Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό με τα βάρη μέγα λάθος θα γράψω αργότερα λεπτομέρειες. Δεν είπα αγυμναστες αλλά απροποπονητες σε εισαγωγικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Για τον Πάτρικ πήγαινε το ποστ μου. Αμέσως να θιχτείς εσύ. Παρεξηγιέται ευκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Επίσης αναγνωρίζω την δουλειά κάποιου και αιτιολογω τα πάντα σε αντίθεση με άλλους. Και επίσης του έξηγησα ότι είναι σχετικό το αν είναι κάτι και επίσης τον ότι δεν είναι κάτι μπορεί να το δει με το να προσπαθήσει να; το κάνει με χρόνο κάτω από 5 λεπτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει κάποια αντιστοιχία ανάμεσα σε διάδρομο και ταρταν; πχ αν στο διάδρομο κάνω τα 5 χλμ σε 28 λεπτά στο ταρταν ενός γηπέδου που είναι ποιο δύσκολο πόσο παραπάνω θα βγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει κάποια αντιστοιχία ανάμεσα σε διάδρομο και ταρταν; πχ αν στο διάδρομο κάνω τα 5 χλμ σε 28 λεπτά στο ταρταν ενός γηπέδου που είναι ποιο δύσκολο πόσο παραπάνω θα βγει; O διαδρομος είναι πολύ ευκολότερος από το ταρτάν. Γιατι κουνιέται το έδαφος και εσυ απλα κουνάς τα ποδια σου δεν κουνιέσαι εσυ σε σταθερο έδαφος (να τραβας δηλαδή και το σώμα σου) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικά αυτό που λέει ο ντεβιλ. Πιο συγκεκριμένα εκτός διαδρόμου σπρώχνεις το βάρος σου (σώμα) μπροστά κάτι που δεν έχεις στο διάδρομο. Για να προσομοίωσεις όσο Μπορείς βάλε 2% κλίση. Τωρα πόσο γρήγορα θα πας ίσως κάνα διλεπτο πάνω ίσως λιγότερο ίσως περισσότερο εξαρτάται και λίγο στο ποσό δύναμη έχεις στα πόδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ καλός spect, ζηλεύω το pace σου! Εγώ χαροπαλεύω στο 5:20-5:30. Στόχος το 5άρι σε κάτω από 25'. Ps. Πρώτος αγώνας 5άρι για "φέτος", τη Κυριακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεκουρασου καλά. Με φαγητό δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο γιατί είναι μικρη απόσταση. Μια συμβουλή μόνο όταν ξεκινήσεις πρόσεχε μην πιάστεις από κάποιον πιο γρήγορο από σένα και καείς στα πρώτα χιλιόμετρα. Επίσης έχει υπόψιν σου ότι θα πας πιο γρήγορα από ότι στις προπονήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μου πηρε λιγη ωρα μεχρι να βρω τι ειχα πει οτι θα εξηγησω και σε ποιον (ακομη δεν θυμαμαι σαν ποιον το ειπα αλλα τελος παντων) Γενικο λαθος των δρομεων ειναι οτι αφηνουν τα βαρη για να μην κουρασουν τα ποδια αλλα οι λογοι που πρεπει να το κανει καποιος εναι: 1)Αυτος που εχει πιο δυνατα ποδια σπρώχνει με μεγαλυτερη δυναμη το σωμα του μπροστα οποτε παει πιο γρηγορα. Αν παρεις δυο ατομα ολοιδια (σε αντοχη κτλ) πιο γρηγορος θα ειναι αυτος με την μεγαλυτερη δυναμη στα ποδια διοτι σπρωχνει πιο μακρια το σωμα του αρα παει και πιο μπροστα. 