Προς το περιεχόμενο

Το thread του τρεξίματος

al3xis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μια φορά είχα πετύχει στο Καλλιμάρμαρο μια παρέα από πιτσιρίκια που περπάταγαν εκεί που τρέχουμε, αντίθετα από εμένα. Ήταν μάλιστα στα στενά σημεία που έχει σκάλες. Μόλις πλησίαζα οι μπροστά κάναν στην άκρη, αφήνοντας ελεύθερο το ρεύμα μου, αλλά στο τέλος έμεινε ένα ζευγαράκι μάλλον, που παρ' ότι με έβλεπαν ήταν στα @@ τους, μην αφήνοντας ούτε εκατοστό για να περάσω. Μιλάμε τέτοιο σταρχιδισμό δεν έχω ματαδεί. Οπότε και εγώ συνέχισα ακάθεκτος και η κορασίς πετάχτηκε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή εκτός της πορείας, σε σημείο να συγκρουστεί δυνατά η τσάντα της με τον ώμο μου. Ο μαντραχαλέας ψέλλισε κάτι 'σιγά ρε μεγάλε', κάτι τέτοιο. Πραγματικά, ζωντόβολα, δε μπορώ να καταλάβω τι σκεφτόταν. Δηλαδή, θα έπρεπε να σταματήσει όλο το ένα ρεύμα για 5/6 δεύτερα για να βολτάρουν αυτοί;

μου τυχε κι εμενα και 2 φορες μαλιστα το σαββατο το απογευμα,

ενταξει, στην δικη μου περιπτωση δεν εφταιγαν βεβαια,

στο πεζοδρομιο ετρεχα και πετυχα δυο 2αδες κολλητες να μην χωρας να περασεις,

μου φαινεται πρεπει να φτιαξουμε και στο πεζοδρομιο λεα :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να εκφράσω τις απορίες μου, αλλά σίγουρα θα ξέρετε να με βοηθήσετε.

Τον τελευταίο χρόνο κάνω ποδήλατο βουνό ( σέιχ σου ) και τους τελευταιους 3-4 μηνες κανω crossfit και βγαινω τα βραδια για τρέξιμο παραλία. ( Την είδα πολύ fit τη φάση μου γενικότερα! :P ). όσο περνάει ο καιρός αρχίζω και ψάχνομαι πάρα πολύ με gadgets κλπ..

Μέχρι τώρα και για το ποδήλατο και για το τρέξιμο χρησιμοποιώ αποκλειστικά το κινητό μου. Strava για ποδήλατο και runtastic ή nike running για το τρέξιμο. Χρησιμοποιούσα και το runkeeper αλλα για καποιον ανεξηγητο λόγο το έκοψα.

τι με συμβουλευετε να χρησιμοποιώ; να εξακολουθησω να ειμαι με το κινητο; να πάρω κάποιο ρολόι gps, κάποιο fitness tracker ή ένα smartwatch ( λογικά περιορίζεται σε apple λόγω του κινητού ).

Ευχαριστώ πολύ. 

ΥΓ : Θέλω κάτι που να καλύπτει τόσο το κομμάτι του ποδηλάτου όσο και του τρεξίματος.

Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα πάρε ρολόι gps. Εγώ έχω το garmin forerunner 310 και είμαι μια χαρά. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι απορώ με τον εαυτό μου πως τόσο καιρό έτρεχα με το κινητό στο χέρι. Απλά τραγικός. Τέσπα, το οικονομικό είναι θέμα πάντως,

χαχαχα μα δεν χρειαζεται να το εχεις στο χερι, στην τσεπη εγω κοντα ενα χρονο, προστατευμενο σε σακουλακια :P :D,
μεχρι και πλημμύρα περασε και δεν μασησε μια :lol:

Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα πάρε ρολόι gps. Εγώ έχω το garmin forerunner 310 και είμαι μια χαρά. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι απορώ με τον εαυτό μου πως τόσο καιρό έτρεχα με το κινητό στο χέρι. Απλά τραγικός. Τέσπα, το οικονομικό είναι θέμα πάντως,

Άρα με κλειστά μάτια προτείνεις gps;

Αυτο συνδεεται με το κινητο; Ή όλες τις μετρήσεις τις κάνει στο ρολόι;

Ποιο θα προτεινες να παρω; επειδη δεν εχω ιδεα. Όσον αφορά τα λεφτά αν σκεφτεις το apple κανει 250 ευρώ, μέχρι εκει γυρω θελω να διαθεσω..

χαχαχα μα δεν χρειαζεται να το εχεις στο χερι, στην τσεπη εγω κοντα ενα χρονο, προστατευμενο σε σακουλακια :P :D,

μεχρι και πλημμύρα περασε και δεν μασησε μια :lol:

Στην τσέπη άμα το έχω από το πέρα δώθε ή θα φτάσει μέχρι το δόξα πατρί ή θα πέσει χωρίς να πάρω χαμπάρι.. και το πέρα δώθε είναι άκρως εκνευριστικό.. :(

ελα ρε, τοσο φαρδιες τσεπες εχεις; :o

παρε πιο στενο σορτς, φορμα, whatever,

εγω με μια φορμα ειχα προβλημα μονο που ηταν

αρκετα ανοικτη χαμηλα η τσεπη σε σημειο να φοβαμαι μην μου πεσει,

αλλα εβαλα την μανα μου και εραψε αυτη την πλευρα πιο ψηλα και ηταν μια χαρα

με μακρυ να τρεξω ή να κανω ποδηλατο, δεν παίζει..με πιάνει αναγούλα!  :ph34r:

σκεψου οτι παω με ενα σορτσακι της χανθ adidas που οι τσεπες ειναι σαν τον σακο του αη βασιλη..

