nickname2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 έχω ένα γήπεδο κάτω από το σπίτι μου. Ποσες μέρες την εβδομάδα πρέπει να τρέχω και σε τι ένταση για να χάσω μέχρι τον Οκτώβριο καμιά 15-20ρια κιλά; 1.75, 97kg αξίζει να πάρω το μηχανάκι που μετράει παλμούς (και το δένεις γύρω από την περιοχή του στήθους, νομίζω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 έχω ένα γήπεδο κάτω από το σπίτι μου. Ποσες μέρες την εβδομάδα πρέπει να τρέχω και σε τι ένταση για να χάσω μέχρι τον Οκτώβριο καμιά 15-20ρια κιλά; 1.75, 97kg αξίζει να πάρω το μηχανάκι που μετράει παλμούς (και το δένεις γύρω από την περιοχή του στήθους, νομίζω). Δεν απαντηση στην ερωτηση σου. Ξεκινα κανε 30-40 λεπτα τρεξιμο μερα παρα μερα και φτιαξε το φαγητο σου και τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Και ολη μερα να τρεχεις αν δεν προσεξεις στην κουζινα δενθα κανεις δουλεια. Οχι δεν αξιζει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpaokx Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Εγω παιδιά έκανα σήμερα race 16 χλμ σε 1 ωρα και 13 λεπτά. Αρκετά εξαντλητικό τρέξιμο! Σκέφτομαι για προετοιμασία για ημιμαραθώνιο. Τί είδους προπόνηση προτείνετε; Αυτό που κάνω μόνο ειναι να τρεχω 5 χλμ καθε μερα και μια φορα την εβδομαδα ενα δεκαρι - και 16 ανα 3 εβδομαδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ishmael Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Οι θερμίδες που καις εξαρτώνται κυρίως από το βάρος σου. Η σωματική δραστηριότητα δεν έχει σημασία, εκτός αν είσαι καναπεδάκιας. Δηλαδή αν ξεκινήσεις να μετακινείσαι με τα πόδια αντί με μεταφορικό μέσο και να ανεβοκατεβαίνεις τα σκαλιά αντί να παίρνεις ασανσέρ, θα καις περίπου 200 παραπάνω θερμίδες. Από εκεί και πέρα η κατανάλωση ενέργειας σταθεροποιείται. 1 Απεναντίας οι θερμίδες που τρως εξαρτώνται από σένα. 1 κουταλιά λάδι έχει 120 θερμίδες. 1 σοκολάτα έχει 230 θερμίδες. 1 σακούλα πατατάκια έχει 430 θερμίδες. 4 μπισκότα έχουν 250 θερμίδες. Μια μπάρα παγωτό έχει 260 θερμίδες. Μια μερίδα τηγανιτές πατάτες έχει 500 θερμίδες. Μία ατομική πίτσα έχει 590 θερμίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Εγω παιδιά έκανα σήμερα race 16 χλμ σε 1 ωρα και 13 λεπτά. Αρκετά εξαντλητικό τρέξιμο! Σκέφτομαι για προετοιμασία για ημιμαραθώνιο. Τί είδους προπόνηση προτείνετε; Αυτό που κάνω μόνο ειναι να τρεχω 5 χλμ καθε μερα και μια φορα την εβδομαδα ενα δεκαρι - και 16 ανα 3 εβδομαδες. Ψάξε να βρεις πρόγραμμα για αυτό που θες να κάνεις,συνήθως ένα πρόγραμμα περιέχει εκτός από τα συνεχή τρεξίματα,τρέξιμο τέμπο,διαλλειματικές,ενδυνάμωση με βάρη ,cross training και φυσικά ρεπό για ξεκούραση. Παράδειγμα http://www.halhigdon.com/training/64471/Half-Marathon-Walk-Training-Program-Intermediate-2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Οι θερμίδες που καις εξαρτώνται κυρίως από το βάρος σου. Η σωματική δραστηριότητα δεν έχει σημασία, εκτός αν είσαι καναπεδάκιας. Δηλαδή αν ξεκινήσεις να μετακινείσαι με τα πόδια αντί με μεταφορικό μέσο και να ανεβοκατεβαίνεις τα σκαλιά αντί να παίρνεις ασανσέρ, θα καις περίπου 200 παραπάνω θερμίδες. Από εκεί και πέρα η κατανάλωση ενέργειας σταθεροποιείται. 1 δυο ατομα 90κιλα ενας με 10% λιπος και ενα με 30% λιπος καινε τις ιδιες θερμιδες?> 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drgallardo Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Καλησπερα, με ενδιαφερει να αγορασω παπουτσια στιβου με καρφια. Συγκεκριμενα τρεχω 400αρι μονος μου, χωρις προπονητη ετσι για προσωπικη ευχαριστηση. Εχω αθλητικα για τρεξιμο, ομως στο σπριντ δεν με βολευουν και θελω να παρω spikes γενικου τυπου. Εχω δει καποια adidas που τα χαρακτηριζει allrounder (https://www.skroutz.gr/s/5976403/Adidas-Techstar-Allround-3-M29295.html) και ηθελα να ρωτησω αν ειναι καταλληλα για τον σκοπο μου. Επισης μπορεις να χρησιμοποιεις παπουτσια στιβου χωρις τα καρφια ή πρεπει παντα να ειναι βιδωμενα; Γενικα θα χρειαζομουν μια καθοδηγηση πανω στο θεμα σπριντ, αλλα παντοτε ερασιτεχνικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ishmael Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 δυο ατομα 90κιλα ενας με 10% λιπος και ενα με 30% λιπος καινε τις ιδιες θερμιδες?> Ο δεύτερος καίει οριακά περισσότερες θερμίδες, δηλαδή περίπου 200. 1 Το ποσοστό σωματικού λίπους είναι κάτι που δεν ελέγχεις όμως. Ελέγχεις το βάρος σου και φτάνεις εκεί που σε ικανοποιεί το ποσοστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ο δεύτερος καίει οριακά περισσότερες θερμίδες, δηλαδή περίπου 200. 1 Το ποσοστό σωματικού λίπους είναι κάτι που δεν ελέγχεις όμως. Ελέγχεις το βάρος σου και φτάνεις εκεί που σε ικανοποιεί το ποσοστό. κουλ. Διαβασε και μην ξαναγραψεις ασχετα πραγματα οταν διαβαζουν και αλλοι. Αυτοι οι δυο θα εχουν τελειως διαφορετικες καυσεις, ο πρωτος με 10% λιπος που αναγκαστηκα θα εχει και πιο πολλους μυς θα καιει πολυ παραπανω απο τον δευτερο. Το λιπος ειναι απλα "νεκρη" μαζα ενω οι μυς θελουν ενεργεια για να δουλεψουν. Το βαρος δεν ειναι δειγμα για το ποσο καιει καποιος, με λιγα λογιαοι δυο τυποι πανω στα ιδια κιλα με διαφορετκα ποσοστα λιπους μυικοτητας χωρις να κανουν τιποτα αυτος με τους μυς θα καψει πολυ παραπανω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Κατέβηκε κανείς Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο;; https://connect.garmin.com/modern/activity/1693120078 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ishmael Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 κουλ. Διαβασε και μην ξαναγραψεις ασχετα πραγματα οταν διαβαζουν και αλλοι. Προβάλεις σε μένα κάτι που πρέπει να κάνεις εσύ. Για όσα είπα παραπάνω παρέθεσα δημοσιευμένες μελέτες στις οποίες στηρίζονται ενώ εσύ αναπαράγεις ένα μύθο χωρίς στοιχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesqal Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Τρεχει κανεις με ομοπλευρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Τρεχει κανεις με ομοπλευρο? Δεν γινεται να το κανεις αυτο. Ειναι εγκεφαλικα αδυνατο σε καποιον και μονο να περπατήσει ετσι ;p Επισης νομιζω οτι αντιθετες πλευρες δινουν το μεγιστο αποτελεσμα απο μηχανικης αποψης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesqal Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δεν γινεται να το κανεις αυτο. Ειναι εγκεφαλικα αδυνατο σε καποιον και μονο να περπατήσει ετσι ;p Επισης νομιζω οτι αντιθετες πλευρες δινουν το μεγιστο αποτελεσμα απο μηχανικης αποψης Ναι το ειχα διαβασει οτι πρεπει να συχρονιστουν τα 2 ημισφαιρια του εγκεφαλου για να το καταφερεις, αλλα το οτι ειναι αδυνατο δεν νομιζω. Εγω το καταφερνω πανευκολα αλλα εκει που κολαω ειναι να παω στο στιβο και να τρεχω ετσι, θα με δειχνουν ολοι με το δακτυλο lol. Παντως ειναι ενδιαφερον σαν ασκηση, τρεχεις αρκετα διαφορετικα, σαν να κανεις συνεχεια αλματακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Να ρωτήσω βρε παιδιά; Μιας και με έπιασε το ψυχολογικό μου και τρέχω κάθε βραδάκι, ένας φίλος μου , μου έκανε δώρο μια ζώνη θερμότητας απο πολύ καλή ποιοτητα. Κάνει δουλειά ή είναι μύθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα