Προς το περιεχόμενο

Το thread του τρεξίματος

al3xis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτό πήρα εγώ

http://www.z-mall.gr/umbro-sx-windbreaker-64554e/pd/?pvid=3412238&iid=1936946&lang=el

ευχαριστημένος

δεν είναι χοντρό μεν, αλλά δεν ήθελα και χοντρό, στο τρέξιμο είναι +10 βαθμούς η θερμοκρασία, αν θέλω συμπληρώνω με μπλούζα εσωτερικά

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά τα φώτα σας: θέλω ένα ρολόι, παλμογράφο, gps. (θέλω κάτι επώνυμο πχ Garmin.)

Προσπαθώ να σκεφτώ τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει κατ’ εμέ. (Είμαι νέος στο άθλημα)

1. Ασφαλώς να καταγράφει ταχύτητα, διαδρομή, διάρκεια, ρυθμό.
  2. Να μπορώ να εξάγω τη διαδρομή σε gpx (μέσω κάποιου app ή site)
  3. Να μετράει και να δείχνει καρδιακό σφιγμό (είτε με ζώνη είτε από τον καρπό).
  4. Να μπορώ να του εισάγω ένα πρόγραμμα διαλλειματικών πχ (200 μέτρα τρέξιμο, 30 δεύτερα περπάτημα) και να με ενημερώνει ηχητικά πότε τελειώνει το κάθε σετ.

Τα παραπάνω τα θεωρώ τελείως απαραίτητα.

Α. Είναι κάτι άλλο που ξεχνάω;

Β. Ποια συσκευή τα καλύπτει αυτά με το λιγότερο κόστος;

Γ. Τα πιο ακριβά τι παραπάνω προσφέρουν?

• Moderators

Μαλακια το θεωρω αυτο που εκαναν και επισης οσο και αν γουσταρω σκυλους δεν ειναι για να τους εχεις μαζι σε προπονηση ειδικα σε βουνο γιαιτ μπορεις να φας τα μουτρα σου παρα πολυ ευκολα.. Οποτε ο σκυλος σπιτι ή αλλιως πηγαινε μονος σου με το σκυλο

α, δεν ξερω απο σκυλους, γνωστος τρεχει καπου στην παρνηθα 20αρια με σκυλο κι εχει και γατα,

η γατα ειναι χοντρουλα, ο σκυλος που τρεχει στυλακι

κατα τα αλλα μαλακια γιατι; γραφεις "μαλακια αυτο που εκαναν και",

το πρωτο σκελος δεν εχει εξηγηση ομως :P

Garmin 210

Ευχαριστώ για την απάντηση, το έχεις;

Είναι με ζώνη HRM έτσι; Έχω δει από κοντά το 310XT, το 210 πρέπει να είναι πιο μινιμαλ.

https://versus.com/en/garmin-forerunner-210-vs-garmin-forerunner-310xt

δεν καταλαβαίνω αυτό που λέει για τους χάρτες – διαδρομές. Μπορείς να κατεβάσεις ένα αρχείο gpx και να ακολουθήσεις τη διαδρομή; πως το κάνεις αυτό, αφού δεν δείχνει στην οθόνη το χάρτη, έχει φωνητικές οδηγίες;

• Moderators

Ναι το 210 εχω και σε καλυπτει σε ολα οσα θες χωρις να ξοδεψεις πολλα. Το 310xt ειναι πιο advanced. Και να μπορεις να φορτωσεις το αρχειο και να το ακολουθησεις. Στο δειχνει κανονικα, δες το βιντεο

Επειδη γενικα τρεχω και ασχολουμαι θα σου πω το εξης και να με θυμασαι. Το HRM δεν ειναι απαραιτητο και αργα η γρηγορα θα σταματησεις να το χρησιμοποιεις. ΤΟ να βλεπεις ποσο γρηγορα πας κτλ ειναι αρκετο οι παλμοι ειναι χρησιμοι μονο στην περιπτωση που πας για πρωταθλητισμο και ολα μετρανε αλλα επειδη σιγουρα δεν εισια σε αυτη την κατηγορια ειναι περιττό.

Εδώ και χρόνο φοράω saucony και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί!Και με adidas-mizuno ευχαριστημένος!!Εδω και 2 μήνες κάνω προπονήσεις με ένα saucony everun(triumph iso 2) 

http://www.therun.gr/andrika/129-saucony-triumph-iso-2-s20290-4.html

btw πολύ καλό site και πολύ καλή εξυπηρέτηση!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...