john_shadow Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχα μπες στο κλαμπ. Το είχα γράψει ότι θα πονάνε μετα. Πως ένιωθες όταν πατούσες μέση; στη μέση καλά ήμουνα, το μπροστά το σταμάτησα γιατί είχαν αρχίσει να με πονάνε οι σύνδεσμοι κτλ γύρω από τον αστράγαλο και μετά που γύρισα σπίτι άρχισαν να με πιάνουν οι γάμπες, αφού φόρεσα ένα κολάν τρεξίματος για να κοιμηθώ φαντάσου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Jeeez.. Καλά αυτό μου έκανε τρελή εντύπωση και εμέναΝα κάνεις το 5αρη σε 15 λεπτά ενώ έχει τρέξει ήδη 20χλμ!!! Απίστευτο πραγματικά, δεν υπάρχει!!! ~~~~ Σπεκτ ναι είχε βγει 5ος Έλληνας και 12συνολικά στον μαραθώνιο της Αθήνας και μετά στον μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης βγήκε 1ός Έλληνας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μην σου κάνει τόσο εντύπωση γιατί παίζει ρόλο η διαδρομή. Πχ στην Αθήνα που νομίζω είναι από εκεί ο χρόνος του έχεις αν θυμάμαι ένα δεκαρι σε αναφορικη κλίση μετά κατηφόρα και μετά πάλι ανηφόρα οπότε είναι λογικό να. Ρίξεις το χρόνο σου ενδιάμεσα στον αγώνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις γύρισα από μια πολύ χαλαρή προπονησούλα, εν όψει του αγώνα της κυριακής. Εντωμεταξύ δοκίμασα αυτό που λέτε με το πάτημα σε μέση-μύτη.. Συμπέρασμα: σε αργό ρυθμό είναι αρκετά δύσκολο να το καταφέρεις, και ίσως να μην υπάρχει και νόημα να το κάνεις. Όμως, αυτό που παρατήρησα ήταν ότι σε ωθεί να πας γρηγορότερα, αφού γέρνεις προς τα μπροστά. Οπότε ίσως σε έναν πιο γρήγορο ρυθμό να βολεύει αρκετά. Εννοείται ότι το πείραμα ήταν για 100-200 μέτρα, γιατί τα καλάμια και οι γάμπες θα κάνανε περίπατο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Εσυ ασε τα πειραματα για μετα τον αγωνα. Ενας απο τους βασικους λογους που πας πιο γρηγορα ειναι γιατι το πατημα στην φτερνα σε φρεναρει ενω στην μυτη σε σπρωχνει. Γενικα μεση-μυτη ειναι πιο energy efficiency Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.runningnews.gr/item.php?id=25085Η βιομειχανικη ανωμαλια αναφέρεται σε προινισμο κτλ για αυτο ξανα λεω για τα παπουτσια! Μην τρεχετε με παπουτσι αντμιραλ τον 30€!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 καλα τα αντμιραλ για τα σιδερα ειναι, παπουτσια του 20αρικου που χαλανε σε ελαχιστους μηνες, εντωμεταξυ λεει φιλος μου ειχα παρει τα millenium κανα 200αρι και χαλασανε κι απο τοτε παπουτσια του 20αρικου, τι λε ρε μεγαλε; και τι θα κανουμε δηλαδη, επειδη εδωσες 200 δεν θα χαλανε ποτε; νομιζε ο αλλος οτι πηρε αθανατο παπουτσι, σου λεει τοσα λεφτα εδωσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 έκατσα και διάβασα αυτά που γράφατε και χτες έκανα 5 γύρους(περίπου 1.750μ) χωρίς να ακουμπάω φτέρνα και μετά τους υπόλοιπους 15 με κανονικό(μέση προς φτέρνα). σήμερα με έχουν πεθάνει η γάμπες μου!! και για ποιο λογο εκανες αυτα τα ζογκλερικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μερικές συμβουλές ακόμη για να τρέχουμε σωστά. http://www.lumobodytech.com/blog/5-running-form-tips-every-runner-know/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 εντωμεταξυ ρε σπεκτ, εννοειται οτι κατηφορες παιζουν τα καλαμια, ανηφορες οι γαμπες και λες εσυ καντε ασκησεις γαμπες για να βγαζετε τις ανηφορες και λεω εγω, γιατι να μην το παμε αναποδα, δηλαδη τρεχτε ανηφορες για να γυμναζετε γαμπες, δεν παιζει κι ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είπα για γαμπες αλλά για γλουτιαιους. Παρόλα αυτά αν κάνεις βάρη στις γαμπες πχ μια φορά τη βδομάδα (δε θέλει και παραπάνω) κανεις για να τις κάνεις ακόμη πιο δυνατές στοχεύεις μόνο σε δύναμη οπότε κάνεις καλύτερη δουλειά. Γενικά σχετικά με το τρέξιμο τα βάρη στα πόδια μια φορά χρειάζονται όχι για τις επιδόσεις μόνο αλλά για μεγαλύτερη ασφάλεια στα γόνατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 μια χαρα ειναι τα γονατα μετα απο 2100km, εξαλλου: Τζόγκινγκ και τρέξιμο δεν προκαλούν οστεοαρθρίτιδα στα γόνατα υπερβολες λοιπον... μην τον ακουτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 http://running.competitor.com/2014/02/training/should-distance-runners-lift-heavy_67606 http://www.runnersworld.com/race-training/to-lift-or-not-to-lift-why-runners-should-strength-train Καλό διάβασμα. Και γω μια χαρά ήμουν με 2Κ χιλιόμετρα στα πόδια μου μέχρι που σε μια προπόνηση σταμάτησα να πατάω το ένα πόδι και ενοιωα λες και μου κάρφωσαν κάτι στο γόνατο. Ξέρεις ότι η λογική έχω κανει αυτό και δεν έπαθα τίποτα είναι αστεία. Όπως έγραψα σε άλλο θρεντ είναι η λογική ο παππούς μου είναι 100 και καπνίζει άρα κομπλέ το κάπνισμα δε βλάπτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 χαχα ναι, εχεις δικιο για την λογικη, αλλα κανουμε lift ειπαμε, απο ιουνη, αλλα upper body και φυσικα και βοηθαει, στηριζει ολο το σωμα κλπ, αλλα ποδια οχι, πως θα τρεξουμε μετα ρε; εχω κανει κατι ελαχιστες φορες κατι leg curl που τρεμανε τα ποδια μου και κανα δυο φορες ακομα σκουατ που φυσικα δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είπε κάποιος να κάνεις πρόγραμμα body builder ρε. Όλα μπαίνουν στο πρόγραμμα αν γίνονται σωστά. Δεν είπαμε επίσης να κάνεις σήμερα πόδια να τα καψεις και την επόμενη να πας λονκ ραν. Επίσης αυτό που προσθέσες είναι λογικό αλλα όσο πιο συχνά το κάνεις τόσο λιγότερο το νιώθεις. Εσύ δεν μπορούσες να κουνηθεις γιατί οι μυς σου δεν ήταν συνηθισμενοι σε αυτό. Κάντο ένα. Μήνα και σύγκρινε την πρώτη και την τελευταία φορά να δεις τις διαφορές (αναφέρομαι στα βάρη και την επόμενη μέρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα