Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μωρε ετσι κι αλλιως γινεσαι σκατα, καιρο τωρα :D

απλα δεν ειχα/εχω συνηθισει να γινομαι σκατα απο εξωγενη πηγη/παραγοντα :lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Κατέβηκε κανείς στο thetoc merrython την Κυριακή;

Εγώ κατέβηκα στο 5άρι, πρώτος μου αγώνας, μου άρεσε η όλη φάση.

https://connect.garmin.com/modern/activity/1479345421

Το έκανα με average pace 5.04.

ΥΓ. Είχε κάτι ανηφόρες εγκληματικές σε κάποια σημεία  :fear:  :fear:

Δημοσ.

Το Garmin 235 που έχεις απαιτέι σύνδεση με τον κινητό συνεχώς; Γενικά χάζευα μερικά wristbands (π.χ. Link.png Site: αυτό   και το είχα απορία. Πρέπει να κουβαλάς το κινητό πάντα μαζί ή μπορεί νατα αποθηκεύυσει και να δεις μετα την διαδρομή σου;

• Moderators
Δημοσ.

Τα Garmin και γενικα τα προπονητικα ρολογια οχι δεν χρειαζονται συνδεση με κινητο. Συνδεεονται στο δορυφορο για να καταγραψουν ταχυτητα,αποσταση και διαδρομη και μετα τα βλεπεις ολα αναλυτικα στον υπολογιστη. Τα wristbands για προπονηση ειναι πεταμανε λεφτα

Δημοσ.

Ό,τι είπε ο από πάνω. Αποθηκεύονται στο κινητό και μετά συγχρονίζεις και ανεβαίνουν στη σελίδα, είτε μέσω υπολογιστή είτε μέσω κινητού. Γενικά αυτού του είδους τα ρολόγια τα χρυσοπληρώνεις είναι η αλήθεια, αλλά δες το αφενός σαν επένδυση, αφετέρου σαν εργαλείο.

• Moderators
Δημοσ.

To 210 το ειχα παρει εγω πριν χρονια 200€ οποτε δεν το θεωρω και τοσο μεγαλο εξοδο. Ειναι μονο για τρεξιμο ομως οχι για κολυμπι, ποδηλατο κτλ

Δημοσ.

Εγώ σήμερα είχα πολύ όρεξη. ΔΕν ξέρω γιατί. Μου βγήκαν πολύ εύκολα τα 7.

post-226424-0-76811600-1481727312_thumb.png

Δημοσ.

Είχε όσο κρύο έπρεπε και είχε λιακάδα και το απόλαυσα. 

Δημοσ.

εγώ τα 22 φοράω ακόμα, δοκίμασα και τα 23, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος από την εφαρμογή, μου φάνηκαν διαφορετικά

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τι Salomon προτείνεται για τρέξιμο στην πόλη και να μην γλιστράνε σε βρεγμένη άσφαλτο;

Τα Speedcross είναι αδιάβροχα, αλλά λογικά δεν θα κάνουν για τρέξιμο μετά από βροχή.

Δημοσ.

γμσε τα δεν βγαινει ακρη, καλυτερα παρε τα κλασσικα, γιατι δεν παιζει να σου χρειαζονται συνεχεια αδιαβροχα,

δεν εισαι φορμουλα που βαζουν ειδικα ελαστικα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...