Προς το περιεχόμενο

Το thread του τρεξίματος

al3xis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Zombies, Run! είναι κάτι ανάμεσα σε εφαρμογή άσκησης και παιχνίδι.

Η εταιρεία που έχει αναπτύξει αυτή την εφαρμογή σκέφθηκε ότι όσοι αποφασίζουν να προετοιμαστούν για κάποιον αγώνα, χρειάζονται και ένα πολύ καλό κίνητρο.

Λοιπόν αυτό το κίνητρο είναι πως καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης μας κυνηγούν ζόμπι, τα οποία θα σταματήσουν μόνο όταν την ολοκληρώσουμε.

3 εφαρμογές για να πετύχεις τον στόχο σου στα 5 και 10χλμ

αμα εχει και μουσικη απο το walking dead ακομα καλυτερα :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

e71c9bc3b02b441186d6338e6af3aa88.png

Ο επίσημος χρόνος είναι διαφορετικός.

http://dramania.gr/athlitika/item/29291-dramoinognosia-2017-me-epityxia-dieksixthi-o-agonas-1o-drama-wine-trail-deite-ta-apotelesmata

Επόμενη στάση ένα 20άρι trail.

Υγεία πρώτα και αν όλα πάνε καλά το καλοκαίρι (με λίγες πυρκαγιές) και μπορέσω να προετοιμαστώ θα δηλώσω στο 46άρι του Παρανεστίου στα μέσα Οκτωβρίου.

• Like 2

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Πέρασε και το trail που ήταν 19άρι τελικά,δε το πήγα σφαίρα γιατί ξεκίνησα έως το 5ο χλμ με παρέα που δεν το πήγε αγωνιστικά αλλά μετά το συνέχισα μόνος.

Τις επόμενες μέρες κατάλαβα ότι δεν είχα κουραστεί γιατί δεν έδωσα το 100% , δε πειράζει όμως ήταν ωραία εμπειρία και ας μην έκανα καλό χρόνο.

Σήμερα εγερτήριο στις 5:15 λόγω ζέστης και νέο PB στον ημιμαραθώνιο,το προηγούμενο ήταν το 2014 σε 2:12.

hPtLB4HnRgaO-jGmAxRuIA.png

θέλω να αγορα΄σω ένα αδιάβροχο- έχασα το παλιό που είχα- για να'μαι σίγουρος ότι αν με πιάσει στο δρόμο, εν ώρα προπόνησης, να μπορώ να συνεχίσω χωρίς να γίνω λούτσα (πολύ). Τί έχετε να προτείνετε;

Κοιτάω το salomon bonatti wp (100ε) ή salomon bonatti pro (130ε). Αξίζει να δώσω τόσα χρήματα ή να κοιτάξω τπτ πιο οικονομικό; 

γω πήρα ένα της underarmour γύρω στα $50 από $100 και έχω ένα της umbro ποδοσφαιρικό(;) κάτω από $30. Να σου πω τη μαύρη αλήθεια, τα ψιλοκλαίω τα $50 για το UA... 

ναι μωρε, κι εγω ολο το περσινο βαρυ χειμωνα τον εβγαλα με ενα umbro κανα 25αρι ευρω που ηταν σα τσιγαροχαρτο :lol:

καπου πρεπει να το χω ποσταρει κι εδω

anyway, ποιος θα ρθει να τρεξουμε εδω;

Ο πιο επικίνδυνος αγώνας τρεξίματος στον κόσμο

θέλω να αγορα΄σω ένα αδιάβροχο- έχασα το παλιό που είχα- για να'μαι σίγουρος ότι αν με πιάσει στο δρόμο, εν ώρα προπόνησης, να μπορώ να συνεχίσω χωρίς να γίνω λούτσα (πολύ). Τί έχετε να προτείνετε;

Κοιτάω το salomon bonatti wp (100ε) ή salomon bonatti pro (130ε). Αξίζει να δώσω τόσα χρήματα ή να κοιτάξω τπτ πιο οικονομικό;

Αν τρέχεις σε χαμηλες θερμοκρασίες αξίζει να πάρεις,αν δε τρέχεις χειμώνα κάνεις δουλειά και με αδιάβροχο από τα λιντλ.

Αν αποφασίσεις πάντως να ξοδευτεις πάρε το pro που έχει διπλή αδιάβροχοποίηση και διαπνοή.

Στείλε λινκ με τις καλές τιμές που βρήκες.

Δεν είχα προσέξει ότι υπήρχε topic για τρέξιμο τόσο καιρό :)

Μια και σας βρήκα, μπορείτε μας μου προτείνεται καλό παπούτσι για τρέξιμο σε άσφαλτο και πέτρινο πεζοδρόμιο? Τα nike Pegasus που μου πρότειναν είναι καλά?

Μια και σας βρήκα, μπορείτε μας μου προτείνεται καλό παπούτσι για τρέξιμο σε άσφαλτο και πέτρινο πεζοδρόμιο? Τα nike Pegasus που μου πρότειναν είναι καλά?

Καλά παπούτσια και δημοφιλή πήγαινε σε κάποιο κατάστημα να τα δοκιμάσεις.

Αλλά αν τρέχεις μόνο άσφαλτο και πεζοδρόμιο θα αποκτήσεις προβλήματα, βάλε επισης χόρτο και χώμα στο πρόγραμμα.

Ξεκίνα με λίγα χιλιόμετρα και αύξανε κάθε 2 βδομάδες,μη ξεχνάς τις διατάσεις.

• Like 2

Καλά παπούτσια και δημοφιλή πήγαινε σε κάποιο κατάστημα να τα δοκιμάσεις.

Αλλά αν τρέχεις μόνο άσφαλτο και πεζοδρόμιο θα αποκτήσεις προβλήματα, βάλε επισης χόρτο και χώμα στο πρόγραμμα.

Ξεκίνα με λίγα χιλιόμετρα και αύξανε κάθε 2 βδομάδες,μη ξεχνάς τις διατάσεις.

Ευχαριστώ για την απάντηση :-)

Τρέχω εδώ και μήνες ήδη, ήθελα απλά τώρα με τις εκπτώσεις να αγοράσω καινούργια παπούτσια και να πετάξω τα παλιά μου και έψαχνα για κάτι καλό, ειδικά αφού τρέχω σε "αφύσικο" έδαφος.

Δυστυχώς βολική διαδρομή σε χώμα χωρίς εμπόδια και παγίδες (τρύπες, λακκούβες, ρίζες κτλ) που θα μου προκαλέσουν κανένα τραυματισμό (τρέχω και νύχτα μόνο) δεν έχει σε λογική απόσταση από εμένα :(

• Moderators

Δες τα Hoka

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...