ή ενα nike που εχω αλλα ειναι αρκετα χαμηλα η τσεπη και πρεπει να ειμαι σαν τον κουασιμοδο για να φτανουν τα ακουστικα στο αυτι.

επισης με το ποδηλατο μπαινω σε μονοπατια και τρωω απειρες βουτες.. δε θελω να προσγειωθω πανω στο κινητο..  :wacko:

οντως, ετσι οπως τα λες δεν βολευει το κιν, για δωστε τα φωτα σας οι ειδικοι με τα ρολογια,

αν κι εκει δεν ειναι επικινδυνο να προσγειωθεις πανω στο ρολόι;

οντως, ετσι οπως τα λες δεν βολευει το κιν, για δωστε τα φωτα σας οι ειδικοι με τα ρολογια,

αν κι εκει δεν ειναι επικινδυνο να προσγειωθεις πανω στο ρολόι;

Ναι, σίγουρα υπάρχει πιθανότητα.. Αλλά πιο εύκολα το ελέγχεις.. Ενω αν εχεις κινητο στην τσεπη και προσγειωθεις απο εκεινη τη μερια δεν μπορεις να κανεις και πολλα.. 

Επισκέπτης

Παίδες βοήθεια. Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι ανέβηκαν λίγο τα κιλά μου και είπα ότι για να το φτιάξω αυτό θα αρχίσω τρέξιμο. Εγώ δεν ήμουν ποτέ της άσκησης (αν και βέβαια ασχολήθηκα τρία χρόνια με τζούντο). Έχω δίπλα από το σπίτι μου μια αλάνα πολύ μεγάλη που θα πηγαίνω να τρέχω. Θα μπορούσατε να μου δώσετε συμβουλές για αρχάριους;

ε ξεκινα σιγα σιγα και οπως σου βγει, μην πιεστεις να κανεις κατι παραπανω απ αυτο που μπορεις, ακολουθα τον ρυθμο που σου βγαινει

Επισκέπτης

ε ξεκινα σιγα σιγα και οπως σου βγει, μην πιεστεις να κανεις κατι παραπανω απ αυτο που μπορεις, ακολουθα τον ρυθμο που σου βγαινει

Ρώτησα φίλο που ασχολείται πολύ και μου είπε ότι το πρώτο βήμα είναι γρήγορο περπάτημα και το παίρνεις από εκεί. Αλήθεια είναι;

Το garmin forerunner 310xt στα 150 ευρώ που το είχα πάρει είναι καλό νομίζω. Δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Στο κολύμπι μόνο δεν κάνει σωστές μετρήσεις αλλά ακόμα και εκεί για λίγο το χάνει.

δεν βλεπω να υπαρχει σε τετοια τιμη:

https://www.skroutz.gr/c/1917/rologia_palmografoi.html?from=most-popular&keyphrase=garmin+forerunner+310xt

μηπως ειναι παλιο μοντελο;

επισης, ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν θυμαμαι αν απαντησε κανείς: "μιλανε" αυτα τα ρολογια;

στα 5 λεπτα και στα 500m π..χ. που εχω στο runkeeper σου λεει το pace κλπ;

Το garmin forerunner 310xt στα 150 ευρώ που το είχα πάρει είναι καλό νομίζω. Δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Στο κολύμπι μόνο δεν κάνει σωστές μετρήσεις αλλά ακόμα και εκεί για λίγο το χάνει.

Δεν με απασχολεί το τρέξιμο να πω την αλήθεια... εγώ κοιτούσα το 235.. άκουσα τα καλύτερα.. είναι λίγο ακριβούτσικο..

Παίδες βοήθεια. Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι ανέβηκαν λίγο τα κιλά μου και είπα ότι για να το φτιάξω αυτό θα αρχίσω τρέξιμο. Εγώ δεν ήμουν ποτέ της άσκησης (αν και βέβαια ασχολήθηκα τρία χρόνια με τζούντο). Έχω δίπλα από το σπίτι μου μια αλάνα πολύ μεγάλη που θα πηγαίνω να τρέχω. Θα μπορούσατε να μου δώσετε συμβουλές για αρχάριους;

Ελάττωσε το φαί.. Όσον αφορά την άσκηση, ακόμα και το περπάτημα καλό θα σου κάνει. Μεγάλη προσοχή στα γόνατα.. Μην τρέχεις σε πολύ ανώμαλο δρόμο.. Και πάρε ένα καλό ζευγαρι παπούτσια για τρέξιμο. Προσωπικά έχω τα free run 5.0 και με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...