Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Τουλαχιστον τα δικα σου τραβανε!
Ψιτ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 8 μίλια σήμερα, μετά απο πάρα πολύ καιρό λόγω καλοκαιριού... Τα βάρη έχουν βοηθήσει αρκετά, αλλά πρέπει να γυρισώ στο τρέξιμο να βρω ρυθμό. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 8 μίλια σήμερα, μετά απο πάρα πολύ καιρό λόγω καλοκαιριού... Τα βάρη έχουν βοηθήσει αρκετά, αλλά πρέπει να γυρισώ στο τρέξιμο να βρω ρυθμό. Και γω πρεπει να δωσω λιγο βαρύτητα στο τρεξιμο. Πηγα για προπονηση τις προαλλες εκανε 5χ1000 με 3λεπτα ενδιάμεσα ο ρυθμος ηταν 4.20-4.30 περιπου στο καθε χιλιαρι
opera Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Και γω πρεπει να δωσω λιγο βαρύτητα στο τρεξιμο. Πηγα για προπονηση τις προαλλες εκανε 5χ1000 με 3λεπτα ενδιάμεσα ο ρυθμος ηταν 4.20-4.30 περιπου στο καθε χιλιαρι Μια χαρά είσαι, εγώ έκανα 6χ1000 στο 5:00 μία μέρα και μια άλλη 4χ1600 στο 5:00 και την επόμενη οι δικέφαλοι πιασμένοι. Ενώ μια άλλη που έκανα 7χ3λεπτες ανηφόρες με 1:30 ξεκούραση έκανα μέρες να συνέλθουν τα πόδια. Γεράματα. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Το θεμα ειναι οτι εμενα τα ποδια μου (περα απο τα πνευμονια μου) δεν αντεχουν για παραπανω σε αυτη τη φαση. Σιγα σιγα θα στρωσει και αυτο ομως
patrickdrd Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 σας τρωω λαχανο καπνιστης ανθρωπος (και γερος ) 4,50 χτυπησα πριν κανα μηνα στο 12αρι, σε γηπεδο, τα 4000 ειναι κοντα εντωμεταξυ 1
opera Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 σας τρωω λαχανο καπνιστης ανθρωπος (και γερος ) 4,50 χτυπησα πριν κανα μηνα στο 12αρι, σε γηπεδο, τα 4000 ειναι κοντα εντωμεταξυ Ωραίος,αλλά μη ξεχνάς τι είπε κάποιος:"η χελώνα ζει πολλά χρόνια γιατί πάει αργά" Πέρα από τη πλάκα ότι καλύτερο μπορεί ο καθένας να κάνει χωρίς όμως να διακινδυνεύουμε την υγεία μας. 1
patrickdrd Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 ναι ρε συ, εννοειται, εμενα τα λες που στην τελικη δεν κατεβαινω αγωνες; για την ευχαριστηση τρεχω και καθε φορα τσεκαρω τον εαυτο μου αν τρεχει σε ταχυτητα που να το ευχαριστιεται λες και κερδιζει τιποτα ο πιο γρηγορος, απλα ειχα ορεξη εκεινη τη μερα, γενικα 5:15-5:20-5:30 παω (σε 12αρια, μια φορα την βδομαδα μπορει να κανω 14αρι-15αρι)
opera Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Και εγώ αρχικά δεν έτρεχα σε αγώνες αλλά είναι ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο και να μετρήσεις δυνάμεις πιό επίσημα,μη ξεχνάς ότι στους αγώνες παρασύρεσαι και πετυχαίνεις καλύτερους χρόνους.
Chrisxxx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Θελω να παρω παπουτσια για τρεξιμο. Κυριως τρεχω σε γήπεδο αλλά πλεον θα αρχίσω και σε δρόμο. Εχω χαθεί λίγο στις μαρκες και στο τι προσφέρει η καθεμια. Ημουν ανάμεσα στα kayano 23 και στα Mizuno Wave Paradox 4. Καποια αλλη γνώμη; Ας ειναι 100+. Το πρόβλημα με τα mizuno ειναι ότι δεν εχω δοκιμάσει τη φόρμα τους. Δεν με πειράζει να ειναι απο Ελλάδα ή ΕΕ.
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Θελω να παρω παπουτσια για τρεξιμο. Κυριως τρεχω σε γήπεδο αλλά πλεον θα αρχίσω και σε δρόμο. Εχω χαθεί λίγο στις μαρκες και στο τι προσφέρει η καθεμια. Ημουν ανάμεσα στα kayano 23 και στα Mizuno Wave Paradox 4. Καποια αλλη γνώμη; Ας ειναι 100+. Το πρόβλημα με τα mizuno ειναι ότι δεν εχω δοκιμάσει τη φόρμα τους. Δεν με πειράζει να ειναι απο Ελλάδα ή ΕΕ. Αν εισαι Αθηνα πηγαινε δοκίμασε μιζουνο, εχει 2-3 μαγαζια. Γενικα αυτες που παιζουν ειναι Mizuno-Asics-Adidas και λιγοτερο Saucony-Salomon (για δρομο). Επισης υπαρχουν τα Hoka που προτιμω εγω
patrickdrd Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 ελα ρε παιχταρα, νεε συναδελφε wannabe δρομεα original kayano ηταν (και ζει ακομα) το 1ο μου παπουτσι, αλλα γνωμες σε παπουτσι δεν υπαρχουν, θα βρεις που υπαρχουν στην ψαρωκωσταινα, θα δοκιμασεις και μετα θα παρεις (απ οπου θες...)
Chrisxxx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δεν ειμαι Αθηνα πλεον. Θα δω αν παιζει τιποτα Θεσσ. Ναι ρε παππου, συμφωνώ το θεμα ειναι ποιο να παρω και γιατί, απο οτι βλέπω όλες οι μαρκες παιζουν σε όλες τις τιμες και κατηγορίες. Sites σαν το runepeat ειναι χαοτικά και η βαθμολογία όχι παντα ακριβής ενώ και τα reviews στο ΥΤ ειναι εξαιρετικά διφορούμενα. Μαλλον θα παω να δοκιμασω 2-3-4 που ξεχωρισα και μετά βλέπουμε. Για Brooks καμια γνωμη; 1
patrickdrd Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 χαχα μεσα επεσες, brooks το 2ο μου παπουτσι (και αγαπημενο), adrenaline gts 16, στο οποιο κατεληξα μετα απο παρα πολλες δοκιμες οτι εκανε την καλυτερη εφαρμογη στο δικο μου ποδι, ειναι αυτο που λενε, δεν νιωθεις οτι φορας παπουτσι καθολου/καν, τετοια αισθηση μου εδωσε απο τοτε μεχρι και τωρα στα οσα χιλιομετρα το εχω τρεξει (απο εκει ειναι και το μοτο της υπογραφης μου)
opera Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Τα Brooks είναι πολύ καλά επίσης και τα Saucony αλλά με σόλα everun που μοιάζει με τα boost της adidas. Κάνε μια γύρα στα μαγαζιά δοκίμασε και όποιο σου ταιριάξει καλύτερα. Αν είσαι βαρύς ή θέλεις περισσότερη προστασία τα Hoka είναι αφρός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα