InspectoR95 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 οταν πρωτο ξεκινησα ειχα το endomondo τωρα εχω το ρολοι. Για ακουστικα εχω αυτα http://www.sony.com/electronics/walkman/nwz-w273-nwz-w274s τα οποια ειναι αδιαβροχα τα βαζεις και πισινα ποιο ρολοι αν επιτρεπεται; γλυκοκοιταω το forerunner 230 της garmin.. για αυτο ρωταω.. καλα φαινονται.. λογω απλησιαστης τιμης των jaybird κατεληξα στα plantronics backbeat fit.. εχω διαβασει παρα πολυ θετικα σχολια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το 210 έχω. Για δρομεα ένα με GPS θέλει και τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Για να μη ψάχνω ολόκληρο το θέμα, πιο βίντεο θεωρείτε καλύτερο για να μάθει αρχάριος την τεχνική του τρεξίματος σε δρόμο και να μην πάρει τα γόνατα και μέση, στα αυτιά? Το παπούτσι υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggeluska Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ηθελα να ενημερωσω οτι οποιος ενδιαφερεται μπορει να συμμετασχει σε αυτο http://kallitheanightrun.gr/index.php/el/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InspectoR95 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Το 210 έχω. Για δρομεα ένα με GPS θέλει και τίποτα άλλο. ασχολουμαι και με ποδηλατο βουνου και με crossfit.. με απασχολει περισσοτερο η χρηση και στο ποδηλατο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Eχω μια φιλη που έχει θεμα με το μηνισκο. Νομιζω έχει ριξη εκτος από περπάτημα καμια άλλη ασκησουλα να κάνει ώστε να το βελτιώσει? ξέρουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ασχολουμαι και με ποδηλατο βουνου και με crossfit.. με απασχολει περισσοτερο η χρηση και στο ποδηλατο.. δεν εχω κοιταξει τα αλλα μοντελα γενικα αλλα λογικα θα πρεπει να δεις ρολογια που ειναι φαση για τριαθλου. Τωρα για κροσφιτ δεν ξερω αν θες τον παλμογραφο ή να μετρας διαλλειματα ενδιαμεσα αλλα την εχουν την επιλογη ολα τα μοντελα πλεον Eχω μια φιλη που έχει θεμα με το μηνισκο. Νομιζω έχει ριξη εκτος από περπάτημα καμια άλλη ασκησουλα να κάνει ώστε να το βελτιώσει? ξέρουμε? κολυμπι και ενδυναμωση με βαρη (οτι πει φυσιοθεραπυτης). Ισομετρικες 1000% 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Για να μη ψάχνω ολόκληρο το θέμα, πιο βίντεο θεωρείτε καλύτερο για να μάθει αρχάριος την τεχνική του τρεξίματος σε δρόμο και να μην πάρει τα γόνατα και μέση, στα αυτιά? Το παπούτσι υπάρχει. Έχουμε κάποια απάντηση στο ερώτημα του Dakon; Με ενδιαφέρει κι εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δειτε αυτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ωραιο και πολυ σωστο, το σκεφτομουν τις προάλλες, το τρεξιμο και ο χορος εχουν ενα κοινο: το ποδι πρεπει να σηκωνεται ελαχιστα/διακριτικα απο το εδαφος και ο διασκελισμος πρεπει να ειναι μικρος, απειρα τα πλεονεκτηματα σ αυτο, το πιο σημαντικο ισως οτι δεν κουραζεσαι και βγαινει χαλαροτατα, αλλα βαλε και το οτι δεν γλιστρας/εχεις καλυτερη στηριξη κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μικρός διασκελισμός-μεγάλο cadence,πάτημα midfoot-forefoot. Στις ανηφόρες πολύ μικρό διασκελισμό και στη κατηφόρα δεν πατάμε φτέρνα (όσο είναι δυνατόν). Τα Newton έχουν zero drop και στο μπροστινό τμήμα της σόλας διαμόρφωση που προωθεί το forefoot strike. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δειτε αυτο Thanks man, μικρό σε διάρκεια, απλό σε νοήματα και κατατοπιστικό video. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Αν και κουρασμενος εκανα ενα γρηγορο 5αρι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 οταν πρωτο ξεκινησα ειχα το endomondo τωρα εχω το ρολοι. Για ακουστικα εχω αυτα http://www.sony.com/electronics/walkman/nwz-w273-nwz-w274s τα οποια ειναι αδιαβροχα τα βαζεις και πισινα εντωμεταξυ ειχα ξεχασει οτι δεν παιρνεις τηλεφωνο μαζι και νομιζα οτι ειναι bluetooth αυτα οταν τα ειδα, κι επειδη χθες αγορασα ενα bluetooth ακουστικακι και σκεφτομουν αν ειναι καλη ιδεα να το παιρνω μαζι στο γυμναστηριο/τρεξιμο κι επεσα σ αυτο: http://www.drnicksrunningblog.com/bluetooth-headphones-why-they-will-never-work-for-running/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 παιζει και σε bluetooth εκδοση αλλα αρκετα ακριβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα