patrickdrd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 ωραια, εγω σου ειπα το προγραμμα μου και σου εξηγησα γιατι δεν χωραει, δεν μας λες κι εσυ το δικο σου να παρουμε μια ιδεα, δευτερα εως κυριακη δηλαδη τι κανεις καθημερινα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ δεν τρέχω κάθε μέρα έτσι και αλλιώς και να ήθελα αλλά υπήρχε περίοδος που έκανα τρέξιμο και βάρη κάθε μέρα. Για μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 ελα ρε, καλα εσυ εισαι και παιδαρελι ρε, εκανα μια γυρα στο φιτνες και ειδα ποσο εισαι, το τελειωσες το μεταπτυχιακο; ουτε κι εγω τρεχω καθε μερα, επειδη μπορει να ξεχασες, 3 τρεξιματα και 2 gym την εβδομαδα εγραψα κι επισης με ποια σειρα τα εκανες παιζει ρολο και ποση ωρα και ποσα χλμ, παιζουν πολλα ρολο αμα θες να το αναλυσουμε, εγω ειμαι μεσα εξαλλου εμενα δεν συμμετεχει ιδιαιτερα το γονατο πιστευω, προσωπικα η πατουσα χαϊδευει το εδαφος, δεν χλιμιντρίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Γατακια http://www.runningnews.gr/item.php?id=28426 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 MACAW T1000: Οικονομικά ακουστικά για σπορ τύπους θα τα χτυπαγα, αλλα δεν βολευουν για δρομο, θελω να ακουω τα αυτοκινητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Γραψε λιγο πως κανεις τις προπονησεις . οσο για το χλιμιντρισμα μονο αν πηγαινεις με κανα δεκαλεπτο το χιλιαρι (τελειωνω τον ιουνη αν ολα πανε καλα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 σου ειχα γραψει επισης με ποσα πηγαινω, αχ, δεν με προσεχεις 5:15-5:30 το χιλιομετρο, μικρο διασκελισμό, αλλα πολυ γρηγορο και ελαχιστο σηκωμα απ το εδαφος, ποσο να σου πω δηλαδη, 5-10 ποντους να ειναι; και προσπαθω, οπως σου ειχα πει παλι, το ποδι να παταει στο κεντρο, ουτε στη φτερνα, αλλα ουτε μπροστα, πως με βρισκεις κοουτς; αντε με το καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 χαχα ρε με το πως εννοουσα Τρεξιμο Βαρη Ρεπο Τρεξιμο Τρεξιμο Βαρη Ρεπο πως τις εχεις χωρισει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 συνηθως μια διπλη μια καθημερινη, πρωτα βαρη μετα τρεξιμο και οι υπολοιπες εναλλαξ, δηλαδη να σου πω της προ-προηγουμενης εβδομαδας γιατι δεν ειναι στανταρ οι μερες, δευτερα τρεξιμο, τεταρτη πρωτα βαρη μετα τρεξιμο, παρασκευη τρεξιμο, κυριακη gym μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 ΠΧ θα μπορουσες της Κυριακης να το κανεις σαββατο και να βαλεις καποιες ασκησεις ποδιων ωστε να χεις μια μερα κενο μεχρι να τρεξεις ξανα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 επίτηδες πάει Κυριακή για την ώρα γιατί Σάββατο έχει premier, έξοδο, κλπ, άμα χειμωνιάσει που αναγκαστικά πάω νωρίς, μετά τον πρωινό καφέ, λόγω θερμοκρασιών, ίσως να χωρέσει, ναι για πες και τι ασκήσεις θες, γλουτούς σαν αυτό που το σπρώχνεις με το πόδι πίσω που κάνουν οι γκόμενες; κάτσε γιατί θα έρθει κι ο άλλος τώρα να μου πει να κάνω καθίσματα και θα πήξω, χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δευτερα Ρεπο Τριτη Βαρη Τρεξιμο Τεταρτη Τρεξιμο Πεμπτη Ρεπο Παρακσευη Βαρη Σαββατο Ρεπο Κυριακη Τρεξιμο καπως ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 κατσε ρε, 2 κολλητα τρεξιματα; και τις ασκησεις πες βασικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Ε δεν θα παθεις και τιποτα στην τελικη το ενα το κανεις αποκαταστασεις και πας χαλαρα. Ακομη και σπιτι μπορεις να κανεις τις ασκησεις δεν χρειαζεται να πας σε γυμναστηριο μονο για αυτο! Λιγο τετρακεφαλο, κανεις μια για γαμπες και λιγο γλουτιαιους και τελος, Θα ψαξω να σου βρω μετα γιατι κανω δουλεια παραλληλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 εδώ είναι το μυστικό αγαπητέ https://gorun.gr/health/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B6%CE%BF/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα