opera Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, θα ρωτήσω εδω μιας και πιστεύω θα λάβω σωστή απάντηση απο τους γνώστες του αντικείμενου . Ειμαι 100 κιλα και πρεπει να φτάσω στα 85. Ξεκίνησα γρήγορο περπάτημα και ελαφρύ τζοκινκ , για αερόβια ασκηση και κάψιμο λίπους οπως μου σύστησε ο διαιτολόγος 5 φορες την εβδομαδα απο 40-45 λεπτα την φορα. Εχω ομως πρόβλημα με την μεση αλλα και στο γονατο, συγκεκριμένα με τον εξω μηνίσκο. και για αυτο πρέπει να αγορασω ενα ζευγαρι καλα παπούτσια που να απορροφούν τους κραδασμους και να προστατέψω την μεση μου. Πια μου συστήνεστε να αγοράσω? Μεχρι τώρα απο ενα μικρο ψαξιμο , εχω δει τα Mizuno Wave Rider 19 τα Asics Gel Pulse 8 και τα Adidas Supernova Glide 8 Boost Για τα Mizuno εχω ακουσει καλα λογια αλλα με αρνητικο οτι οταν βρεχει μπαινουν τα νερα μεσα , με τα αλλα δεν ξερω τι ισχυει... γενικα τι ειναι το καλύτερο που μπορώ να πάρω μεχρι τα 80-100 ευρω ? ευχαριστω πολυ! Μείνε στο περπάτημα αρχικά,αν αρχίσεις να τρέχεις θα χειροτερέψεις τη κατάσταση της μέσης και του μηνίσκου. Δεν ξεκινάμε τρέξιμο ούτε υγιείς πόσο μάλλον με τα προβλήματά σου χωρίς προηγουμένως να κάνουμε ενδυνάμωση κορμού (ραχιαίοι,κοιλιακοί,πλανκς) και ενδυνάμωση γονάτου-ποδιών (τετρακέφαλοι-δικέφαλοι,λάστιχα με τεντωμένο πόδι στις 4 κατευθύνσεις). Να ρωτήσεις ορθοπεδικό και φυσικοθεραπευτή,αν τα προβλήματα δεν είναι τραγικά γλυτώνεις το μαχαίρι κάνοντας ενδυνάμωση. Τα HOKA είναι τα πιό απορροφητικά παπούτσια που υπάρχουν (έχω 2 ζευγάρια) εκτός από adidas boost,mizuno,la sportiva,asics και brooks παλαιότερα. Νερό παίρνουν όλα εκτός τα gore-tex (είναι πιό βαριά από τα απλά) αλλά και αυτά παίρνουν από πάνω αν πέσεις σε λακούβα και δε φοράς γκέτες. Φοράς απλό παπούτσι και βάζεις σακούλες στα πόδια. Γόνατα και μέση και χάσιμο λίπους? Κόψε το τρέξιμο και ξεκίνα τα βάρη και στατικό ποδήλατο . Το ιδανικό θα ήταν κολύμπι βέβαια. Δεν μίλησα για τρέξιμο αδερφέ, αλλά για γρήγορο περπάτημα για κάψιμο λίπους. ελαφρύ τζοκινκ Τα ποδαρααααάκια μοοοου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Καλά πήγα και σήμερα Ποιο app είναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Endomondo λέγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μείνε στο περπάτημα αρχικά,αν αρχίσεις να τρέχεις θα χειροτερέψεις τη κατάσταση της μέσης και του μηνίσκου. Δεν ξεκινάμε τρέξιμο ούτε υγιείς πόσο μάλλον με τα προβλήματά σου χωρίς προηγουμένως να κάνουμε ενδυνάμωση κορμού (ραχιαίοι,κοιλιακοί,πλανκς) και ενδυνάμωση γονάτου-ποδιών (τετρακέφαλοι-δικέφαλοι,λάστιχα με τεντωμένο πόδι στις 4 κατευθύνσεις). Να ρωτήσεις ορθοπεδικό και φυσικοθεραπευτή,αν τα προβλήματα δεν είναι τραγικά γλυτώνεις το μαχαίρι κάνοντας ενδυνάμωση. Τα HOKA είναι τα πιό απορροφητικά παπούτσια που υπάρχουν (έχω 2 ζευγάρια) εκτός από adidas boost,mizuno,la sportiva,asics και brooks παλαιότερα. Νερό παίρνουν όλα εκτός τα gore-tex (είναι πιό βαριά από τα απλά) αλλά και αυτά παίρνουν από πάνω αν πέσεις σε λακούβα και δε φοράς γκέτες. Φοράς απλό παπούτσι και βάζεις σακούλες στα πόδια. Βασικα ρώτησα τον ορθοπεδικό μου και μου ειπε , πως αφου δεν πονάω μπορώ να κάνω γρήγορο περπάτημα στον διάδρομο για αεροβια γυμναστική και καψιμο λίπους . Για τρεξιμο δεν ρωτησα αλλα ετσι και αλλιως αυτην την στιγμη δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου, αφου πρωτα παράλληλα με την αερόβια πρέπει να κάνω και ασκήσεις για τους τετρακεφαλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μείνε στο περπάτημα αρχικά,αν αρχίσεις να τρέχεις θα χειροτερέψεις τη κατάσταση της μέσης και του μηνίσκου. Δεν ξεκινάμε τρέξιμο ούτε υγιείς πόσο μάλλον με τα προβλήματά σου χωρίς προηγουμένως να κάνουμε ενδυνάμωση κορμού (ραχιαίοι,κοιλιακοί,πλανκς) και ενδυνάμωση γονάτου-ποδιών (τετρακέφαλοι-δικέφαλοι,λάστιχα με τεντωμένο πόδι στις 4 κατευθύνσεις). Να ρωτήσεις ορθοπεδικό και φυσικοθεραπευτή,αν τα προβλήματα δεν είναι τραγικά γλυτώνεις το μαχαίρι κάνοντας ενδυνάμωση. Τα HOKA είναι τα πιό απορροφητικά παπούτσια που υπάρχουν (έχω 2 ζευγάρια) εκτός από adidas boost,mizuno,la sportiva,asics και brooks παλαιότερα. Νερό παίρνουν όλα εκτός τα gore-tex (είναι πιό βαριά από τα απλά) αλλά και αυτά παίρνουν από πάνω αν πέσεις σε λακούβα και δε φοράς γκέτες. Φοράς απλό παπούτσι και βάζεις σακούλες στα πόδια. Το ιδανικό θα ήταν κολύμπι βέβαια. ελαφρύ τζοκινκ Τα ποδαρααααάκια μοοοου!!! Ωραιος!!!Απλα μην παιρνεις στα σοβαρα το ποσες θερμιδες λεει οτι εκαψες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Με τράβηξαν να πάω τον άλλο μήνα να τρέξω 10k Μέχρι στιγμής έτρεξα 2 φορές στο gym 5k...πιο πολύ σταματάω γιατί βαριέμαι παρά γιατί κουράστηκα Χαρά στο κουράγιο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 ειναι και αδιαβροχο οντως; επισης, πολυ χωρο εχει, δεν "παιζει" το κινητο μεσα εκει; Εχει δύο θήκες, μια μικρότερη μπροστά και μια μεγαλύτερη πίσω. Το 5' κινητό μου το βάζω στην μικρή θήκη και ταιριάζει μια χαρά. Είναι σχετικά στενή μπανάνα, δεν έχει μεγάλο πλάτος για να ανησυχείς. Δεν το έχω δοκιμάσει σε έντονη βροχή, μοιάζει όμως αδιάβροχο το υλικό ως υφή. Είναι επίσης ρυθμιζόμενο και προσαρμόζεται στη μέση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 θέλω να μετράω τα βήματα που κάνω μέσα στην μέρα. Είτε μέσα στο σπίτι σε διάδρομο γυμναστικής είτε έξω. Γίνεται κάτι τέτοιο η όλες οι εφαρμογές που μετράνε βήματα δουλεύουν κατά προσέγγιση με βάση το gps σε εξωτερικούς χώρους; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Αν και εχω πολυ δυνατα ποδια λογω ψαροτουφεκου εχω παρει αρκετα κιλα τελευταια λογω διακοπης χομπυ και ξεκινημα μεταπτυχιακων και τετοιων κολπων.. τωρα λοιπον που τελειωνουν αυτα ... ειμαι 15 κιλα βαρυτερος... δυστηχως δεν ειμαι του γυμναστηριου... λεω να ξεκινησω καθημερινο περπατημα (10km) να πηγαινω με ποδηλατο στην δουλεια και να γυρναω (6km ) ... πραγματικα βαριεμαι να τρεξω ... περα απο καποια συμβουλη ...ειναι καποιες αποριες που εχω ...πως ειναι δυνατον το σωμα να αντεχει να κανει 200 χιλιομετρα στα βουνα ... βλεπω 24ωρους αγωνες κτλ....αδιανοητα πραγματα ...ποσο τους θαυμαζω ... και γενικα οσους εχουν ορεξη για τετοιο επιπεδο ...φανταστικη η αντοχη τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raptorx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 θέλω να μετράω τα βήματα που κάνω μέσα στην μέρα. Είτε μέσα στο σπίτι σε διάδρομο γυμναστικής είτε έξω. Γίνεται κάτι τέτοιο η όλες οι εφαρμογές που μετράνε βήματα δουλεύουν κατά προσέγγιση με βάση το gps σε εξωτερικούς χώρους; Αν η συσκευή σου δεν έχει μετρητή βημάτων , χρησιμοποιεί αποκλειστικά το GPS με αμφίβολο αποτέλεσμα σε εσωτερικό χώρο :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 θέλω να μετράω τα βήματα που κάνω μέσα στην μέρα. Είτε μέσα στο σπίτι σε διάδρομο γυμναστικής είτε έξω. Γίνεται κάτι τέτοιο η όλες οι εφαρμογές που μετράνε βήματα δουλεύουν κατά προσέγγιση με βάση το gps σε εξωτερικούς χώρους; Μπορείς να πάρεις ένα wristband σαν το Mi Band 2, το οποίο κάνει αυτό που θέλεις κι αρκετά περισσότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) To παράγγειλα ειδη το mi band 2 σε ευχαριστω. Σήμερα πηγα απο intersport και αγόρασα σε προσφορά τα Asics Gel Nimbus 18 Ήμουν μεταξύ απο Nimbus και Adidas Ultra Boost , http://www.heavenofbrands.com/gr/catalog/product/view/id/227583 και προτίμησα το nimbus. Επειδή ομως θελω και ενα δεύτερο ζευγαρι και για τις πολλές ωρες ορθοστασίας στην δουλειά και επειδη μου άρεσε πολυ και το adidas σκέφτομαι να τo παρω και αυτο. Και θελω να ρωτησω τους ιδικους του φορουμ σχετικα με τα adidas , απο το καταστημα heavenofbrands μου ειπαν οτι το http://www.heavenofbrands.com/gr/catalog/product/view/id/222708 ειναι νεοτερο μοντελό και εχει την επιπλεον τεχνολογια απο το προηγούμενο. Οπως επισης υπαρχει και αυτο http://www.heavenofbrands.com/gr/catalog/product/view/id/222702 Ξερει κανεις τι παιζει με τα συγκεκριμένα? ειναι το ιδιο παπουτσι και απλα αλλαζει το χρώμα? η ειναι διαφορετικά μοντελα? Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2017 από ababapanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Με τράβηξαν να πάω τον άλλο μήνα να τρέξω 10k Μέχρι στιγμής έτρεξα 2 φορές στο gym 5k...πιο πολύ σταματάω γιατί βαριέμαι παρά γιατί κουράστηκα Χαρά στο κουράγιο σας! Άλλο να τρέχεις στα ντουβάρια και άλλο μες στη φύση! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Εχω αρχίσει εδω και 10 ημέρες περπάτημα στο δημοτικό στάδιο. Τώρα για αρχή δεν είναι εφικτό το τρέξιμο λόγω παραπάνω κιλών(15-20kg), αλλά και των αδύναμων γονάτου-ποδιών Τίς πρώτες ημέρες είχα πόνο στίς γάμπες.Με διατάσεις μου πέρασαν σχετικά γρήγορα. Κάνω περίπου 6 γύρους (400μ) Είχα τα εξής αθλητικά παπούτσια:https://store.bootworld.com/reebok-micro-web-st-greyred-4005-p3228.aspx Χρειαζόντουσαν αλλαγή και πήρα απο το Sportsdirect 2 ζευγαρια σαν αυτά:http://gr.sportsdirect.com/karrimor-duma-2-mens-running-shoes-211004?colcode=21100403 Τα έχω ξανά προτιμήσει στο παρελθόν Ωστόσο με ενδιαφέρει και αγορά κάποιου ρολοι-παλμογράφου. Με τόσες μάρκες δυνατότητες με έχουν μπερδέψει. Είχα της Xiaomi το Mi-Band την 1η έκδοση (χωρίς μετρητή καρδιακών παλμών) αλλά μας άφησε χρόνους μετά απο 1.5 χρόνο. Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 To παράγγειλα ειδη το mi band 2 σε ευχαριστω. Σήμερα πηγα απο intersport και αγόρασα σε προσφορά τα Asics Gel Nimbus 18 Ήμουν μεταξύ απο Nimbus και Adidas Ultra Boost , http://www.heavenofbrands.com/gr/catalog/product/view/id/227583 και προτίμησα το nimbus. Επειδή ομως θελω και ενα δεύτερο ζευγαρι και για τις πολλές ωρες ορθοστασίας στην δουλειά και επειδη μου άρεσε πολυ και το adidas σκέφτομαι να τo παρω και αυτο. Και θελω να ρωτησω τους ιδικους του φορουμ σχετικα με τα adidas , απο το καταστημα heavenofbrands μου ειπαν οτι το http://www.heavenofbrands.com/gr/catalog/product/view/id/222708 ειναι νεοτερο μοντελό και εχει την επιπλεον τεχνολογια απο το προηγούμενο. Οπως επισης υπαρχει και αυτο http://www.heavenofbrands.com/gr/catalog/product/view/id/222702 Ξερει κανεις τι παιζει με τα συγκεκριμένα? ειναι το ιδιο παπουτσι και απλα αλλαζει το χρώμα? η ειναι διαφορετικά μοντελα? Με τι κριτήρια αγοράζεις παπούτσια; αν ειναι το χρώμα/ σχήμα, είσαι λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα