Προς το περιεχόμενο

Το thread του τρεξίματος

al3xis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εσύ έφαγες γίγαντες και πήγες σε στάδιο, σοφή επιλογή.

Εγώ αν φάω γίγαντες και πάω γυμναστήριο θα υπάρξουν συνέπειες :devil:

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χαχα το εκανα κι αυτο αυτη την βδομαδα, οι κοιλιακοι ητανε λιγο ζορι αλλα βγηκαν :D

ειχε και τρελο κοσμο, μαλλον ειναι που ετοιμαζεται ο λαος για παραλιες η περιοδος :D

στο σταδιο δεν ειχε κοσμο, καλα ηταν :D

• Like 1

@teo

ποσες ωρες περπατας τη μερα? Ξεκινα να παιζεις ποκεμον θα χεις κατι να κανεις τουλαχιστον :P

Πηγαινε για τα creation αφου και στο μαγαζι και στο ιντερνετ λενε για χρηστες με εξτρα κιλα.

In other news πηγα για τρεξιμο μετα 4 μηνες. Κακη ιδεα!

Δε σε λυπάμαι,αν έκανα τα 5Κ κάτω από 25' θα πανηγυριζα.

• Moderators

Δε σε λυπάμαι,αν έκανα τα 5Κ κάτω από 25' θα πανηγυριζα.

Κανεις προπονηση για να ριξεις χρονους!? 

Εγω παντως οταν ξεκινησα περιμενα να εχω τα χιλιαρια σε 5+ αυτο που ειδα δεν το περιμενα

Παιδιά, αποκλειστικά μεταξύ του Mizuno Waver Rider 19 και Mizuno Wave Creation 18 τι προτείνετε για γρήγορο περπάτημα 10+χλμ σε άνθρωπο γύρω στα 100 κιλά? Το πάτημα που έχω είναι ουδέτερο και περπατάω απο 10 μέχρι 18χλμ τη μέρα με Asics και New Balance μέχρι τώρα.

Σε όλα τα reviews διαβάζω πολύ καλά λόγια για το Rider σε σχέση με το Creation το οποίο κάποιοι προτείνουν για πιο βαρείς χρήστες αλλά όχι για πολλά χλμ. Στο μαγαζί της Mizuno μου πρότεινε το Creation.

τα Mizuno είναι κάπως πιο "σκληρά" παπούτσια από τα Asics και τα New Balance, επειδή τα θες για γρήγορο περπάτημα και οχι για τρέξιμο θα σου πρότεινα να μην πας σε Mizuno...

Εγώ είχα πιο παλιά τα Creation 12, μετά πήγα σε Rider 17 και τώρα έχω Rider 19, τα Rider για μένα μου φάνηκαν πιο μαλακά αν και βέβαια τα Creation που είχα ήταν με την παλιά τεχνολογία στην σόλα..

• Like 1

Κανεις προπονηση για να ριξεις χρονους!?

Εγω παντως οταν ξεκινησα περιμενα να εχω τα χιλιαρια σε 5+ αυτο που ειδα δεν το περιμενα

Κάνω 2χιλιαρα,1600ρια,800ρια και τέμπο γιατί είναι μέρος του προγράμματος.

Επειδή ετοιμάζομαι για ορεινό 24,5Κ 1600 υψομετρικη δε δίνω σημασία στους χρόνους,θέλω μόνο να τερματίσω αξιοπρεπώς (4 με 4:20 στη χειρότερη).

Αν έρθει η ταχύτητα με τη προπόνηση καλώς,δε πρόκειται να κάνω πάντως προετοιμασία για να κάνω γρήγορα το 5ρι ή το 10ρι.

• Moderators

Αν τα κανεις αυτα δεν παιζει να μην εχεις ηδη ή συντομα χρονους κατα απο 5λεπτα. Ουτε εγω εκανα ποτε προπονηση για να ριξω χρονους αλλα με βαρη και τρεξιμο ηρθε μονο του. Αν και απο οταν ειχα αρχισει πιεζομουν να παω γρηγορα

η αλήθεια είναι πως όσο βελτιώνεσαι τόσο πιο ψυχαναγκαστικό γίνεται. μία μέρα να μην πας σε πιάνει άγχος πως έχασες μία μέρα . κάποτε ξεκίνησα εντελώς παθητικά , μετά μου έγινε ψύχωση . αλλά επειδή δε συμμετείχα σε αγώνες δεν είχα που να διοχετεύσω όλη την ενέργεια και δύναμη που αποκτούσα. και έτσι όπως ηρθε η όρεξη έτσι και έφυγε. τα παρα΄τησα όλα για 3-4 χρόνια μέχρι που ξανασυναντήθηκα με έναν παλιό μου συμμαθητή στο δρόμο και ξαναμπήκα στο τρυπακι για τα καλά. τώρα πλέον πάω σε αγώνες και έχω να πω πως είναι σπουδαίο outlet όλης της συσσωρευμένης πίεσης . 

• Like 1

σιγα μωρε στο μυαλο ειναι ολα, μια χαρα ειμαι και ψυχολογικα και απο motivation

οριστε τα 3 χιλιαρικακια μου χωρις ουτε εναν αγωνα, ουτε ενα ταληρο!!!

2w5k30j.jpg

ναι ρε τα ξερω και τα δυο, εκτος απ αυτο κανεις και μικρα εσυ ρε,

που να με φτασεις με τα ταληρακια σου :P

αυτα τα 2800 σε ποσα χρονια τα χεις κανει ρε; :P :D

με τρως στο speed βεβαια

• Moderators

ναι ρε τα ξερω και τα δυο, εκτος απ αυτο κανεις και μικρα εσυ ρε,

που να με φτασεις με τα ταληρακια σου :P

αυτα τα 2800 σε ποσα χρονια τα χεις κανει ρε; :P :D

με τρως στο speed βεβαια

2013 783 (ξεκινησα καπου ιουνιο-ιουλιο)

2014 1146

2015 361

2016 477

2017 5.01 :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...