2) Το γονατο και γενικα τα ποδια τρωνε απειρη πιεση. Αν δεν κανω λαθος σε καθε πατημα (στο τερξιμο παντα) ασκειται μια πιεση περιπου 2 φορες το βαρος του δρομεα και περιπου κανουμε μεταξυ 80-100 πατηματα αν λεπτο τωρα ας πουμε οτι καποιος τρεχει μιση ωρα εχει 80χ30=2400 πατηματα αρα το ποδι δεχεται μια πιεση 140 κιλων (αν μιλαμε για 70 κιλα ανρθωπο) επι 2500 φορες περιπου μονο σε μιση ωρα οποτε καταλαβαίνετε οτι τον πινει κανονικα με λιγα λογια. Ενα πραγμα που μπορουμε και πρεπει να κανουμε για να προστατευσουμε το γονατο ειναι η εκγυμναση των μυων που το στηριζουν τετρακεφαλος και περιγειρα του γονατου ωστε να το υποστηρίζουν καλυτερα. Περα απο τα βαρη ειναι διατασεις κτλ τα οποιον δεν χρειαζεται να αναφερθω. Τωρα για ασκησεις καθισματα, ισομετρικες,γαμπες.γλουτους (μεγαλη μυικη ομαδα και παιζει σημαντικο ρολο στις ανηφορες). Πιο απλα βαρη,διατασεις,ζεσταμα, σωστο πατημα και ξεκουραση. Τελος, ενα μικρο τιπ να κοιτάτε την σολα των παπουτσιων σας για να δειτε που εχει λιωσει περισσοτερο ωστε να εχετε μια ενδειξη ως προς τον τροπο που πατάτε και επισης μπορει να ελεγξετε αν εχετε καποιο ειδος πρηνισμου κτλ. Αυτα τα λιγα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 @spect εμενα το πατημα μου ειναι κατι μεταξυ underpronation και neutral ,φαντασου δηλαδη τα γονατα μου οταν τρεχω ειναι στον ποντο να συγκρουστουν μεταξυ τους...φταιει απο το ποδηλατο μαλλον ε?το 5αρι που πηγα μετα απο το 40αρι στο ποδηλατο βγηκε αρκετα καλα χωρις να πιεστω , απλα την επομενη αλλα και σημερα πονανε τα ποδια λιγο κατω απο τα καλαμια μου και ελαχιστα καπως οι τετρακεφαλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξερω αν φταιει το ποδηλατο το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να πρεις το καταλληλο παπουτσι με ενίσχυση εκει που πρεπει για να μην εχεις θεματα στο μελλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 οχι μια χαρα ειναι το παπουτσι ισα ισα με εχει βοηθησει αρκετα και ειναι just θα κανω και αυτα που μου ειχες προτεινει γιατι τωρα ξαναξεκιναω οποτε..βλεποντας και κανοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Οταν λεω το καταλληλο παπουτσι υπαρχυν παπουτσια ειδικα για πρηνιμο κτλ που εχουν εξτρα προστασια στα αντιστοιχα σημεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μου πηρε λιγη ωρα μεχρι να βρω τι ειχα πει οτι θα εξηγησω και σε ποιον (ακομη δεν θυμαμαι σαν ποιον το ειπα αλλα τελος παντων) Γενικο λαθος των δρομεων ειναι οτι αφηνουν τα βαρη για να μην κουρασουν τα ποδια αλλα οι λογοι που πρεπει να το κανει καποιος εναι: 1)Αυτος που εχει πιο δυνατα ποδια σπρώχνει με μεγαλυτερη δυναμη το σωμα του μπροστα οποτε παει πιο γρηγορα. Αν παρεις δυο ατομα ολοιδια (σε αντοχη κτλ) πιο γρηγορος θα ειναι αυτος με την μεγαλυτερη δυναμη στα ποδια διοτι σπρωχνει πιο μακρια το σωμα του αρα παει και πιο μπροστα. 2) Το γονατο και γενικα τα ποδια τρωνε απειρη πιεση. Αν δεν κανω λαθος σε καθε πατημα (στο τερξιμο παντα) ασκειται μια πιεση περιπου 2 φορες το βαρος του δρομεα και περιπου κανουμε μεταξυ 80-100 πατηματα αν λεπτο τωρα ας πουμε οτι καποιος τρεχει μιση ωρα εχει 80χ30=2400 πατηματα αρα το ποδι δεχεται μια πιεση 140 κιλων (αν μιλαμε για 70 κιλα ανρθωπο) επι 2500 φορες περιπου μονο σε μιση ωρα οποτε καταλαβαίνετε οτι τον πινει κανονικα με λιγα λογια. Ενα πραγμα που μπορουμε και πρεπει να κανουμε για να προστατευσουμε το γονατο ειναι η εκγυμναση των μυων που το στηριζουν τετρακεφαλος και περιγειρα του γονατου ωστε να το υποστηρίζουν καλυτερα. Περα απο τα βαρη ειναι διατασεις κτλ τα οποιον δεν χρειαζεται να αναφερθω. Τωρα για ασκησεις καθισματα, ισομετρικες,γαμπες.γλουτους (μεγαλη μυικη ομαδα και παιζει σημαντικο ρολο στις ανηφορες). Πιο απλα βαρη,διατασεις,ζεσταμα, σωστο πατημα και ξεκουραση. Τελος, ενα μικρο τιπ να κοιτάτε την σολα των παπουτσιων σας για να δειτε που εχει λιωσει περισσοτερο ωστε να εχετε μια ενδειξη ως προς τον τροπο που πατάτε και επισης μπορει να ελεγξετε αν εχετε καποιο ειδος πρηνισμου κτλ. Αυτα τα λιγα πολύ καλα εκανες που εψαξες και το βρηκες και πολύ κατατοπιστικο ποστ, αλλά: είναι και θεμα χρονου που θελει να αφιερωσει ο καθενας και τι γουσταρει να κανει, προσωπικα είμαι πανω απ το μεσο ορο πιστευω με 5 προπονήσεις την εβδομαδα, όταν πριν από δυο χρονια δεν πηγαινα ουτε μεχρι το περιπτερο για τσιγαρα χωρις αυτοκινητο, περσυ εκανα 3-4 τρεξίματα την βδομαδα και that's it και το ευχαριστομουν μια χαρα κι εχασα και 20 κιλα που σ αυτά τα κιλα που είμαι τωρα εχω να βρεθω από φοιτητης μην σου πω και πιο πριν, χροοοονια πριν, ατομα απ τον κυκλο μου με "σπρωξαν" στο γυμναστηριο για να δεσει το πανω σωμα μου και δεν ειχαν και αδικο, βρηκα και μια προσφορα και την πηρα, γενικα όμως δεν ημουν ποτε τυπος του γυμναστηριου, δυο φορες τολμησα να παρω ετήσιες συνδρομες και τις δυο μετα από μερικους μηνες το παρατησα, τα τελευταια 6 χρονια όμως κανω και χορο (με παραδοσιακούς ξεκινησα τα 5 πρωτα χρονια, από περσυ το γυρισα στο λατιν) και μ αρεσει πολύ, εκτος αυτου χορευω οποτε βρω ευκαιρια, να σου πω π.χ. το πρόγραμμα αυτης της εβδομάδας; δευτερα λατιν + ζουμπα, τεταρτη λατιν + παραδοσιακούς, τριτη γυμναστηριο και τρεξιμο και εχω άλλες 3 γυμναστικες για να συμπληρωσω τις 5 της εβδομάδας, και παρασκευη εχει φακαρο (ικαριωτικο), να παω πανω από 5 γυμναστικες δεν επιθυμω, να μειωσω από το τρεξιμο ουτε, επισης, γιατι την βρισκω με το τρεξιμο, οκ, το πρόγραμμα δεν θα είναι ετσι κάθε βδομαδα βεβαια, αλλα 5 γυμναστικες και μια χορο = 4-5 μερες την εβδομαδα μια χαρα είναι πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω αρκετούς φιλουυς που πανε σε σχόλες και χορεύουν και μου λενε οτι εχει ωραίες γκομενες 'ειδικά μιλφακια' αλλα είναι τρελάρες σχεδόν όλες τους! Αληθεύει? /////// Κάτσε να ανεβάσω και γω τους χρόνους του κολλητού στον μαραθώνιο ανα 5 χλμ να κανω τον σπεκτ κομπλεξικό 17:26 35:03 52:51 1:15:01 1:30:20 1:49:40 2:08:23 2:25:59 2:33:10 Στην θεσσαλονικη βγήκε πρώτος Ελληνας , έπεσε κατω απο τα 2.30 , Πυραυλοκίνητος κανονικά μιλάμε !! σπεκτ πλακα κανω ε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα