Προς το περιεχόμενο

Το thread του τρεξίματος

al3xis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Καλα αυτο ειναι λογικο για αυτο και προτεινω τo midfoot (μεγαλυτερη απορρόφηση) και για αυτο προτεινω επισης τα Hoka (προσφερουν μεγαλυτερη σολα και καλυτερη απορροφητικότητα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχω προβλημα με την εφαρμογη που χρησιμοποιω στο τρεξιμο.. τωρα αν φτανει το NikeRunningClub (δεν ξερω γιατι αλλαξαν την παλια εφαρμογη η καινουρια δεν μαρεσει καθολου). Ενω εκει που τρεχω εχει αποστασεις και ξερεις ποσο τρεχεις και εντελως ξαφνικα απο εκει που τρεχω σε 30' περιπου 5-5,5χλμ μου λεει οτι σε 30' κανω 2,5χλμ.. που δεν παιζει με τιποτα αυτο..  πως μπορω να χανει 2,5χλμ το gps απο τη μια μερα στην αλλη;

Το βάζω εδώ γιατί αφορά είδη για τρέξιμο,ισχύει και σε παπούτσια που είναι ήδη σε προσφορά.

http://www.sweatshop.com/

κωδικός 9100000000671 για 20%  έκπτωση

• Like 1

Παιζει αν καποιος εχει υπερπρηνισμό ή υποπρηνισμό να εχει καποιο θεμα(δυσκολιας πιο πολυ )
με ενα πονο-εντονο πιασιμο στο μπροστα μερος της γαμπας η ειναι φυσιολογικο?

Καθε φορα που ξαναξεκιναω τρεξιμο εχω αυτο το θεμα.. μειωνεται με τον καιρο αλλα παντα υπαρχει. 
Λογικα παιζει ρολο οτι ειμαι βαρυς αλλα απλα ρωταω

• Moderators

μπροστινο μερος της γαμπας εννοεις καλαμι? Αν ναι τοτε οχι ειανι απλα μυικο αλλα μπορει (αρκετες πιθανοτητες) να σου προκαλεσει προβλημα σε γονατα αν δεν εχεις το καταλληλο παπουτσι με την αναλογη προστασια

Αυριο λεω να παρω καινουρια αθλητικα για τρεξιμο. Σε intersports θα παω.. εχετε να προτεινετε κατι; Πατους να παρω; Οχι τοσο για αυτα του τρεξιματος, γενικα στα διαφορα παπουτσια στη σχολη θα νιωθω καλυτερα αν βαζω πατους;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...