Ψιτ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Και τώρα κάποιος άλλος θα γράψει: http://www.scamadviser.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KRITOLAOS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Βρέ παιδιά δεν πουλάει μούφες το μαγαζί.Εγώ γνωρίζω το φυσικό κατάστημα.Είναι στην Λάρισα,Παπαναστασίου στον πεζόδρομο λίγο πριν το αρχαίο θέατρο.Ας με επιβεβαιώσει παρακαλώ κι άλλος Λαρισαίος εδώ.Απλά έβαλα την εικόνα του παπουτσιού από το site τους.Εγώ το πήρα από το φυσικό κατάστημα όπου ή εξυπηρέτηση τους ήταν άριστη!!Δεν είχα σκοπό να κοροϊδέψω κανένα προς Θεού!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
41ex Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Ναι το 210 εχω και σε καλυπτει σε ολα οσα θες χωρις να ξοδεψεις πολλα. Το 310xt ειναι πιο advanced. Και να μπορεις να φορτωσεις το αρχειο και να το ακολουθησεις. Στο δειχνει κανονικα, δες το βιντεο Επειδη γενικα τρεχω και ασχολουμαι θα σου πω το εξης και να με θυμασαι. Το HRM δεν ειναι απαραιτητο και αργα η γρηγορα θα σταματησεις να το χρησιμοποιεις. ΤΟ να βλεπεις ποσο γρηγορα πας κτλ ειναι αρκετο οι παλμοι ειναι χρησιμοι μονο στην περιπτωση που πας για πρωταθλητισμο και ολα μετρανε αλλα επειδη σιγουρα δεν εισια σε αυτη την κατηγορια ειναι περιττό. OK σ' ευχαριστώ, θα πάρω όποιο απο τα δύο βρω σε καλύτερη τιμή - προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Ημουν φουσκωμενος απο το πρωινο οποτε δεν ετρεξα πολυ και επισης ενοιωθα το φουσκωμα οποτε δεν μπορουσα να πιεσω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Τι γνώμη έχετε για το 1; Εγώ είχα την εντύπωση ότι το να ακουμπάει πρώτα η φτέρνα είναι φυσιολογικό. http://9gag.com/gag/a4ZQVX6?sc=sport Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 χμ, ο spect θα διαφωνησει και θα σου πει οτι πρεπει να ακουμπαει το δαχτυλο πρωτα γιατι θελει more time and effort να γυρισεις το ποδι απ την φτερνα και να πας στην επομενη κινηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 http://gr.sportsdirect.com/mizuno-wave-inspire-12-mens-running-shoes-212504?colcode=21250418 Πως τα βλέπετε; Σε σχεση με τα Ναικ εχουν ιδια φορμα; Ειμαι στο 10.5 στα Ναικ και μου ειναι ανετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 ωραιο, αλλα το ρισκαρεις να το παρεις χωρις δοκιμη; εγω δεν θα το εκανα γιατι για να βρω το περσινο μου μοντελο μου βγηκε η πιστη να δοκιμαζω και να μην μ αρεσουν, asics π.χ. παροτι πηρα kayano προπερσυ δεν μου καθοταν κανενα μοντελο καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Με Ναικ 2 φορες που πηρα ηρθαν τελεια. Καλα θα ηταν βεβαια να μπορουσα να δοκιμασω εδω και μετα να παραγγειλω.. http://gr.sportsdirect.com/under-armour-armour-charged-bandit-2-mens-trainers-211010?colcode=21101018 εχω και αυτό αλλά νομιζω δεν ειναι το ιδιο καλα για τρεξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 ναι, αυτο μου φαινεται καλοκαιρικο περπαταδικο πατουμενο κατσε να μπει ο γκουρου (σπεκτ) να σου πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Τσεκαρε CM (Japan ) και οχι US/EU νουμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Long run σήμερα,το μεγαλύτερο που έχω κάνει 2-3 χρόνια τώρα. Βγάζω ημί-μαραθώνιο αλλά δε θα το επιχειρήσω σύντομα.θα δω πως πάει ο ψοϊτης και βλέπουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 εκανες 16χλμ σε γηπεδο? Εισαι ψυχακιας! Τουλαχιστον να αλλαζεις και τη κατευθυνση που τρεχεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 εκανες 16χλμ σε γηπεδο? Εισαι ψυχακιας! Τουλαχιστον να αλλαζεις και τη κατευθυνση που τρεχειςΕχω κανει και 21,είναι θέμα υπομονής και το καλύτερο τρέχω χωρίς μουσική.Εκανα 5χιλ ανάποδα,για ξεκουρδισμα όπως μου είπε κάποιος. Βαριομουνα να πάω απέναντι στο trail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ελα πες την αληθεια για προ προπονητικο παιρνεις ναρκωτικα Γενικα να το κανεις τουλαχιστον ενα 60-40 για να μην πηδηξεις το ενα σου ποδι απο την συνεχη επιβαρυνση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα