GreekMonkey Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 δεν βλεπω να υπαρχει σε τετοια τιμη: https://www.skroutz.gr/c/1917/rologia_palmografoi.html?from=most-popular&keyphrase=garmin+forerunner+310xt μηπως ειναι παλιο μοντελο; επισης, ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν θυμαμαι αν απαντησε κανείς: "μιλανε" αυτα τα ρολογια; στα 5 λεπτα και στα 500m π..χ. που εχω στο runkeeper σου λεει το pace κλπ; Βασικά 120 το είχα πάρει από ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δεν με απασχολεί το τρέξιμο να πω την αλήθεια... εγώ κοιτούσα το 235.. άκουσα τα καλύτερα.. είναι λίγο ακριβούτσικο.. Ελάττωσε το φαί.. Όσον αφορά την άσκηση, ακόμα και το περπάτημα καλό θα σου κάνει. Μεγάλη προσοχή στα γόνατα.. Μην τρέχεις σε πολύ ανώμαλο δρόμο.. Και πάρε ένα καλό ζευγαρι παπούτσια για τρέξιμο. Προσωπικά έχω τα free run 5.0 και με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο.. Περπάτημα κάθε μέρα κάνω πάρα πολύ. Επειδή δεν μου αρέσουν τα ΜΜΜ και επειδή δεν χρειάζομαι ακόμη, περπατάω τουλάχιστον δύο χιλιόμετρα την μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InspectoR95 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Περπάτημα κάθε μέρα κάνω πάρα πολύ. Επειδή δεν μου αρέσουν τα ΜΜΜ και επειδή δεν χρειάζομαι ακόμη, περπατάω τουλάχιστον δύο χιλιόμετρα την μέρα. Θέσε δικό σου ρυθμό.. Μην ξεκινησεις κατευθειαν να τρεχεις δεκαρια.. Σιγα σιγα.. ξεκινα απο το μισαωρακι.. οσα βγαλεις.. μετα πηγαινε στα 35 λεπτά.. προσπαθησε να ανεβαζεις ρυθμο σιγα σιγα.. και θα δεις οτι με τον καιρο θα μπορεις να βγαζεις και δεκαρια σε καλο χρονο.. εγω εχω σαν στοχο να τρεχω τουλαχιστον 40' στην παρουσα φαση.. και βγαζω 6-7 χλμ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Περπάτημα κάθε μέρα κάνω πάρα πολύ. Επειδή δεν μου αρέσουν τα ΜΜΜ και επειδή δεν χρειάζομαι ακόμη, περπατάω τουλάχιστον δύο χιλιόμετρα την μέρα. μωρε ουτε το να κινουμαι με το αυτοκινητο δεν μ αρεσει προσωπικα απο τοτε που αρχισα να τρεχω (ειδικα αμα κολλησω πουθενα, εστω και λιγο λεω α ρε θα ετρεχα τωρα και θα σας περναγα ολους), ουτε βεβαια ΜΜΜ, αλλα ουτε και το περματημα, τρεξιμο μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Το κινητό γιατί τι βάζετε στην τσέπη; Έχει ειδικές θήκες που τις περνας στο μπράτσο και το βάζεις εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 σωστο κι αυτο, νταξει μωρε, ο καθενας οπως βολευεται, στην τσεπη μια χαρα ειναι για μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 δεν βλεπω να υπαρχει σε τετοια τιμη: https://www.skroutz.gr/c/1917/rologia_palmografoi.html?from=most-popular&keyphrase=garmin+forerunner+310xt μηπως ειναι παλιο μοντελο; επισης, ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν θυμαμαι αν απαντησε κανείς: "μιλανε" αυτα τα ρολογια; στα 5 λεπτα και στα 500m π..χ. που εχω στο runkeeper σου λεει το pace κλπ; ανα πάσα στιγμή σου λέει το ρυθμό σου (λεπτά το χιλιόμετρο) , επίσης μπορείς να φτιάξεις τις δικές σου οθόνες δεδομένων με μέσο ρυθμό κα στιγμιαίο. επίσης μπορείς να βάλεις alert να δονείται κάθε φορά που συμπληρώνεις 1 ή όποια χιλιόμετρα - μέτρα του ορίσεις εσύ. επίσης μπορείς να όρίσεις τις μονάδες μετρησης , χλμ- μίλια κ.ο.κ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 λεπτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Βασικά 120 το είχα πάρει από ebay. Είναι παλιό μοντέλο αλλά πολύ αξιόπιστο,έχω το 910χτ και βγήκε και το 920χτ,τριαθλητικά. Δε μιλάνε αλλά έχουν ηχητική ειδοποίηση,δόνηση και οπτική ειδοποίηση. Πλήρης παρουσίαση εδώ http://www.dcrainmaker.com/2009/09/garmin-forerunner-310xt-in-depth-review.html Αν το βρεις σε καλή τιμή πάρ΄το και αν τα παίξει η μπαταρία βρίσκεις στο ebay αν πιάνουν τα χέρια σου ή κάποιος τεχνικός στην αλλάζει. @ patrick βασικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Παίδες βοήθεια. Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι ανέβηκαν λίγο τα κιλά μου και είπα ότι για να το φτιάξω αυτό θα αρχίσω τρέξιμο. Εγώ δεν ήμουν ποτέ της άσκησης (αν και βέβαια ασχολήθηκα τρία χρόνια με τζούντο). Έχω δίπλα από το σπίτι μου μια αλάνα πολύ μεγάλη που θα πηγαίνω να τρέχω. Θα μπορούσατε να μου δώσετε συμβουλές για αρχάριους; Running , why is the king? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το παπούτσι που πήρα τελικά αποδείχθηκε μεγάλο και το έβαλα σε αγγελία. Όποιος ενδιαφέρεται εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Eγω θελω να φτιάξω το ποδήλατο. Θα κάνω καλες βολτες! Σημερα το απόγευμα πηγα να τρέξω. ΕΙΠΑ να κανω 3*15λεπτά με break των 2 λεπτών αναμεσα. Το πρωτο 15λεπτο ηταν τζοκιν για ζεσταμα, 2λεπτά περπάτημα και συνεχισα με ένα κλικ πιο πανω ... 3 λεπτά περπατημα και το τελευταιο 15λεπτο του έδωσα και καταλαβε με καλο ρυθμο. Το υπολοιπο τέταρτο έκανα διατάσεις και καθίσματα. Καθίσματα 20 επαναλήψεις των 5 σέτ. Τα έκαψα καλα τα ποδια μου αποψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τι προσπαθείς να επιτύχεις με αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τι προσπαθείς να επιτύχεις με αυτό; Προφανως οτι δεν θα επιτυχει καποιος που δεν το κανει αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μα δεν έχει νόημα, αν δεν τρέχει μισό μαραθώνιο και πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα