Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που μπορώ να βρω κανένα σκούφο για τρέξιμο σε λογικό κόστος;

Κάτι που να εξάγει κάπως την θερμότητα.

Εχω έναν λεπτό μάλλινο αλλά με αυτόν ιδρώνω υπερβολικά...

Δημοσ.

ναι ρε, οχι μαλλινο, απαπα, πολυεστερικο εχω εγω, ειδικο για running, της nike,

τον ειχα παρει κανα 20αρι απο intersport

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Long run σήμερα,τέλος Μαρτίου αν όλα πάνε καλά θα γίνει το τελευταίο (πριν τον αγώνα) στα 25ΚΜ.

f6d98d55e82e4896991e70933d2e40c3.png

6:23 λεπτά/χλμ.    1:51:02 Μέσος ρυθμός
Διάρκεια

Είμαι αργός το γνωρίζω,ελπίζω με τις διαλειμματικές να το φτιάξω λίγο,βασικά ετοιμάζομαι για ορεινό αγώνα.
Το long run έγινε σε λίγες και μικρές κλίσεις εως 2,5%.
Επεξ/σία από opera
Δημοσ.

με τι ρυθμο πηγαινες? Το βασικοτερο δεν εβαλες στην εικονα..

Το έφτιαξα,προχθές πήρα τις ανηφόρες με 3 χλμ ζέσταμα ,ψόφησα,είχα 3 χρόνια να τη κάνω τη διαδρομή και "μου φάνηκε βουνό".

korylovos.jpg

Δημοσ.

έχετε να προτείνετε κανένα ζευγάρι παπούτσια για τρέξιμο σε άσφαλτο ή ταρτάν που δεν ξεφεύγει σε τιμή;

Δημοσ.

έχετε να προτείνετε κανένα ζευγάρι παπούτσια για τρέξιμο σε άσφαλτο ή ταρτάν που δεν ξεφεύγει σε τιμή;

Εκπτώσεις έχει,θα πας σε ένα κατάστημα,θα δοκιμάσεις μερικά ζευγάρια με καλή τιμή και όποιο ταιριάξει καλύτερα στα πόδια σου το αγοράζεις.

Τρέχω με 6-7 μάρκες όλα καλά είναι τα επώνυμα,κάτι Puma Ignite που πήρα δε μου ταίριαξαν.

Δημοσ.

Αχ τα ποδαράκια μου!Πήρα τα βουνά 2 φορές πάνω κάτω το Κορύλοβο σήμερα long run με 560 μέτρα θετική.

Πρωινό σεξ προετοιμασία για το μεγάλο πήδημα.

Η Θεά να βάλει το χέρι της.

3778235308384761805aa4b169a83121.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ρωτήσω εδω  μιας και πιστεύω θα λάβω σωστή απάντηση απο τους γνώστες του αντικείμενου .

Ειμαι 100 κιλα και πρεπει να φτάσω στα 85. Ξεκίνησα  γρήγορο περπάτημα και ελαφρύ τζοκινκ  , για αερόβια ασκηση και κάψιμο λίπους οπως μου σύστησε ο διαιτολόγος 5 φορες την εβδομαδα απο 40-45 λεπτα την φορα.

Εχω ομως πρόβλημα με την μεση αλλα και στο γονατο, συγκεκριμένα με τον εξω μηνίσκο. και για αυτο πρέπει να αγορασω ενα ζευγαρι καλα παπούτσια που να απορροφούν τους κραδασμους και να προστατέψω την μεση μου.  

Πια μου συστήνεστε να αγοράσω?

Μεχρι τώρα απο ενα μικρο ψαξιμο , εχω δει τα  

Mizuno Wave Rider 19    τα Asics Gel Pulse 8 και τα  Adidas Supernova Glide 8 Boost

Για τα Mizuno εχω ακουσει καλα λογια αλλα με αρνητικο οτι οταν βρεχει μπαινουν τα νερα μεσα , με τα αλλα δεν ξερω τι ισχυει...

γενικα τι ειναι το καλύτερο που μπορώ να πάρω μεχρι τα 80-100 ευρω ?

ευχαριστω πολυ!

• Moderators
Δημοσ.

Για τα κιλα σου θα κοιτουσα τα Hoka. Επισης περα απο το τι σου λεει ο διαιτολογος μιλα με καποιον ορθοπεδικο/φυσιοθεραπευτη για να παρεις και μια γνωμη ειδικου μην κανεις μεση και γονατα χειροτερα.

ΥΓ: αν θες να δεις ακομη καλυτερα αποτελεσματα ξεκινα και βαρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...