Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Τομάρια σα και του λόγου σου έχουμε και εδώ στη Δράμα. Ένα από αυτά έτρεξε στο Mont Blanc τον Αύγουστο. αυτη τη στιγμη δεν τραβαω μια γενικα. ΣΗμερα πηγα ενα γρηγορο 4αρι. Αν πηγαινα για το 5ο θα το βγαζα σε πιο αργο ρυθμο και ηθελα να δω το ρυθμο που ειχα ! Επισης πρεπει να κατσω μερικες μερες για να στρωσουν οι γαμπες μου
patrickdrd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 αμα δεν τραβας μια και κανεις 4αρια τι κανεις στα καλα σου δηλαδη; εκτος αν εννοεις απο αντοχη, εκει σε σκιζω
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικα εχω ενα θεμα αν δεν εχω καποιον πιο αργό απο εμενα ωστε να με κραταει σε χαμηλο τεμπο δεν μπορω να παω αργα Οποτε ανεβαζω σιγα σιγα τα χιλιομετρα αλλα με γρηγορο ρυθμο δηλαδη αν παω αργα μπορω να βγαλω 10-15 χιλιομετρα αλλα οπως το κανω τωρα ειναι εχω γρηγορο ρυθμο στο 5αρι μετα θα ανεβω στα 7-8 μετα στα 10 και μετα 13-15 αλλα θα εχω σε ολα γρηγορο ρυθμο δηλαδη <5
GreekMonkey Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Εντάξει δεν είναι και κατόρθωμα το 4άρι. Σιγά.
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 λιγο τους χρονους σου θυμισε μου μαιμου (λινκ κτλ για επιβεβαίωση αλλιως τη μπανανιτσα σου και σε αλλο δεντρο)
king2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικά κάτω από 4:30 το pace είναι εξαιρετικοι χρόνοι και θέλει πολύ δουλειά. Να τελειώσουν οι δουλειές και θα ξεκινήσω συστηματικά και εγώ από Οκτώβριο και μετά μέχρι Φλεβάρη γιατί το καλοκαίρι δεν έκανα ούτε ένα χιλιόμετρο.
patrickdrd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 στο 5:15-5:25 παιζω εγω πλεον, αλλα 12αρια, οριστε το χθεσινο μου: και που σαι DD, και καπνιζει κι ενα πακετο την μερα 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 πανε οι καλες εποχες που τα 14αρια τα χαμε για πρωινο Περα απο την πλακα το κακος της ολης υποθεσης ειναι οτι εδω που ειμαι δεν μπορω να κανω τν προπονηση που θελω και νταξει τωρα ακομη κραταει ο καιρος σε λιγο θα τον πιω κανονικα. Πατρικ το πατημα σου ειναι σε φτερνα? 1
patrickdrd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 ξερω κι εγω, μαλλον προς φτερνα, εχω και πλατυποδια ρε, καμαρα μηδεν, τερμα ισιο ποδι, γενικως παταω ολο το ποδι, προσπαθω παντως να βγαινει με το μεσο, ειχα διαβασει οτι ειναι καλυτερο, αλλα δεν ξερω αν μου βγαινει παντα
GreekMonkey Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 λιγο τους χρονους σου θυμισε μου μαιμου (λινκ κτλ για επιβεβαίωση αλλιως τη μπανανιτσα σου και σε αλλο δεντρο) Για τον Πάτρικ πήγαινε το ποστ μου. Αμέσως να θιχτείς εσύ. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο ηθελα να σου πω ξεκινα να πατας Midfoot προς toes . Θα σου δωσει ταχυτητα θα σου σκισει τις γαμπες γιατι δουλευουν περισσότερο αλλα επισης θα σου προστατευσει και τα γονατα. Βαλε μερικα χιλιομετρα απο αυτα που κανεις σε τετοιο στυλ μεχρι να καταφερεις να βγαζεις ολη την προπονηση Δεν ειναι το θεμα αν θιγομαι ή οχι (που γενικα στα @@ μου) αλλα για να κρινεις κατι πρεπει πρωτα να εισαι ικανος να το κανεις ο ιδιος καλυτερα 1
patrickdrd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν έτρεχα γήπεδο είχα βάλει toes και περισσότερη κούραση ήταν μην σου πω ότι με πιάσε και ψιλό ημικρανία
GreekMonkey Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Πάρε και τους χρόνους μου https://connect.garmin.com/modern/profile/Giannoutas Σχολίασε το 4άρι σαν απόσταση και όχι σαν χρόνο. Και ναι αυτό το πιστεύω, ότι 4χλμ σαν απόσταση είναι αρκετά εύκολο πράγμα. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ε ναι ρε λογικο γιατι τωρα εχεις μαθει στα ποδια σου να βαζουν ολη τη δυναμη απο τετρακεφαλους ενω μετα γυρνας σε γαμπες μυς ο οποιος ειναι "απροπονητος". Εγω 1 βδομαδα τωρα νοιωθω τις γαμπες τουμπανιασμενες με ελαχιστο πονο σε καποιες κινησεις αλλα ξερω μερικες ακομη προπονησεις και θα μαι κομπλε. Επισης ενα ακομη μικρο τιπ ειδικα για αυτους που τρεχουν βουνο (ή σε ανηφορες) δουλεψτε σε γυμναστηριο/σπιτι τους γλουτιαιους και γενικα ολο τον κωλο περιμετρικα και θα δειτε αλλαγη στις ανηφορες. Ηταν ενα απο τα πραγματα που εκανα οταν ετρεχα που οι φιλοι μου δεν εκαναν (ενω τους τα ελεγα) και στις ανηφορες πετουσα ΤΟ λαικ γιατι τουλαχιστον ποσταρεις και δεν γραφεις απλα για να γραψεις (εστω και αν εισαι αργος ) Οσο για το 4αρι για μενα ή εσενα μπορει να μην ειναι τιποτα (αν και αν πας να το κανεις πχ ακομη και στο 4.50 θα δεις οτι θα παθεις ενα μικρο εγκεφαλικο και παιζει και να μην το βγαλεις) για αλλους ειναι και παντα παιζει ρολο και ο ρυθμος στον οποιο βγαζεις μια αποσταση οχι μονο η αποσταση ! 2
patrickdrd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 ε, οχι, δεν νομιζω πως ειναι απροπονητες οι γαμπουλες μου, τις νιωθω δηλαδη να πρηζονται κατα καιρους, προς κραμπα μου κανει δηλαδη, γυμναστηριο εκανα κατι squatακια την κυριακη, πιαστηκαν οι προσαγωγοι μου κανα δυο μερες, γλουτιαους εκανα πριν κανα... τριμηνο δεν κανω ποδια γυμναστηριο γιατι θελω να τα χω ξεκουραστα για τα τρεξιματα μου for what is worth α, κι επισης, δεν θελω να βαλω ταχυτητα ρε, ποσο πιο γρηγορα να παω; δεν κατεβαινω εξαλλου αγωνες και τετοια, για την παρτη μου τρεχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα