Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 ΚΑλα εκεινη τη μερα ειχει -7.2 αλλα εβγαινες ψιλο κομπλε για τρεξιμο. Με ενα καλυτερο γαντακι και καλυτερες καλτσες και εισαι κομπλε ποιος απο εδω ειανι Αθηναιζος? (σκοπιμο το αθηναιζος)
blueangel3 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Θα ήθελα να ρωτήσω τους έμπειρους σχετικά με αντίστοιχες εφαρμογές στο κινητό. Ποιά προτιμάτε εσείς και γιατί ? Runtastic PRO ή Strava (free) ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Εχω κοψει με κινητα γιατι εχεις αρκετες πιθανοτητες να σου μεινει το κινητο στον τοπο λογο ιδρωτα αλλα τοτε ειχα endomondo
opera Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δήλωσα στο 10άρι στο Παρανέστι-Δράμας,έτσι να γράψω μια συμμετοχή γιατί με το θέμα που έχω δε ξέρω πόσο καλή προετοιμασία θα κάνω. Πιστεύω ότι θα είμαι κάτω από 60 λεπτά αφού τώρα είμαι ακριβώς εκεί.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Εκει μονο βουνο δεν εχει?
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Το 60 που λες οτι εισια τωρα ειναι σε δρομο?
yannis27gr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Εχω κοψει με κινητα γιατι εχεις αρκετες πιθανοτητες να σου μεινει το κινητο στον τοπο λογο ιδρωτα αλλα τοτε ειχα endomondo Εχει θήκη για το μπράτσο και δεν κίνδυνευει απο ιδρώτα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Εχει θήκη για το μπράτσο και δεν κίνδυνευει απο ιδρώτα. Χαχα ετσι σου παν! Το δικο μου ετσι χαλασε Γενικα οπου και να εχεις το κινητο (εκτος αν το βαλεις μεσα σε προφυλακτικο για να μην περναει καθολου νερο/ιδρωτας παιζεις με τις πιθανοτητες να χαλασει. Οταν ιδρωνει το χερι μουλιαζει η θηκη και περναει και στο κινητο στο λεω απο εμπειρια και ειμαι 100% σιγουρος για αυτο 2
DDevil Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Kαλα αμα τρέξεις αποστασεις με καλο χρονο ο ιδρώτας πάει συννεφο θές και στα χέρια επικαρπιδες και στο μέτωπο. Ειδικα αμα τρέξεις Σεπτέμβριο μη σου πω καλυτερα να τρεξεις και χωρις μπλουζα θα αρχισει να κολλάει από ένα σημειο και μετά. Δεν μου φαινεται περιεργο αυτό που λεει ο Spect ισα ισα.
yannis27gr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Τοσο ιδρώτα ψηλά στο μπράτσο; Μαν, στο υπόλοιπο κορμί μπάνιο έκανες; Τι έγινε ρε συ; Γύρισες Κέρκυρα και βαριέσαι και γράφεις όλη μέρα; Το χειμώνα μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε.
Demetra_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ειδα ολυμπιακους race walk και ολοι οι δρομεις ηταν σε φαση αποστεωσης, καμια σχεση με τους μαραθωνοδρομους, γιατι?
patrickdrd Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Χαχα ετσι σου παν! Το δικο μου ετσι χαλασε Γενικα οπου και να εχεις το κινητο (εκτος αν το βαλεις μεσα σε προφυλακτικο για να μην περναει καθολου νερο/ιδρωτας παιζεις με τις πιθανοτητες να χαλασει. Οταν ιδρωνει το χερι μουλιαζει η θηκη και περναει και στο κινητο στο λεω απο εμπειρια και ειμαι 100% σιγουρος για αυτο εγώ στην μέση σε τσαντι που υποτίθεται είναι αδιάβροχο αλλά και για extra προστασία πριν μπει στο τσαντάκι μπαίνει σε πολυbag
opera Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Το 60 που λες οτι εισια τωρα ειναι σε δρομο? Όχι σε χαλαρό trail,στο δρόμο πάω πιό γρήγορα. Βελτιώνομαι σιγά σιγά,δεν έχω βάλει ακόμη διαλειμματικές στο πρόγραμμα για να γίνω πιό γρήγορος. Μόλις δροσίσει λίγο 1 με 1.5 μήνα πριν τον αγώνα θα ξεκινήσω 400άρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα