Προς το περιεχόμενο

Το thread του τρεξίματος

al3xis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

mylo πόσο καιρό τρέχεις και παίζεις σε τέτοιους χρόνους;

αν εξαιρεσεις κανα 10λεπτο στο διαδρομο στο τζυμ που κάνω συνήθως,  έχει κανα 1,5 μήνα. πηγαινα και ποιο παλια απλά το έιχα σταματησει

λιγα χλμ παντως, ανεβαστε χλμ ωρε

Image1.jpgfree photo upload

τόσα χλμ, που να με κυνηγάνε εξωγίηνοι δε τα βγάζω, εκτός αν περπατάω....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μπα, runkeeper φαν εδω, display off, κινητο στο τσαντι του και η φιλεναδα μας η kat:

http://blog.runkeeper.com/author/kburke/

μας φωναζει καθε 500m και 5 λεπτα το pace/τον χρονο και την αποσταση που καλυψαμε ;)

λιγα χλμ παντως, ανεβαστε χλμ ωρε

Image1.jpgfree photo upload

Εγώ ανέβασα, απο τον καναπέ βγήκα στο δρόμο και πάω σα να βγήκα απο καναπέ σε ΚΑΠΗ.

Και στις 11 Μαρτίου τρέχω(τρόπος του λέγειν) ημιμαραθώνιο(rocknroll in dc) ...

σα δεν ντρεπεστε πιτσιρικια πραμα να σας ριχνει στ αυτια ο παππους που καπνιζει κι ενα πακετο την ημερα :P

Image1.jpguploading pictures

1sec μακρια απ το pb B)

• Like 1

Έχουμε πήξει στην βροχή και στην λάσπη και δεν μπορώ να βγω με το ποδήλατο οπότε είπα να βγω για ένα τρέξιμο μετά από ΠΑΡΑ πολύ καιρό (2-3 χρόνια σίγουρα). 

Πόνεσαν τα πόδια μου σε εντελώς διαφορετικά σημεία σε σχέση με το ποδήλατο. Μέχρι και η πλάτη μου σε ξεχασμένα σημεία. Ξεκίνησα να τρέχω και το αστείο είναι ότι ένιωθα τα πόδια μου να ψάχνουν να κάνουν πηδάλι!  :-D

Είχα ξεχάσει βηματισμό και μου φαινόταν ότι πήγαινα πάρα πολύ σιγά... (πάλι συγκριτικά με το ποδήλατο.) Αλλά νομίζω θα το καθιερώσω και θα ανεβάσω και χλμ. Εγκαινίασα και τα nimbus 17 που τα έιχα πάρει καιρό τώρα και ήταν στο κουτί τους. Παπουτσάρα.

post-226424-0-77560900-1477395618_thumb.jpeg

Μετά από σχεδόν 2 χρόνια τα mizuno παρέδωσαν πνεύμα με ένα σκίσιμο στο πλάι δίπλα στο μικρό δάχτυλο οπότε ψάχνω τον αντικαταστάτη τους. Εκπληκτικό παπούτσι γενικά, ήθελε το χρόνο του για να πάρει την φόρμα του ποδιού αλλά μετά σε ανταμείβει.

Το mizuno που έχω είναι το wave paradox. Σκέφτομαι πολύ να πάω σε asics nimbus 18 ή κάτι αντίστοιχο σε nike για αλλαγή. Στο 2ο ίσως να έχω κάποια έκπτωση οπότε είναι ένα +. 

Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη  :-)

α καλα εσυ λιωνεις :P εγωε εναδυο εχω στο φβ..

Συμβουλη ακολουθα αυτη "ασημινα εγγλεζου" στο φβ! θα με θυμηθεις :P

φρεσκο πραμα:

http://lifeviews.gr/hot/2016/10/asimina-inglezou-miss-mamma-mia/

εγώ από wave rider 17 λέω να πάω στο καινούργιο asics dynaflyte που έχω διαβάσει καλές κριτικές. θα πάω να το δοκιμάσω και αν μ αρέσει θα το χτυπήσω αλλιώς πάλι mizuno.

• Moderators

το ξερω το ειδα. Επισης πριν λιγες μερες ετρεξε 167χλμ αλλα δεν θυμαμαι που ! Γενικα δεν την παλευει αυτη :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...