patrickdrd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω αρκετούς φιλουυς που πανε σε σχόλες και χορεύουν και μου λενε οτι εχει ωραίες γκομενες 'ειδικά μιλφακια' αλλα είναι τρελάρες σχεδόν όλες τους! Αληθεύει? /////// χαχα ναι, ανετα, ωραιες ειναι οι τρελαρες ρε εχει ομως και μικρουλες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι μαζευει τύπισσες σε τέτοια στέκια και οποιος ξέρει το ένζο στο Μπουρνάζι μαζευουν και εκει. Εντάξει ποτε δεν θα πηγαινα όμως σε ένα τέτοιο για να γνωρισω γκομενα δεν μ αρεσουν αυτοι οι χοροι ούτως ή αλλως. Τωρα για αυτές τις γκομενες πιστευω ότι γενικα περα από το χορο τους αρέσει και το κωλοτριψιμο φαντασου τωρα να ειχες γκομενα μια τέτοια να πηγαινει κάθε λιγο και να χορευει με άγνωστο κάθε φορά παρτενέρ. Είναι γενικα καλο νυφοπαζαρο εκει μεσα αλλα αμα δεν το εχεις με το χορο πιστευω δεν αξιζει το κοπο. ΥΓ Εγω πρόβλημα να κάνω κονε με τέτοιες δεν θα ειχα βεβαια αρκει να μην μου αρχιζαν τις βλακείες σε στυλ θελω σχέση και αγαπες σε μενα και με τους αλλους κωλοτριψιμο και γιατι όχι και κανα ουάν νάϊτ στάντ. Είναι επιφοβο το σπορ όπως και να το κανεις και οσο και αν δεν το παραδέχονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 @patrick Γενικα τα εγραψα σαν πραγματα που ολοι πρεπει να προσεξουν ειτε θελουν να πανε σε αγωνες ειτε οχι. Προφανωες ειναι επιλογη του καθενος να επιλέξει αν θα το κανει ή οχι αλλα εγω επρεπε να τα γραψω για οσους ενδιαφερονται. Επισης για μενα μια φορα τη βδομαδα βαρη στα ποδια τα οποια μπορει να σε γλιτωσουν απο τραυματισμους ειναι κατι εφικτο. Ακομη και στο σπιτι με λαστιχα μπορεις να κανεις τη δουλεια σου! @Maous δεν με αγγιζουν αυτα Ετσι και αλλιως συγκρινω τι κανω με τι εκανα οποτε ας πανε οσο γρηγορα θελουν (φυσικα θα θελα να μπορω να παω ετσι αλλα δεν σκαω κιόλας). Θυμαμαι ειχες ποσταρει και φωτογραφια του περυσι νομιζω απο το μαραθωνιο που νομιζω ειχε βγει 5ος-6ος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 εγω παντως απ οσα ειχα διαβασει, ειχα πειστει οτι στην μεση του πελματος ειναι το καλυτερο: http://www.runningnews.gr/item.php?id=3722 https://gortinios.wordpress.com/2010/03/10/%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CF%86%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 [..] 1:15:01 1:30:20 [..] Jeeez.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 εγω παντως απ οσα ειχα διαβασει, ειχα πειστει οτι στην μεση του πελματος ειναι το καλυτερο: http://www.runningnews.gr/item.php?id=3722 https://gortinios.wordpress.com/2010/03/10/%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CF%86%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5/ Ναι μεση προς μπροστα για αυτο πολλοι μιλανε για barefoot γιατι σε αναγκαζει να μαθεις να πατας οπως πρεπει ! Τελειως μπροστα ειναι για σπριντ γενικοτερα και μικρες αποστασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 σε αναγκαζει να μαθεις να πατας οπως πρεπει ! μα δεν υπαρχει κατι στανταρ αν διαβασες τα λινκ, απολυτως σωστος τροπος δεν υπαρχει, εξου και οπως ειχα διαβασει και παλιοτερα, ο καθενας διαλεγει τον τροπο που του "ταιριαζει" κιολας, και μιας και δεν ειμαστε και τιποτα... πρωταρηδες θελω να πιστευω, μετα απο 2000+ χλμ, εεε, δεν το δεχομαι οτι ο τροπος μου ειναι λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Η διαφορα έγκειται στο οτι οταν πατας φτερνα 1)φρεναρεις και 2)δεν εχει καθολου απορροφηση κραδασμων γιατι το ποδι παραμενει ισιο ενω οταν πατας μεση προς μυτη κανει μια κινηση σαν ελατηριο. Και μολις επεσα πανω σε αυτο! Πατρικ για σενα ετσι δεν θα χανεις ουτε προπονηση http://www.runster.gr/4-askiseis-endunamwsis-gia-dromeis/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 ναι ρε, το ειχα διαβασει οταν ανεβηκε αυτο, το παρακολουθω το site, οπως και τα παρακατω: 1morekm.com5tinimera.wordpress.comblog.runkeeper.comcoachingservices.grdrnicksrunningblog.comgortinios.wordpress.comgorun.grjogging.grlydiazannettou.wordpress.companosmaltezos.wordpress.comreddit.com/r/runningrunnersworld.co.ukrunning.competitor.comrunningmagazine.grrunningshoesguru.comrunster.grshutupandrun.netspartacus.grtanea.gr - τρέχωtheguardian.com/lifeandstyle/runningtsoumeleka.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 α καλα εσυ λιωνεις εγωε εναδυο εχω στο φβ.. Συμβουλη ακολουθα αυτη "ασημινα εγγλεζου" στο φβ! θα με θυμηθεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 μηπως ειναι ιγγλεζου; της τανας γινεται https://www.google.gr/search?num=20&newwindow=1&safe=active&client=firefox-b&q=%CE%B1%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%B1+%CE%B9%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%B5%CE%B6%CE%BF%CF%85+facebook&oq=%CE%B1%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%B1+%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%B5%CE%B6%CE%BF%CF%85+fa&gs_l=serp.3.0.0i13i30k1.26290.27394.0.28927.3.3.0.0.0.0.127.365.0j3.3.0....0...1c.1.64.serp..0.3.362...0i19k1.Nw6r3CLO97g αντε ρε, εγω σου δινω για running κι εσυ για μπανιστηρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ιγγλεζου ειναι! Και γω για τρεξιμο μιλαω. Τρεχει βουνα αυτη και μεγαλες αποστασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 ναι, 1ο αποτελεσμα μαραθωνιος: Αναστάτωσε τον 33ο Μαραθώνιο η Ασημίνα Ιγγλέζου (ΦΩΤΟ ... οκ, θα της στειλω αιτημα στο fb να τρεχουμε παρεα κι αμα δω και τρεχει με την φτερνα την εσκισα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 έκατσα και διάβασα αυτά που γράφατε και χτες έκανα 5 γύρους(περίπου 1.750μ) χωρίς να ακουμπάω φτέρνα και μετά τους υπόλοιπους 15 με κανονικό(μέση προς φτέρνα). σήμερα με έχουν πεθάνει η γάμπες μου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχα μπες στο κλαμπ. Το είχα γράψει ότι θα πονάνε μετα. Πως ένιωθες όταν πατούσες μέση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα