vamvakoolas Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου On 25/07/2024 at 14:45, Locke_John said: Γεια σας. έχω 1-2 ερωτήσεις: -Γνωρίζετε αν από Αθήνα, σύλλογοι οργανώνουν εκδρομές προς εξωτερικό, για συμμετοχή σε μαραθωνίους? Για την ακρίβεια για αυτόν του Μονάχου τον Οκτώβρη θα ενδιαφερόμουν. -Το μετάλλιο του μαραθωνίου Αθήνας, 2019, finisher, εκτός από ebay, γνωρίζετε άλλο μέρος που μπορεί να το έβρισκα; ναι ψαξε ιντερνετ και στα κοινων δικτυα ως συλλογος δρωμεων (και βαλε τη περιοχη σου) π.χ συλλογος δρομεων Πειραια (ΣΔΥΠ) Αθηνας (ΣΔΥΑ) κτλ. Επισης αρκετα δραστηριοι σε εκδρομες ειναι ο Απολλων δυτ αττικης, της νεας σμυρνης (Αθηνα) ΣΔΥ Βολου Για το μεταλλιο επειδη ειναι καποια χρονια πισω θα σου ελεγα ΣΕΓΑΣ αλλα αμφιβαλλω αν εχουν μεινει μετα απο 5 χρονια. Μαλλον απο αγγελια ή ποσταρισμα σε κενανα runningnews ή σε ομαδα κοινων δικτυων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagkol Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Καλησπέρα. Βρίσκομαι στη Βέροια για ΣΚ. Υπάρχει κάποια πρόταση διαδρομής για long run Κυριακή πρωί ή απλά να βγω στο δρόμο να τρέχω γύρω από το ξενοδοχείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manapa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, thagkol είπε Καλησπέρα. Βρίσκομαι στη Βέροια για ΣΚ. Υπάρχει κάποια πρόταση διαδρομής για long run Κυριακή πρωί ή απλά να βγω στο δρόμο να τρέχω γύρω από το ξενοδοχείο; Long run ποσα χλμ δλδ Στο φραγμα αλιάκμονα θα ελεγα κυριως Απο την δεξια μερια του ποταμου θα δεις και ενα παλιο στρατοπεδο που πλεον ειναι δομη προσφυγων , απο κατω εχει εναν χωματοδρομο παραλληλα με το ποταμι , σε καποια φαση θα συναντησεις και ενα ωραιο πολυ παλιο μοναστηρι , πολυ ομορφη τοποθεσια και μπορεις να τρεξεις και απο τις δυο μεριες του ποταμου , ειναι πιθανον να συναντησεις και σκυλια γιατι εχει και δυο τρεις μαντρες στην περιοχη Καποτε ειχα τρεξει και στον αγωνα Βεργινα-Βεροια που ειναι 14,5χλμ αλλα περνας απο την διασταυρωση της εγνατιας οδου Μπορείς να πας στο χωριό Αγία Βαρβάρα έξω από την Βέροια και να τρέξεις μέχρι Βεργίνα, αν πάς μέχρι εκεί κάνε και μια επίσκεψη στόν αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο, είναι από τα καλύτερα τής χώρας 12 λεπτά πριν, manapa είπε Long run ποσα χλμ δλδ Στο φραγμα αλιάκμονα θα ελεγα κυριως Απο την δεξια μερια του ποταμου θα δεις και ενα παλιο στρατοπεδο που πλεον ειναι δομη προσφυγων , απο κατω εχει εναν χωματοδρομο παραλληλα με το ποταμι , σε καποια φαση θα συναντησεις και ενα ωραιο πολυ παλιο μοναστηρι , πολυ ομορφη τοποθεσια και μπορεις να τρεξεις και απο τις δυο μεριες του ποταμου ,να ξερεις οτι ειναι πιθανον να συναντησεις και σκυλια γιατι εχει και δυο τρεις μαντρες στην περιοχη (μια φορα συναντησα , 2-3 μεγαλα μαζι με κουταβια και ουτε που ασχοληθηκαν μαζι μου ) Καποτε ειχα τρεξει και στον αγωνα Βεργινα-Βεροια που ειναι 14,5χλμ αλλα περνας απο την διασταυρωση της εγνατιας οδου Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από manapa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagkol Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ. Προς το παρόν το Long Run για μένα είναι γύρω στα 10χλμ. Τελικά δεν πήγα για τρέξιμο για άλλους λόγους αλλά θα το έχω υπόψιν για το μέλλον. Υ.Γ. Βεργίνα έχω πάει! Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από thagkol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jp77s Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει smartwatch με ακριβή παλμογράφο (κατά προτίμηση με πιστοποίηση ιατρικού οργάνου) και κόστος μέχρι 150-200€? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ltodd Δημοσ. Κυριακή στις 04:55 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 04:55 μμ Οι τιμές στα καλά παπούτσια τρεξίματος έχουν ξεφύγει μου φαίνεται. Tα endorphin speed 4 αξίζουν στα 177 ή υπάρχει κάτι πιο vfm ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. Κυριακή στις 05:35 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 05:35 μμ Από πέρσι έχουν ξεφύγει. Mizuno τα έχει πάει 170-200€. Οπότε παίρνω μόνο αν δω κάτι σε προσφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. Κυριακή στις 07:31 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 07:31 μμ (επεξεργασμένο) Εγώ πια παίρνω μόνο από https://www.misterrunning.com/en/ Κατά καιρούς βγάζει 20% σε πολλά είδη. Πχ. Πριν μια εβδομάδα είχε το 1080v13 στα 130 ευρώ. + το 10% που τρέχει τώρα. Edit. Υπάρχει ακόμα αλλά όχι στο νούμερο μου Επεξ/σία Κυριακή στις 07:35 μμ από smpt 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα