opera Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δες τα Hoka http://www.runningwarehouse.eu/catpage-MRSHOKA.html Με κωδικό (coupon code) RUN10 10% έκπτωση, δωρεάν μεταφορικά από 100 ευρώ και πάνω και παράδοση με fedex από Γερμανία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δες τα Hoka Έχεις να μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο (ουδέτερο πάτημα)? Πάντως βλέπω ότι το χαρακτηριστικό τους είναι η μεγάλη σόλα (φαντάζομαι για αυτό μου τα πρότεινες κιόλας) αλλά με αγχώνει κιόλας αυτό, πως θα μου "κάθετε" στο βάδισμα.. Θα προτιμούσα να τα βρω σε κανένα μαγαζί για να τα δοκιμάσω πρώτα πριν αγοράσω ένα ζευγάρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Έχεις να μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο (ουδέτερο πάτημα)? Πάντως βλέπω ότι το χαρακτηριστικό τους είναι η μεγάλη σόλα (φαντάζομαι για αυτό μου τα πρότεινες κιόλας) αλλά με αγχώνει κιόλας αυτό, πως θα μου "κάθετε" στο βάδισμα.. Θα προτιμούσα να τα βρω σε κανένα μαγαζί για να τα δοκιμάσω πρώτα πριν αγοράσω ένα ζευγάρι Εγω ειχα τα clifton. Αν μπεις στη σελιδα τους εχει πληροφοριες. Επισης εχει στην Αθηνα σε καποια μαγαζια να τα δοκιμασεις απο οτι θυμαμαι. Οσο για την αισθηση μην σε ανησυχεί, ειναι πολυ ελαφρια και μαλακά, μια δυο φορες και θα εισαι ανετος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Είχα και εγώ τα Clifton 3 και μου δημιούργησαν πολύ ΕΝΤΟΝΑ προβλήματα. Όχι απλά ενόχληση. Μετά από 2-3 χιλιόμετρα οι γάμπες μου πέτρωναν και το τρέξιμο γινόταν μαρτύριο. Και αναγκαζόμουν να σταματήσω. Μόλις επέστρεψα στα παλιά μου Nimbus 18 τα προβλήματα εξαφαννίστηκαν αμέσως. Μετά από ψάξιμο και συζήτηση με ειδικούς οι αιτίες ήταν δύο: - Απότομη μετάβαση σε -7mm χαμηλότερο drop. - Το μεγάλο βάρος μου (93kg τότε) που έκανε το δυναμικό drop των Clifton ακόμα μικρότερο. Τελικά, ύστερα από 100km τα χάρισα, Τα είχα πάρει από το New Life, που αν είδα καλά έχει προσφορές γιατί σταματάνε να τα φέρνουν. Μπορείς να πας και να τα προβάρεις. Αλλά στην πρόβα δεν είχα καταλάβει το πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Είχα και εγώ τα Clifton 3 και μου δημιούργησαν πολύ ΕΝΤΟΝΑ προβλήματα. Όχι απλά ενόχληση. Μετά από 2-3 χιλιόμετρα οι γάμπες μου πέτρωναν και το τρέξιμο γινόταν μαρτύριο. Και αναγκαζόμουν να σταματήσω. Μόλις επέστρεψα στα παλιά μου Nimbus 18 τα προβλήματα εξαφαννίστηκαν αμέσως. Μετά από ψάξιμο και συζήτηση με ειδικούς οι αιτίες ήταν δύο: - Απότομη μετάβαση σε -7mm χαμηλότερο drop. - Το μεγάλο βάρος μου (93kg τότε) που έκανε το δυναμικό drop των Clifton ακόμα μικρότερο. Τελικά, ύστερα από 100km τα χάρισα, Τα είχα πάρει από το New Life, που αν είδα καλά έχει προσφορές γιατί σταματάνε να τα φέρνουν. Μπορείς να πας και να τα προβάρεις. Αλλά στην πρόβα δεν είχα καταλάβει το πρόβλημα. Χμ, με προβλημάτισες, τώρα. Θα έκανα μια βόλτα από τα μαγαζιά αλλά ακόμα και αν δεν τα έβρισκα σκεφτόμουν να τα αγοράσω για να τα δοκιμάσω. Αλλα επειδή και εγώ είμαι πολύ βαρύς (100+kg), μάλλον δεν θα το τολμήσω τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Χμ, με προβλημάτισες, τώρα. Θα έκανα μια βόλτα από τα μαγαζιά αλλά ακόμα και αν δεν τα έβρισκα σκεφτόμουν να τα αγοράσω για να τα δοκιμάσω. Αλλα επειδή και εγώ είμαι πολύ βαρύς (100+kg), μάλλον δεν θα το τολμήσω τελικά Δες και αυτό: https://www.solereview.com/best-running-shoes-for-heavy-runners/ Κάνε και καμία βόλτα από το https://gorun.gr/ που είναι το πλέον εξειδικευμένο, ελληνικό site για παπούτσια. Τελικά αγόρασα τα Brooks Glycerin 14. Στην αρχή μου φάνηκαν κάπως σκληρά. Μετά που τα συνήθισα μπορώ να πω πως μου αρέσουν πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 ωραιος κι εγω απιστευτα ευχαριστημενος απο brooks (adenaline) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δες και αυτό: https://www.solereview.com/best-running-shoes-for-heavy-runners/ Κάνε και καμία βόλτα από το https://gorun.gr/ που είναι το πλέον εξειδικευμένο, ελληνικό site για παπούτσια. Τελικά αγόρασα τα Brooks Glycerin 14. Στην αρχή μου φάνηκαν κάπως σκληρά. Μετά που τα συνήθισα μπορώ να πω πως μου αρέσουν πολύ. Μετά από αρκετές ώρες ψάχνοντας, αποτέλεσμα 0 Δεν βρήκα κανένα από τα μοντέλα που ήθελα για δοκιμή (pegasus, boost, καλά για τα Hoka δεν ήξεραν καν ότι υπάρχουν), κανένα από τα μοντέλα που αναφέρεις στο άρθρο για heavy runners και γενικά δεν είδα αυτά που ήθελα να δω. Από αυτά που δοκίμασα, αυτά που μου έδωσαν την καλύτερη αίσθηση ήταν τα Asics Gel Galaxy 8 και Mizuno Wave Inspire 13, αλλά τα δεύτερα απορρίπτονται καθότι είναι stability ενώ εγώ πατάω ελαφρώς εξωτερικά. Μάλλον θα πάω στα σίγουρα στα Asics και αν κατέβω καμία φορά Αθηνα θα κάνω βόλτα για δοκιμές Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Κάτι παρόμοιο με τα Saucony triumph iso; Είναι καιρός να αλλάξω τα αθλητικά μου. Τρέχω 5-10 χλμ μέσο όρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μετά από αρκετές ώρες ψάχνοντας, αποτέλεσμα 0 Δεν βρήκα κανένα από τα μοντέλα που ήθελα για δοκιμή (pegasus, boost, καλά για τα Hoka δεν ήξεραν καν ότι υπάρχουν), κανένα από τα μοντέλα που αναφέρεις στο άρθρο για heavy runners και γενικά δεν είδα αυτά που ήθελα να δω. Από αυτά που δοκίμασα, αυτά που μου έδωσαν την καλύτερη αίσθηση ήταν τα Asics Gel Galaxy 8 και Mizuno Wave Inspire 13, αλλά τα δεύτερα απορρίπτονται καθότι είναι stability ενώ εγώ πατάω ελαφρώς εξωτερικά. Μάλλον θα πάω στα σίγουρα στα Asics και αν κατέβω καμία φορά Αθηνα θα κάνω βόλτα για δοκιμές Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας Τα Brooks τα έχει το Runners Store στο Golden Hall. Από εκεί τα πήρα σε προσφορά. Κάνε τους ένα τηλέφωνο. Τα Saucony μπορείς να τα βρεις σίγουρα στο κατάστημά τους στο Ν. Ψυχικό. Τα Boost σε όλα τα Adidas store, τα έχουν και στα stock τους. Τα Asics δεν τα γνωρίζω καθόλου. Πάντως είναι φτηνά. Κάτι παρόμοιο με τα Saucony triumph iso; Είναι καιρός να αλλάξω τα αθλητικά μου. Τρέχω 5-10 χλμ μέσο όρο. Τα είχα παλιότερα, πολύ καλό παπούτσι. Νομίζω πως έχουν παρόμοιο πάτημα με τα Brooks Glycerin 14 που έχω τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ψάχνω μία ζώνη ώστε όταν τρέχω να βάζω μέσα κινητό (5,5 ιντσών οθόνης), κλειδιά και κανένα ψιλό. Θέλω όμως οι θήκες να κρατούν καλά τα συμπράγκαλα αυτά ώστε να μην κουνιούνται συνέχεια αλλά και να μην πιέζουν το κινητό μέχρι λυγίσματος. Στο intersport που κοίταξα είχε αλλά για κινητά μικρότερα, ήθελαν ξεχείλωμα για να χωρέσει το 5,5ιντσο. Έχω βρει αυτήν την ζώνη. Την έχει μήπως κανείς να μου δώσει feedback; Ή και άλλη πρόταση καλοδεχούμενη. Υγ: Δεν με ενδιαφέρει να έχει θήκη για μπουκαλάκι κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 εχει ξανα-συζητηθει, χρησιμοποιω αρκετο καιρο αυτο: http://www.e-matrix.gr/tsantaki-portofoli-mesis-me-dyo-fermoyar-mayro-kitrini-tsepi-pd-5474 δεν υπαρχει βλεπω το συγκεκριμενο, υπαρχει σε αλλο χρωμα: http://www.e-matrix.gr/tsantaki-portofoli-mesis-me-dyo-fermoyar-mayro-kokkini-tsepi-pd-5476 δεν εχει μπουκαλακι, αλλα εχει καλη εφαρμογη και δεν κουνιεται ουτε το κινητο, ουτε τα κλειδια, μετα πηρα αυτο προτεινομενο απο καποιον εδω: αλλα δεν βλεπω να πωλειται ακομα επισης πολυ καλο, επισης οχι νερο βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ψάχνω μία ζώνη ώστε όταν τρέχω να βάζω μέσα κινητό (5,5 ιντσών οθόνης), κλειδιά και κανένα ψιλό. Θέλω όμως οι θήκες να κρατούν καλά τα συμπράγκαλα αυτά ώστε να μην κουνιούνται συνέχεια αλλά και να μην πιέζουν το κινητό μέχρι λυγίσματος. Με έχει βολέψει μια παρόμοια με αυτή: Χωρούσε το XPERIA Z2, αλλά όχι το S6 plus που έχω τώρα. Το καλό της είναι πως μαζεύει αν δεν είναι γεμάτη και συγκρατεί λίγο τα πράγματα χωρίς να κάνουν βόλτες μέσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 65 χιλιομετρα με εξαρθρωμένο ωμο και παρόλα αυτα τερμάτισε 1ος. Σκυλι μαυρο ο Ισπανος Τι να πεις κανείς για αυτόν τον σπουδαίο αθλητή και αυτό που έκανε σήμερα στο Hardrock Hundred Mile Endurance Run. Για περίπου 40 μίλια έτρεχε με εξάρθρωση ώμου και με δεμένο χέρι, έχοντας μάλιστα πολύ δυνατό συναγωνισμό από τον Mike Foote για σχεδόν τον μισό αγώνα. Τέταρτη νίκη στη σειρά με επίδοση 24:32:22, και παρότι δεν πλησίασε καθόλου το ρεκόρ του, ίσως να είναι και η σπουδαιότερη από όλες! Το πρόσωπο του και η έκφραση του μόλις κάθησε στην καρέκλα μετά τον τερματισμό έδειξαν το μέγεθος της προσπάθειας που έκανε. Λίγες μόλις εβδομάδες από την διπλή ανάβαση στο Έβερεστ, ο Kilian δεν σταματάει ποτέ να μας εντυπωσιάζει! Κάτι που άλλωστε κάνει με συνέπεια εδώ και πολλά χρόνια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Κάτι παρόμοιο με τα Saucony triumph iso; Είναι καιρός να αλλάξω τα αθλητικά μου. Τρέχω 5-10 χλμ μέσο όρο. https://www.skroutz.gr/c/379/athlitika-ypodhmata.html?keyphrase=nike+pegasus+33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα