Προς το περιεχόμενο

Το thread του τρεξίματος

al3xis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειδα ολυμπιακους race walk και ολοι οι δρομεις ηταν σε φαση αποστεωσης, καμια σχεση με τους μαραθωνοδρομους, γιατι?

Οι δρομεις μεγαλων αποστασεων ειναι συνηθως αποστεωμενοι γιατι εκει παιζει ρολο η αντοχη, οι δρομεις μικρων αποστασεων ειναι μποντιμπιλντερς γιατι εκει παιζει ρολο η δυναμη.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οι δρομεις μεγαλων αποστασεων ειναι συνηθως αποστεωμενοι γιατι εκει παιζει ρολο η αντοχη, οι δρομεις μικρων αποστασεων ειναι μποντιμπιλντερς γιατι εκει παιζει ρολο η δυναμη.

κάτι τέτοιο δλδ ε;

14068313_1398599453502608_77784128422061

αυτό το γνώριζα πάνω κάτω... αλλά μεταξύ των μαραθονοδρόμων και του γρήγορου βάδην μου φάνηκε αισθητή η διαφορά. οι του βάδην ήταν σε αποστέωση αντιθέτως με τους μαραθονοδρόμους (όσους έχω δει τουλ) που είχαν και ένα Χ μυικό υπόβαθρο

E φιλε ούτως ή αλλως δεν ασχολούνται και με τιποτα άλλο .... μονο τρέχουν :-D

άμα τρέχεις συνεχεια τι κρεάς να πιάσεις? το καις ολο.

Θ'εώ παπούτσι που να έχω την δυνατότητα να τρέχω και σε ταρτάν και σε άσφαλτο και σε χώμα. Τι είδους κοιτάω

Το μόνο παπούτσι που γνωρίζω να έχει τον τίτλο του υβριδικού (The Sense Mantra is a “door-to-trail”).

http://www.salomon.com/us/product/sense-mantra-3.html

http://www.runningshoesguru.com/2013/06/salomon-sense-mantra-review/

Carefully combining protection and feel, the Sense Mantra 3 is a natural motion choice for running on light trails or urban environments.

• Like 2

• 3 εβδομάδες αργότερα...

εγω εννοειται :P

κλεισαμε την 2η χιλιαδα και παμε για την τριτη:

2chuzk5.jpg

εντωμεταξυ τι παιζει με τα βαθια καθισματα (που λεει κι ο δικος σου :P),

δεν κανω, αλλα οι αποψεις διιστανται, λενε οτι βοηθανε στο τρεξιμο, π.χ.

6 ασκήσεις για νέους δρομείς για αποφυγή τραυματισμών

αλλα οταν περσυ στο λατιν μας εβαλε κατι φιγουρες ο δασκαλος οπου καθομασταν σαν βαθια καθισματα,

πιαστηκα επειδη δεν κανω, αν βοηθανε στο τρεξιμο, δεν θα επρεπε να μην πιαστω εφοσον τους ενεργοποιω;

Άλλη άσκηση το τρέξιμο άλλη τα καθίσματα. Λογικο να πιαστεις. Αλλα το τρεξιμο θα σε βοηθησει να αποκατασταθείς πιο νωρις πχ κάποιος που δεν εκανε τιποτα θα εκανε καμια βδομάδα εσενα μπορει να σου πέρασει σε 1-2 μέρες. Άλλο να κανει τα καθίσματα ενας εντελως αγύμναστος από ότι κάποιος που ηδη τρέχει καιρο. Θελει διατάσεις στο τέλος.

Επισης μπορει να πιάστηκες επειδή εκεινη την μέρα πηγες κουρασμένος στην προπονηση οποιος πηγαινει χωρις να είναι πλήρως ξεκούραστος παιζει με τις πιθανότητες να τραυματιστεί και μετα να θέλει περισσοτερο χρονο να επανέλθει από ότι αν κοιμοταν μια ωριτσα ή εστω ένα 30-40 λεπτο. Αυτά είναι πολύ βασικές αρχες της γυμναστικής που θα πρέπει να τις λενε οι δάσκαλοι και οι γυμναστες! Φάε καλα - κοιμησου καλά - εκτελεσε σωστά. Χθες έκανα 1 ώρα καθαρη προπονηση και πιο πριν ειχα κοιμηθεί 1.5 :cry: ωραιο πραγμα ο απογευματινος υπνος :shock:  :-D

ΥΓ Ένας διπλάσιος μου χθες βογγουσε μετα τις 6-7 επαναλήψεις στις κάμψεις... εγω έβγαζα άνετα 15 πάντως!

ΥΓ2 Πιάσιμο από πιάσιμο έχει διαφορα παντως άλλο το να μην μπορεις να περπατησεις και άλλο ένα ελαφρυ πιάσιμο και εγω νιώθω τωρα ένα ελαφρυ από χθές. Που εκανα καθίσματα. 25 * 4.

• Like 1

ναι, σωστα, σε 1-2 μερες ημουν οκ,

οσο για το νανι, ναι την τιμω την απογευματινη σιεστα :D,

δεν θυμαμαι για εκεινη την ημερα, αλλα γενικα, ναι

• Like 1

Παιδιά ποια εφαρμογη προτείνετε;; Ειχα στο παλιο κινητο το run keeper και μολις αλλαξα κατεβασα το runtastic αλλα για τα περισσοτερα features θελει την pro εκδοση.. Και ετσι κατεληξα στην εφαρμογη της nike. Αλλα παρατηρω οτι δεν μετραει και τοσο σωστα.. Το strava το χρησιμοποιω μονο για το ποδηλατο..

Επισης εχετε να προτεινετε ασυρματα ακουστικα sweatproof; Γλυκοκοιταω τα plantronics backbeat fit που παιζουν σε καλη τιμη στο αμαζον.. Καμια προταση/γνωμη; Μου αρεσουν τα jaybird αλλα με τετοια τιμη, δεν τα πλησιαζω..

• Moderators

οταν πρωτο ξεκινησα ειχα το endomondo τωρα εχω το ρολοι.

Για ακουστικα εχω αυτα 

http://www.sony.com/electronics/walkman/nwz-w273-nwz-w274s

τα οποια ειναι αδιαβροχα τα βαζεις και πισινα

ψοφιμια τρεχεις κανει η οχι?

attachicon.gif2.PNG

Α να χαθείς τομάρι,δείξ'τα στο Μο Φάρα αν είσαι μάγκας.

Αυτά είναι τα pace μου στα 100άρια. :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...