Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα Ηοka με μια αναζήτηση για να τα δω βλεπω οτι ειναι αρκετα ακριβότερα  120+  , θεωρούνται καλύτερα δηλαδή απο  Asics κλπ?

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Καλα σε ολες τις μαρκες βρισκεις μοντελα που βαρανε, η διαφορα με τα Hoka ειναι οτι εχουν την διπλασια σολα το οποιο προσφερει αρκετη απορροφηση και επισης αντεχουν περισσοτερα χιλιομετρα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ρωτήσω εδω  μιας και πιστεύω θα λάβω σωστή απάντηση απο τους γνώστες του αντικείμενου .

Ειμαι 100 κιλα και πρεπει να φτάσω στα 85. Ξεκίνησα  γρήγορο περπάτημα και ελαφρύ τζοκινκ  , για αερόβια ασκηση και κάψιμο λίπους οπως μου σύστησε ο διαιτολόγος 5 φορες την εβδομαδα απο 40-45 λεπτα την φορα.

Εχω ομως πρόβλημα με την μεση αλλα και στο γονατο, συγκεκριμένα με τον εξω μηνίσκο. και για αυτο πρέπει να αγορασω ενα ζευγαρι καλα παπούτσια που να απορροφούν τους κραδασμους και να προστατέψω την μεση μου.  

Πια μου συστήνεστε να αγοράσω?

Μεχρι τώρα απο ενα μικρο ψαξιμο , εχω δει τα  

Mizuno Wave Rider 19    τα Asics Gel Pulse 8 και τα  Adidas Supernova Glide 8 Boost

Για τα Mizuno εχω ακουσει καλα λογια αλλα με αρνητικο οτι οταν βρεχει μπαινουν τα νερα μεσα , με τα αλλα δεν ξερω τι ισχυει...

γενικα τι ειναι το καλύτερο που μπορώ να πάρω μεχρι τα 80-100 ευρω ?

ευχαριστω πολυ!

Γόνατα και μέση και χάσιμο λίπους? Κόψε το τρέξιμο και ξεκίνα τα βάρη και στατικό ποδήλατο . 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,αν και δεν ξέρω η ερώτηση μου αν ταιριάζει εδώ...Θέλω να ξεκινήσω τρέξιμο σιγά σιγά αλλά μου έχει γεννηθεί μια απορία.Το κινητό που να το βάζω όταν τρέχω?έχω iPhone 6s plus(το θέτω ως μέγεθος).Να το έχω στα χέρια ή να αγοράσω μια μπανάνα μέσης?Καμία άλλη λύση?

Όλες οι απαντήσεις δεχούμενες :-D :-)

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,αν και δεν ξέρω η ερώτηση μου αν ταιριάζει εδώ...Θέλω να ξεκινήσω τρέξιμο σιγά σιγά αλλά μου έχει γεννηθεί μια απορία.Το κινητό που να το βάζω όταν τρέχω?έχω iPhone 6s plus(το θέτω ως μέγεθος).Να το έχω στα χέρια ή να αγοράσω μια μπανάνα μέσης?Καμία άλλη λύση?

Προσωπικη συμβουλη, αν μπορεις να εχεις κατι αλλο για να μετρας αποστασεις κλπ να το προτιμησεις. Εμπειρια απο armband κλπ (αν και με παλιο Galaxy S2) ο ιδρωτας περνουσε μεσω του armband ή της τσεπης με αποτελεσμα να βρασει η μητρικη και να χαλασει το κινητο

• Like 1
Δημοσ.

Γόνατα και μέση και χάσιμο λίπους? Κόψε το τρέξιμο και ξεκίνα τα βάρη και στατικό ποδήλατο .

Δεν μίλησα για τρέξιμο αδερφέ, αλλά για γρήγορο περπάτημα για κάψιμο λίπους.

Δημοσ.

αυτο εδω πηρα εγω:

http://www.e-matrix.gr/tsantaki-portofoli-mesis-me-dyo-fermoyar-mayro-kitrini-tsepi-pd-5474

και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, μαλιστα επειδη δεν το εμπιστευομαι τοσο για το αδιαβροχο του (βροχη/ιδρωτας),

το κινητο μπαινει πρωτα μεσα σε σακουλακι πολυbag και μετα μες στο τσαντακι,

το χρησιμοποιω καιρο τωρα χωρις κανενα προβλημα

υπαρχει και θεμα να διαβασεις εδω:

http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=14177

Δημοσ.

Καλύτερα στην μέση. Στο χέρι μου φαίνεται άβολο και θα γεμίζει και ιδρώτα.

Εγώ έχω ένα φθηνό από ebay. Είναι σαν μπανάνα αλλά πολύ λεπτό για να μην σε βαραίνει.

http://www.ebay.co.uk/itm/Waterproof-Bum-Waist-Bag-Handy-Travel-Sports-Money-Wallet-Pack-Belt-Zip-Up-Pouch-/331832026133?var=&hash=item4d42bae415

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας.Λογικα θα στραφώ στην λύση κάποιας ελαφριάς μπανάνας.Εχω και το xiaomi mi band 2 αλλά δεν μπορώ να βγαίνω χωρίς κινητό από το σπιτι(συχνά σημαντικά τηλέφωνα)

Δημοσ.

Καλύτερα στην μέση. Στο χέρι μου φαίνεται άβολο και θα γεμίζει και ιδρώτα.

Εγώ έχω ένα φθηνό από ebay. Είναι σαν μπανάνα αλλά πολύ λεπτό για να μην σε βαραίνει.

http://www.ebay.co.uk/itm/Waterproof-Bum-Waist-Bag-Handy-Travel-Sports-Money-Wallet-Pack-Belt-Zip-Up-Pouch-/331832026133?var=&hash=item4d42bae415

ειναι και αδιαβροχο οντως;

επισης, πολυ χωρο εχει, δεν "παιζει" το κινητο μεσα εκει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...