ababapanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Με τι κριτήρια αγοράζεις παπούτσια; αν ειναι το χρώμα/ σχήμα, είσαι λάθος... Την άνεση στο πόδι μου και το καλύτερο αντικραδασμικο σύστημα που μπορω να βρω γιαυτο και δεν λυπήθηκα τα λεφτά και πήγα στις πιο ακριβές λύσεις. Από που έβγαλες συμπέρασμα ότι μπορεί να διαλέγω με βάση το χρωμα σχήμα κλπ? Ίσα ίσα ρώτησα για να δω πιο εχει την νεότερη τεχνολογία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Αν έχεις ovepronation, τα asics που πήρες είναι κακή επιλογή σε αντίθεση με τα ultraboost. Για εμένα (τα δικά μου πόδια), τα nimbus 18 δεν κάνουν, σε αντίθεση με τα kayano για παράδειγμα που με στηρίζουν εξαιρετικά (και τα δυο asics τελευταίας τεχνολογίας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 έκανα πελματογραφημα στα interspot και εχω ουδέτερο πάτημα, τα nimbus μου καθησαν αρκετα καλα! Τα Nike Air Zoom Vomero 12 τα εχετε δοκιμάσει? επειδη δεν ειχα την δυνατότητα να τα φορεσω σε σχεση με τα ultraboost πως ειναι? ειναι πιο σκληρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo_3 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Παιδιά, αποκλειστικά μεταξύ του Mizuno Waver Rider 19 και Mizuno Wave Creation 18 τι προτείνετε για γρήγορο περπάτημα 10+χλμ σε άνθρωπο γύρω στα 100 κιλά? Το πάτημα που έχω είναι ουδέτερο και περπατάω απο 10 μέχρι 18χλμ τη μέρα με Asics και New Balance μέχρι τώρα.Σε όλα τα reviews διαβάζω πολύ καλά λόγια για το Rider σε σχέση με το Creation το οποίο κάποιοι προτείνουν για πιο βαρείς χρήστες αλλά όχι για πολλά χλμ. Στο μαγαζί της Mizuno μου πρότεινε το Creation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 @teo ποσες ωρες περπατας τη μερα? Ξεκινα να παιζεις ποκεμον θα χεις κατι να κανεις τουλαχιστον Πηγαινε για τα creation αφου και στο μαγαζι και στο ιντερνετ λενε για χρηστες με εξτρα κιλα. In other news πηγα για τρεξιμο μετα 4 μηνες. Κακη ιδεα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo_3 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 @teo ποσες ωρες περπατας τη μερα? Ξεκινα να παιζεις ποκεμον θα χεις κατι να κανεις τουλαχιστον Πηγαινε για τα creation αφου και στο μαγαζι και στο ιντερνετ λενε για χρηστες με εξτρα κιλα. In other news πηγα για τρεξιμο μετα 4 μηνες. Κακη ιδεα! Αν έπαιζα πόκεμον θα το χα τερματίσει πιστεύω άνετα. Συντήρηση κάνω μέχρι να ξεκινήσω το ποδήλατο λίαν συντόμως. Περπατάω απο 1μιση μέχρι 2μιση ώρες. Τα Creation μου αρέσουν και μένα, τα δοκίμασα και τα δύο φυσικά, μου κάτσανε κουτί, αλλά δεν ξέρω τι συμπεριφορά θα έχουν μετά απο αρκετά χλμ. Πολλοί γράφουν ότι τα Creation κουράζουν μετά απο μία ώρα σε αντίθεση με τα Rider, αλλά τρεξίματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 @teo ποσες ωρες περπατας τη μερα? Ξεκινα να παιζεις ποκεμον θα χεις κατι να κανεις τουλαχιστον Πηγαινε για τα creation αφου και στο μαγαζι και στο ιντερνετ λενε για χρηστες με εξτρα κιλα. In other news πηγα για τρεξιμο μετα 4 μηνες. Κακη ιδεα! γιατι κακη; μια χαρα κοντα στους χρονους σου σε βλεπω, εγω θελω αλλα 3 για τα 3000!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 γιατι κακη; μια χαρα κοντα στους χρονους σου σε βλεπω, εγω θελω αλλα 3 για τα 3000!! τι 3 για τι 3000 θες? κακη ηταν γιατι ενοιωθα οτι θα φτυσω τα πνευμονια μου Ενω εχει καλη μερα ειχε αερα και κρυο και με κουρασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 τι 3 για τι 3000 θες? χμλ ρε κακη ηταν γιατι ενοιωθα οτι θα φτυσω τα πνευμονια μου Ενω εχει καλη μερα ειχε αερα και κρυο και με κουρασε ε, λογικο ρε, λιγο ειναι 4 μηνες; καλα να παθεις να μαθεις να μην το ξαναφηνεις δυο χρονια τωρα μονο τη βδομαδα του νησιου το αφηνω, ολο τον υπολοιπο χρονο τιμω και τηρω το προγραμμα με στρατιωτικη πειθαρχεια και ευλαβεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 χμλ ρε ε, λογικο ρε, λιγο ειναι 4 μηνες; καλα να παθεις να μαθεις να μην το ξαναφηνεις δυο χρονια τωρα μονο τη βδομαδα του νησιου το αφηνω, ολο τον υπολοιπο χρονο τιμω και τηρω το προγραμμα με στρατιωτικη πειθαρχεια και ευλαβεια Και γω ηθελα αλλα δυστυχως οι καταστασεις δεν βοηθουσαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 οκ, υπομονη τοτε και σιγα σιγα να ξαναβρεις τη φορμα σου, θυμαμαι που ειχα διαβασει ενα αρθρο που ελεγε οτι ο ρυθμος που την χανεις ειναι διπλασιος απ τον αριθμο που την βρισκεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Επειδή έχω καιρό να ασκηθώ και τώρα που ανοίγει ο καιρός λέω να ξαναρχίσω τρεξιματάκι και TRX γυμναστήριο, με πόσα λεπτά να ξεκινήσω και σε τι ρυθμό? Βασικά να τρέξω ή να περπατήσω για αρχή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 ε ξεκινα και δες πως θα σου βγει, που να ξερουμε σε τι φυσικη κατασταση εισαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 ε ξεκινα και δες πως θα σου βγει, που να ξερουμε σε τι φυσικη κατασταση εισαι; Μελλοδραματική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 χαχα ε ξεκινα με περπατημα τοτε και αμα αντεχεις βαζεις και τρεξιμο στο μιξερ ετσι ξεκινησα κι εγω πριν δυο χρονια, ενα απογευμα τελος μαη που ειχα φαει και... γιγαντες με κανα διωρο μετα ειπα να παω γηπεδο να δοκιμασω, ε, σερνομουνα πραγματικα, ζητημα ειναι αν αντεξα κανα δυο γυρους, το παλεψα ομως, σταματησα για περματημα/ανασες, ξανα μετα μισο γυρο κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα