοτερα, πριν να αρχισω να τρεχω, επινα ελαχιστο νερο κατα την διαρκεια της ημερας, εξου και μου εβρισκαν αιμα στα ουρα οταν εκανα εξετασεις κλπ), αλλα ειναι και θεμα συνθηκων: 1) να κουβαλαω ειπα δεν ειμαι φαν, εξτρα βαρος και αβολο 2) να βρεις αν τρεχεις σε δρομους/διαδρομες δεν ειναι παντα εφικτο 3) για να μην ξεχασουμε το οτι αυτες οι στασεις χαλανε τον ρυθμο και συνηθως τις αποφευγω για μενα ολα αυτα μπορουν να περιμενουν στην επιστροφη
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δεν είναι θέμα οργανισμού όλοι τις ίδιες ανάγκες έχουμε. Είναι πολύ πιθανό να δεις βελτίωση αν αρχίσεις και πίνεις νερό κατά τη διάρκεια. Για το βάρος δεν είναι κάτι, ζώνη με 4 μικρά μπουκαλάκια και γέμιζεις όσα χρειάζεσαι. Ξεκινάς με συν 1 κιλό το οποίο μειώνεται ώρα με την ώρα. Εγώ ποτέ δεν σταματάω πίνω όσο τρέχω 1
patrickdrd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 νταξει μωρε συνηθεια ειναι, distraction το λενε αυτο στο χωριο μου
opera Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Συνήθως όταν νοιώσει κανείς δίψα είναι ήδη αργά και ο οργανισμός έχει αφυδατωθεί,το ίδιο με τη πείνα γιατί από την στιγμή που θα φας κάτι χρειάζεται χρόνος για να αφομοιωθεί. Για αυτό υπάρχουν τα τζελάκια που αφομειώνονται άμεσα και τα στεκ σε κάθε αγώνα με νερό και τροφή.
patrickdrd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 καλα μωρε, εσεις που τρεχετε αγωνες ειστε καλομαθημενοι, χαϊδεμενοι κι ολα τα συναφη εμεις που τρεχουμε στα νταμαρια δεν πινουμε νερο δεν ειναι απαραιτητο να κανουμε ολοι το ιδιο, εγω ετσι τη βρισκω, ωχου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα