Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μασαζ, αραγμα σε καυτο νερο στη μπανιερα και πηγαινε κανε χαλαρο τρεξιμο. Promising σε τι? Δεν την παει καθολου την ναικ ρε γαμωτο. Ενας λογος ειναι οι τιμες της και ενα αλλο οι καταναλωτες της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Έσπασα σήμερα το ψυχολογικό φράγμα των 30' σε ανώμαλο έδαφος (και υπό βροχή παρακαλώ). Νομίζω ότι βρήκα ρυθμό και με 2 τρεξίματα τα βδομάδα ίσως να καταφέρω να ξεπερνάω τη μία ώρα μέχρι το καλοκαίρι που θα τρέχω 3, ίσως και 4 φορές τη βδομάδα. Χώρια που δε με ξανάπιασε ο πόνος στη γάμπα που με είχε σταματήσει στα 20' την προηγούμενη φορά. Καλά πάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Γιαννη γενικα να ξερεις λενε οτι τα 2 τη βδομαδα ειναι για συντηρηση για να αυξησεις αντοχη και στα πνευμονια και στα ποδια θελεις τουλαχιστον 4 τη βδομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Στη φάση που είμαι τώρα Στέφανε, (εντελώς αρχάριος), και οι 2 προπονήσεις κάνουν δουλειά. Σε 6 βδομάδες διπλασίασα το χρόνο αντοχής (από τα 15' στα 30') κι είμαι σίγουρος ότι μέχρι το καλοκαίρι που θα μειώσω τα βάρη για να δώσω μεγαλύτερη έμφαση στο τρέξιμο για να προετοιμαστώ για τον ημιμαραθώνιο τον Οκτώβρη, θα συνεχίσω να βελτιώνομαι. Τα easy gains του αρχάριου. Ωραίο πράμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 οχι και ασχημα για την ηλικια μου! Ξεκινησα σιγα στην αρχη για να μην τσακισω τα ποδια μου! Σαν να μην ετρεξα νοιωθω τωρα https://connect.garmin.com/activity/1079409381# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ακόμη χιόνια έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 ετσι και ετσι γιαννη! Αρχιζει και τα λιωνει αλλα προχτες εριξε παλι λιγο το βραδυ! Το θεμα μου ειναι μονο το κρυο στα χερια. -1 σημερα με λεπτο μακρυμανικο και σορτσακι κομπλε τα χερια με γαντια δεν τα νοιωθα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 λοιπον, τις προαλλες ειχαμε 3 αρνητικα και 3 θετικα: αρνητικα: 1) προερχομενος απο συναχι και αντισταμινικο το προηγουμενο βραδυ 2) φορτωμενος το αδριαβροχο, που οσο να ειναι ενα βαρος το χει θετικα: 1) > 10h υπνο 2) 2,5 ημερες ξεκουρασης και 3) χτυπησα ενα παπουτσακι (σαν μουσακας) κανα μισαωρο πριν ξεκινησω, αυτο το βαζω στα αρνητικα, αλλα οχι αποκλειστικα, εχει και την θετικη του πλευρα θα ελεγα... τα θετικα ή τα αρνητικα κερδισαν; . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . τα αρνητικα φυσικα και ανετα αποπνιτικη η ατμοσφαιρα τις τελευταιες μερες στο κλινον αστυ, δεν παλευοταν αυτο το πραγμα με την υγρασια, την σκονη, ειχες και το βαρος του αδιαβροχου, αλλα και δυσκολιες στην αναπνοη θα ελεγα, εξαιτιας κι αυτου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Εγώ να πω πως έχω μείνει εκτός "δράσης" κοντά στον ένα μήνα, μετά από θλάση στο τετρακέφαλο. Από σήμερα ξεκινάω για μια βδομάδα ενδυνάμωση στο γυμναστήριο, και ξεκινάω με χαλαρό τρεξιματάκι την επόμενη. Πάντως τρελή ξενέρα.. Με το τρέξιμο ένιωθα μια ευεξία, που τώρα μου έχει λείψει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αυτό με αδιάβροχα κτλ Δεν θα το καταλάβω. Ότι και να βάλεις αν βρεχει θα γίνεις σκάλα οπότε Ποιος ο λόγος; Εγώ ακόμη και μείον έξω εβγαινα με σορτσάκι. Μόνο αντιανεμικο και γάντια Γιατί γαμιουνται τα χέρια. Τα υπόλοιπα περιττά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Άτιμο πράγμα οι τραυματισμοί. Και εγώ είμαι σε φάση ξενερώματος. Κάθε φορά που πιέζω λίγο τον εαυτό μου, με πιάνει ένας 'σφάχτης', που λέγαμε παλιά , πάνω δεξιά.* Πλέον όταν με πιάνει δε μπορώ να συνεχίσω ούτε 100 μετρά. Άτιμο πράγμα. Να έχεις την θέληση, τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσεις δυνατότερα και να φοβάσαι μη σε πιάσει πάλι ο τραυματισμός. *Άνω κοιλιακοί, πνεύμονας, δεν ξέρω τι σκατά είναι, είμαι και ανίδεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αυτό με αδιάβροχα κτλ Δεν θα το καταλάβω. Ότι και να βάλεις αν βρεχει θα γίνεις σκάλα οπότε Ποιος ο λόγος; Εγώ ακόμη και μείον έξω εβγαινα με σορτσάκι. Μόνο αντιανεμικο και γάντια Γιατί γαμιουνται τα χέρια. Τα υπόλοιπα περιττά ε, αυτο αντιανεμικο ψιλο αδιαβροχο, πως το λενε; ε κατι προστατευει, βαλε οτι ειναι και μακρυ και προστατευει μεχρι και το κιν που ειναι στην τσεπη, αλλα και σε σακουλιτσα εκτος αυτου πεφτει πανω το νερο και μετα παει κατω, ενω αν φορας μπλουζα ας πουμε, οκ, προστατευει το πολυεστερικο μπλουζακι μεσα, οποτε εσυ δεν γινεσαι μουσκεμα απ την μεση και πανω, αλλα ζυγιζει 5 κιλα η μπλουζα απ το βαρος της βροχης Άτιμο πράγμα οι τραυματισμοί. Και εγώ είμαι σε φάση ξενερώματος. Κάθε φορά που πιέζω λίγο τον εαυτό μου, με πιάνει ένας 'σφάχτης', που λέγαμε παλιά , πάνω δεξιά.* Πλέον όταν με πιάνει δε μπορώ να συνεχίσω ούτε 100 μετρά. Άτιμο πράγμα. Να έχεις την θέληση, τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσεις δυνατότερα και να φοβάσαι μη σε πιάσει πάλι ο τραυματισμός. *Άνω κοιλιακοί, πνεύμονας, δεν ξέρω τι σκατά είναι, είμαι και ανίδεος. ε, πηγαινε κανα γιατρο ντε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpaokx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μετά από μεγάλη προσπάθεια, το προσωπικό μου ρεκόρ πλέον είναι 18:55 τα 5 χλμ και 41:35 τα 10 χλμ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 λοιπον, τις προαλλες ειχαμε 3 αρνητικα και 3 θετικα: αρνητικα: 1) προερχομενος απο συναχι και αντισταμινικο το προηγουμενο βραδυ 2) φορτωμενος το αδριαβροχο, που οσο να ειναι ενα βαρος το χει θετικα: 1) > 10h υπνο 2) 2,5 ημερες ξεκουρασης και 3) χτυπησα ενα παπουτσακι (σαν μουσακας) κανα μισαωρο πριν ξεκινησω, αυτο το βαζω στα αρνητικα, αλλα οχι αποκλειστικα, εχει και την θετικη του πλευρα θα ελεγα... τα θετικα ή τα αρνητικα κερδισαν; . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . τα αρνητικα φυσικα και ανετα αποπνιτικη η ατμοσφαιρα τις τελευταιες μερες στο κλινον αστυ, δεν παλευοταν αυτο το πραγμα με την υγρασια, την σκονη, ειχες και το βαρος του αδιαβροχου, αλλα και δυσκολιες στην αναπνοη θα ελεγα, εξαιτιας κι αυτου... Εάν τρέχεις συχνά εντός του αστικού ιστού, δραστηριότητα η οποία σου προκαλεί δυσκολία στην αναπνοή, σκέψου την αγορά μια Respro Mask. Πήρα μία για τις φορές που πηγαίνω δουλειά με το ποδήλατο και η καθαρότητα/ποιότητα του αέρα που αναπνέω είναι κορυφαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά; δε θα πρέπε τοσο. Με βάση το 5αρι σου θα πρέπε να είχες τα δέκα κατω από 40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα