Turbinator Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 εγώ τα 22 φοράω ακόμα, δοκίμασα και τα 23, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος από την εφαρμογή, μου φάνηκαν διαφορετικά σου φανηκαν πιο στενα οπως λεει κ πολυς κοσμος σε κατι κριτικες που ειδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 ναι, ακριβως, αλλα δεν ηταν ολο στενο, σε περιπτωση που καταλαβες αυτο, γιατι ετσι απλα θα πηγαινα σε μεγαλυτερο νουμερο και θα το ελυνα το προβλημα, δεν ειχα αλλωστε παραπονο, σκυλια τα 22, πρεπει να ειναι γυρω στα 1500χλμ , αλλα ηταν στενο στην μεση του παπουτσιου, μπροστα στα δαχτυλα ας πουμε ηταν καλο το νουμερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά τι Salomon προτείνεται για τρέξιμο στην πόλη και να μην γλιστράνε σε βρεγμένη άσφαλτο; Τα Speedcross είναι αδιάβροχα, αλλά λογικά δεν θα κάνουν για τρέξιμο μετά από βροχή. Τα Speedcross είναι για βουνό,έχουν πολύ άγρια σόλα,κοίταξε σε δρομικό με gore-tex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 6 Lies Runners Will Tell You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Σύνδρομο Τριβής Λαγονοκνημιαίας Ταινίας, το χει πάθει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasioula1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 με βάση το συγκεκριμένο ψωφόκρυο τι εξοπλισμό πρέπει να έχει κάποιος που θέλει να τρέξει εκτός από φόρμες και καλά παπούτσια; ισοθερμικά; αντιανεμικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Έχω κολάν και μπλούζες Patagonia για τρέξιμο με θερμοκρασίες κάτω του μηδενός και για τη βροχή / χιόνι, έχω μια μεμβράνη under armor. Πήγαινε σε ένα μαγαζί και θα σου δείξουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=14866 http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=14944 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theatab Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 με βάση το συγκεκριμένο ψωφόκρυο τι εξοπλισμό πρέπει να έχει κάποιος που θέλει να τρέξει εκτός από φόρμες και καλά παπούτσια; ισοθερμικά; αντιανεμικό; στατικο διαδρομο ή ποδηλατο σπιτι αλλιως μονο οταν εχει ηλιο χωρις αερα. το τι θα φορας το καθοριζεις εσυ δοκιμαζοντας διαφορα. παλια με επερνε και φοραγα κοντομανικο και σορτσακι, τωρα μεγαλωσα και κρυωνω τρεχω, κανω ποδηλατο, περπαταω οσο συχνοτερα γινεται το χειμωνα, καλοκαιρι καθημερινα μεχρι να νυχτωσει. χωρις χρονομετρα, χωρις ανταγωνισμο. οσο θελω και οποτε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Τις κρύες μέρες τρέχω συνήθως απο τις 11:00 και μετα. Πιο νωρίς δε παλευεται το κρυο,κανένα ρούχο δε σε προστατεύει απο το παγωμενο αέρα που εισπνεεις,λίγο ίσως αν βάλεις το Μπαφ ως μάσκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 ναι μωρε, εισπνεεις, αλλα και τι να κανεις; να μην αναπνευσεις; κασκολ φορεσα εγω προχθες για το λαιμο και το εβαλα λιγο προς τα πανω για να κλεινει το στομα, αλλα ενταξει, μικρη διαφορα, δεν πειραζει μωρε, και με ζεστη και με κρυο θα επιζησουμε, δεν μασαμε, παμεεεεεεεεεεεεεεε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Προπόνηση και τρέξιμο στο κρύο http://runningnews.gr/item.php?id=19920 Ένα άρθρο (προπονητή-αθλητή) συμπολίτη μου και πολύ καλό παιδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 ωραιο: 12 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να απολογείσαι αν είσαι δρομέας ‘ Ορκίζομαι να σταματήσω να κρεμάω τα ιδρωμένα και δύσοσμα ρούχα της προπόνησης στις ντουλάπες και τα συρτάρια. Ξέρω το μισείς αυτό ’. Ρομαντικό, σωστά; Αυτές οι λέξεις ήταν ο όρκος μου όταν παντρευόμουν το σύζυγό μου την περασμένη χρονιά. Και από τότε τον έχω κρατήσει. Τουλάχιστον τα ρούχα αυτά βρίσκονται στην δικιά μου μεριά. Σαν ποδηλάτης ο σύζυγός μου μπορεί να ασχολείται και αυτός με τον αθλητισμό, αλλά δεν είναι δρομέας, και όλοι γνωρίζουμε ότι οι δρομείς ιδρώνουν παραπάνω. Είτε είσαι απλός δρομέας είτε είσαι έμπειρος Μαραθωνοδρόμος μπορώ να πω ότι θα έχεις μερικές τρελές ιδιορρυθμίες γύρω από το τρέξιμο, όπως εγώ. Κι ενώ οι συναθλητές σου μπορεί να τις καταλαβαίνουν, οι φίλοι σου που δεν είναι δρομείς και ίσως και ο σύζυγός σου, να μην τις καταλαβαίνουν. Αλλά τέλος πάντων. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για τις συνήθειές μας γύρω από το running lifestyle. Δες 12 πράγματα που δεν χρειάζεται να πεις συγγνώμη! Δεν βγαίνω Σάββατο βράδυ. Φυσικά έχω long run την επόμενη μέρα. Προφανές. Σπαταλάω τα λεφτά μου σε έξοδα εγγραφής αγώνων. Θα πάω στον αγώνα για να κερδίσω; Όχι! Με νοιάζει; Όχι και πολύ. Οι αγώνες διατηρούν τα κίνητρά μας και είναι ένας υπέροχος τρόπος να ξεκινήσεις την μέρα σου. Παραγγέλνω δύο ορεκτικά στο Κυριακάτικο brunch. Φυσικά! Είχα long run. Κλαίω στο μπάνιο. Δεν είμαι λυπημένη. Έχω συγκαεί! Παρακαλάω τον καθηγητή του Spinning να μου στείλει την playlist του. Την θέλω αμέσως! Επειδή την χρειάζομαι για το tempo run της Πέμπτης. Ξοδεύω ώρες χαζεύοντας τα δεδομένα μετά το τρέξιμο. Strava, Runkeeper, Garmin, ή MapMyRun είναι το μόνο πράγμα που θέλω να ξοδεύω χρόνο μετά το τρέξιμο. Περάσματα, νέα ρεκόρ, βήματα το λεπτό, ρυθμός! Πάντα τρώω δεύτερο πρωινό. Τρέχουμε στις 6 το πρωί, τρώμε στις 7:30 πρωινό και αν πεινάμε τρώμε ξανά στις 9:15. Ονομάζεται δεύτερο πρωινό φίλοι μου. Έχω στο Instagram ό,τι σχετίζεται με το τρέξιμο. Ναι μας αρέσει να μοιραζόμαστε τις φωτογραφίες μας μετά από τους αγώνες και να το γιορτάζουμε. Ζητάω αρκετά όμορφα από τον σύζυγο μου να μου κάνει μασάζ στα πέλματα, γάμπες και λαγονοκνημιαία ταινία. Ναι το χρειάζομαι. Ξέρω ότι βαριέται γι’ αυτό το ζητάω ευγενικά. Δεν μου αρέσει να πίνω. Ε πως θα το κάνουμε, δεν θέλω να πιω ένα μπουκάλι. Πάρτε εσείς και θα αρκεστώ σε ένα ποτήρι κρασί. Τα Σαββατοκύριακα απολαμβάνω τον ύπνο. Σίγουρα θα μπορούσα να κάνω κάτι πιο παραγωγικό. Αλλά ξυπνάμε νωρίς όλη την εβδομάδα και μόλις επέστρεψα από το long run, οπότε θα πάρω έναν ωραίο υπνάκο. Τρέχω όπου και αν βρίσκομαι. Το ξέρω ότι έχουμε έρθει για διακοπές εδώ. Αλλά θα τρέξω όταν όλοι οι άλλοι ακόμα κοιμούνται. Υπόσχομαι να μην ξυπνήσω κανέναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μετά από 10 μέρες αποχής, λόγω αρρώστιας, πήγα και έκανα ένα 10άρι ελεύθερο. https://connect.garmin.com/modern/activity/1527853219 Αν και είχα σχετικές ανηφοροκατηφόρες, ο ρυθμός μου ήταν πολύ κοντά στα 5'/χλμ (χωρίς να κοιτάω το ρολόι και να ανεβοκατεβάζω ταχύτητα για να μείνω εκεί), κάτι που έχω ως στόχο στο ελεύθερο τρέξιμο. Όμως βλέπω ρε γαμώτο ότι οι παλμοί μου είναι σχετικά ψηλά. ΟΚ έχω κανά 8άρι κιλά παραπάνω, αλλά με την προπόνηση δε βλέπω να πέφτουν. Οι καρδιακοί παλμοί γνωρίζω ότι είναι δείκτης φυσικής κατάστασης, αλλά από την άλλη αποτελούν απόλυτο δείκτη; Εσείς σε μια αντίστοιχη απόσταση με αντίστοιχο ρυθμό, τι παλμούς έχετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 εχεις παλμογραφο ή οπως λεγεται και τους μετρας; εγω 1,78 & 78-80 κιλα ειμαι, αλλα ειμαι καπνιστης (των 10 πακετων την εβδομαδα), anyway, προσωπικα θα ελεγα, χωρις να εχω εξαρτημα για να τους μετραω, πως οι παλμοι μου δεν ειναι ουτε χαμηλοι ουτε υψηλοι, προσπαθω να τρεχω με ρυθμο να τους διατηρω σε μια μεση σταθμη, ουτε να ζοριζομαι, ουτε να κωλοβαραω, ο ρυθμος που πιανω τελικα ειναι γυρω στα 5:20'χλμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα