Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειχα ορεξη σημερα οποτε οταν ξυπνησα βγηκα για τρεξιμο αμεσως. Στην αρχη πηγαινα αργα μεχρι να πιασω θερμοκρασια γιατι ειχε -2 ! Τα τελευταια χιλιομετρα βγηκαν γρηγορα και δεν πιέστηκα καθολου.

• Like 2
Δημοσ.

εμενα μ αρεσε αυτο το σχολιο:

Δεν ακολουθεί καμία από τις συνήθεις τεχνικές των δρομέων. Ούτε φυσικοθεραπείες, ούτε μασάζ, ούτε μετρητές παλμών… Πιστεύει μάλιστα πως όσο περισσότερο αναλώνεται κάποιος σε δευτερεύοντα θέματα, τόσο πολύτιμο χρόνο χάνει από το τρέξιμο.

ρισπεκτ ρε παιχταρα

κι εχεις αλλους, στα μισα του χρονια που τρεχουν... ταληρα, προσεχτε ρε μλκες μην σκισετε κανα καλσον,

ουστ ρε :D

• Moderators
Δημοσ.

Καλα αυτο που λεει δεν ισχυει. Παλμογραφο το εχω πει και εγω ειναι περιττό γενικα παρα μονο αν κανεις πολυ συγκεκριμενη προπονηση και σε αγωνστικο/επαγγελματικο επιπεδο.

Φυσικοθεραπειες και μασαζ βοηθανε ειδικα οταν δεν τρεχεις απλα αλλα κανεις και αλλα πραγματα. 

Γενικα παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο οποτε..

Δημοσ.

Δεν ειχα ορεξη σημερα οποτε οταν ξυπνησα βγηκα για τρεξιμο αμεσως. Στην αρχη πηγαινα αργα μεχρι να πιασω θερμοκρασια γιατι ειχε -2 ! Τα τελευταια χιλιομετρα βγηκαν γρηγορα και δεν πιέστηκα καθολου.

Άσε ρε μας κοροϊδεύεις,όλο σε κατηφόρες τρέχεις. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Άσε ρε μας κοροϊδεύεις,όλο σε κατηφόρες τρέχεις. :-D

γι αυτο κανει τετοιους χρονους, τον εχω σου λεω ευκολα :D

Δημοσ.

Έτρεξα μετά από χρόνια 2 αγώνες,έναν ορεινό 11κ και έναν ημιορεινό 10κ  μέσα σε 20 μέρες.

Έκανα αξιοπρεπή εμφάνιση σχετικά με τις λίγες προπονήσεις που έκανα λόγω πυρκαγιών του καλοκαιριού.

Ο παλιός τραυματισμός μου δεν ανταποκρίνεται καλά στην ένταση.

Το χειμώνα θα τον βγάλω με long runs,χαλαρά τρεξίματα,tempo κοντά στο 5:00-5:20 και ενδυνάμωση.

Αν όλα πάνε καλά το Μάϊο έναν ημιμαραθώνιο ή 20ρι ορεινό πριν καλοκαιριάσει.

Επιτέλους έγραψα 2 συμμετοχές. :)

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά κάνα καλό site για reviews παπουτσιών? 

Στο youtube o ginger runner είναι αξιόπιστος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...