opera Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Νομιζα οτι αυτο το νημα ειχε θεμα το τρεξιμο ως υγιεινη συνηθεια, οχι για συμμετοχη σε αγωνες. και γιατι το λες σε μενα αυτο? Γιατί ρώτησες : "Eτρεξες χωρις διακοπη επι 1:07?" εκτός αν παρεξήγησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 52 λεπτά σήμερα τα 10. Πολύ καλός χρόνος για τα δικά μου δεδομένα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 κανένα site που βάζεις χλμ και χρόνο και σου λέει για θερμίδες;στο goοgle εχω βρει διαφορα, αλλα λεω μν εχετε να προτεινετε καποιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 τα κιλα δεν παιζουν ρολο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 κανένα site που βάζεις χλμ και χρόνο και σου λέει για θερμίδες; στο goοgle εχω βρει διαφορα, αλλα λεω μν εχετε να προτεινετε καποιο χοντρικά θερμίδες=κιλά σωματικού βάρους χ χιλιόμετρα που έτρεξες αλλιώς με ένα garmin που έχει και Heart rate monitor και ανεβάζεις τις προπονήσεις στο https://connect.garmin.com ή αντίστοιχο της suunto. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ειναι ανθυγιεινό να έχεις ανταγωνιστική διάθεση; Μάλλον έχουμε πολύ διαφορετική εικόνα για το τι σημαίνει αθλούμαι. @λινκιν: εγω έχω το εντελώς απλό, χωρίς επένδυση, και με εχει βολέψει πολύ. Για να παλεψω το θέμα ζέστης / κρύου επιλέγω το ανάλογο ντύσιμο και το αντιανεμικό/αδιάβροχο ειναι μόνο για αέρα/βροχή. Πανάλαφρο όπως λες, τη δουλειά του την κάνει. Εκεί στα κρυα που είσαι εσυ ίσως θα σε βόλευε ισοθερμικο φανελάκι. Το ισοθερμικο ειναι στανταρακι μεσα, καθε φορα που βγαινω εξω, ειτε για τρεξιμο, ειτε για ποδηλατο. Απλα εδω οταν εχει σοβαρο κρυο, θες μια εξτρα αρχικη προστασια απο εξω να κοψει οσο περισσοτερο κρυο γινεται, το αντιανεμικο το λεπτο δεν ξερω κατα ποσο θα κανει δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Το οποίο garmin connect σήμερα τρομπάρει όλη μέρα και δεν δουλεύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Το ισοθερμικο ειναι στανταρακι μεσα, καθε φορα που βγαινω εξω, ειτε για τρεξιμο, ειτε για ποδηλατο. Απλα εδω οταν εχει σοβαρο κρυο, θες μια εξτρα αρχικη προστασια απο εξω να κοψει οσο περισσοτερο κρυο γινεται, το αντιανεμικο το λεπτο δεν ξερω κατα ποσο θα κανει δουλεια. Σωστός αλλα απο την άλλη αν εχει ελαφρύ αεράκι ενα βαρύ αντιανεμικό θα σε κουράζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al3xis Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 https://connect.garmin.com/modern/activity/1109633406 Το σημερινο -απροπονητο- 10κ στον Μεγα Αλεξανδρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ειναι ανθυγιεινό να έχεις ανταγωνιστική διάθεση; Μάλλον έχουμε πολύ διαφορετική εικόνα για το τι σημαίνει αθλούμαι. Δεν ειναι ανθυγιεινο το να εχεις ανταγωνιστικη διαθεση, αλλα δεν ειναι και απαραιτητο. Ανθυγιεινος ειναι ο πρωταθλητισμος. .......... Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να βάλεις στόχους. Είναι σαν να πηγαίνεις για μπάσκετ και να λες, έλα μωρέ, θα κάνουμε σουτάκια, γιατί να παίξουμε. Οχι βεβαια, εγω οπως ειπα τρεχω καθημερινα, αλλα δεν ενδιαφερομαι για ταχυτητες και τρελους χρονους. Υπαρχει το δεδομενο οτι αν πας γρηγοροτερα ειναι και μεγαλυτερο το οφελος για την υγεια σου, αλλα αν ασκεισαι καθημερινα δεν εχει τοση σημασια. Γιατί ρώτησες : "Eτρεξες χωρις διακοπη επι 1:07?" εκτός αν παρεξήγησα. Δεν αναφερομουν στην ταχυτητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Παίδες αν και λίγο εκτός θέματος θέλω να καταθέσω μια απορία μου. Εγώ λοιπόν πηγαίνω και περπατάω-τρέχω σε ένα κοντινό γήπεδο, στο Θέατρο Βράχων όποιος ξέρει το οποίο όπως τα περισσότερα γήπεδα διαθέτει τεχνητό πλαστικό χλοοτάπητα με τους μαυρους πλαστικούς κόκκους οι οποίοι έχουν λιώσει κάποιοι και έχουν ενσωματωθεί στο γύρω παρκέ. Ακόμα και τον χειμώνα αλλά ειδικά τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία, η μυρωδιά και οι 'αναθυμιάσεις' από αυτή τη πλαστικούρα είναι τραγικές. Να τρέχεις και να χρειάζεσαι βαθιές ανάσες και να εισπνέεις όλη αυτή τη πλαστική μπόχα. Έκανα ένα μικρό search στο google και βρήκα κάποια άρθρα που αναφέρουν ότι όντως οι τεχνητοί χλοοτάπητες σύμφωνα με έρευνες ενδέχεται να εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία! Σκέφτομαι να σταματήσω να πηγαίνω να αθλούμαι εκεί και είτε να επισκέπτομαι κανά άλσος-πάρκο ή από πάνω στα μονοπάτια στον Υμηττό http://www.gazzetta.gr/football/article/675083/gazzetta-tv-epivlavis-gia-tin-ygeia-o-synthetikos-hlootapitas http://www.gazzetta.gr/football/article/667985/o-tehnitos-hlootapitas-skotonei http://proodeutiki.gr/?p=9982 Τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 γμσε τα, κι εγω απο γηπεδο ξεκινησα, το οποιο ηταν διπλα σε παρκινγκ σπουπιδιαρικων (!!!) και παρολα αυτα μου ζητουσαν 7 ευρω μηνιαια συνδρομη (!!!) γιατι ημουνα λεει ετεροδημοτης (ακριβως στα ορια μενω δηλαδη, ο δρομος μπροστα στο σπιτι μου ειναι τα ορια μεταξυ των δυο δημων!!), ε, την εκανα κι εγω, σχεδιασα 3 διαδρομες εξω (12km εκαστη) τις οποιες και κανω καθε βδομαδα και καλυτερα ειναι κιολας, το ταρταν ωραιο ηταν βεβαια, αλλα σε μια απο αυτες τις διαδρομες περναω απο γηπεδο με ταρταν οποτε κανω 1-2km και σ αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) τα ισοθερμικα τα παιρνουμε μαζι μας στις διακοπες; ή χαλανε αν ερθουν σε επαγη με θαλασσινο νερο;ενδεικνυνται κιολας για καλοκαιρι; δεν ξερω... edit: τα μπλουζακια αυτα ειναι τα γνωστα διασημα μπλουζακια του lidl που εκαναν θραυση; http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=48786 Επεξ/σία 6 Απριλίου 2016 από patrickdrd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 θα απαντησει κανεις στο παραπανω; φορεσα την κοντομανικη drifit σαββατο προς μεσημερι με βαμβακερη μακρυμανικη απο πανω,αλλα λογω ζεστης καπου στα μισα την εβγαλα την 2η και την κρεμασα σε ενα δεντρο,μια χαρα ηταν η αισθηση της drifit μονη της κατι λεει εδω για χλωρινη, προφανως για πισινα: https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20140713211609AA8kmj6 νταξει, ειπαμε, εγω δεν ρωτησα ουτε για πισινα πρωτον, αλλα και ουτε για να τα φορας μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Σε ένα γήπεδο με ταρτάν, περιμετρικά γηπέδου ποδοσφαίρου, 400 μέτρα είναι η περίμετρος από τον εσωτερικό ή τον εξωτερικό διάδρομο; Μου είχε πει κάποιος από τον εξωτερικό, αλλά έτρεξα χθες "5χμ", 12.5 γύρους δηλαδή και το έκανα 35 λεπτά. Σε άλλους χώρους που έχω μετρήσει τα 5χ τα κάνω πάντα κάτω από 30 λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα