Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 25/07/2024 at 14:45, Locke_John said:

Γεια σας.

έχω 1-2 ερωτήσεις:

-Γνωρίζετε αν από Αθήνα, σύλλογοι οργανώνουν εκδρομές προς εξωτερικό, για συμμετοχή σε μαραθωνίους? Για την ακρίβεια για αυτόν του Μονάχου τον Οκτώβρη θα ενδιαφερόμουν.

-Το μετάλλιο του μαραθωνίου Αθήνας, 2019, finisher, εκτός από ebay, γνωρίζετε άλλο μέρος που μπορεί να το έβρισκα;

ναι ψαξε ιντερνετ και στα κοινων δικτυα ως συλλογος δρωμεων (και βαλε τη περιοχη σου) π.χ συλλογος δρομεων Πειραια (ΣΔΥΠ) Αθηνας (ΣΔΥΑ) κτλ. Επισης αρκετα δραστηριοι σε εκδρομες ειναι ο Απολλων δυτ αττικης, της νεας σμυρνης (Αθηνα) ΣΔΥ Βολου

Για το μεταλλιο επειδη ειναι καποια χρονια πισω θα σου ελεγα ΣΕΓΑΣ αλλα αμφιβαλλω αν εχουν μεινει μετα απο 5 χρονια. Μαλλον απο αγγελια ή ποσταρισμα σε κενανα runningnews ή σε ομαδα κοινων δικτυων

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Βρίσκομαι στη Βέροια για ΣΚ. Υπάρχει κάποια πρόταση διαδρομής για long run Κυριακή πρωί ή απλά να βγω στο δρόμο να τρέχω γύρω από το ξενοδοχείο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, thagkol είπε

Καλησπέρα. Βρίσκομαι στη Βέροια για ΣΚ. Υπάρχει κάποια πρόταση διαδρομής για long run Κυριακή πρωί ή απλά να βγω στο δρόμο να τρέχω γύρω από το ξενοδοχείο; 

Long run ποσα χλμ δλδ 
Στο φραγμα αλιάκμονα  θα ελεγα κυριως
Απο την δεξια μερια του ποταμου θα δεις και ενα παλιο στρατοπεδο που πλεον ειναι δομη προσφυγων , απο κατω εχει εναν χωματοδρομο παραλληλα με το ποταμι , σε καποια φαση θα συναντησεις και ενα ωραιο πολυ παλιο μοναστηρι , πολυ ομορφη τοποθεσια και μπορεις να τρεξεις και απο τις δυο μεριες του ποταμου , ειναι πιθανον να συναντησεις και σκυλια γιατι εχει και δυο τρεις μαντρες στην περιοχη

Καποτε ειχα τρεξει και στον αγωνα Βεργινα-Βεροια που ειναι 14,5χλμ αλλα περνας απο την διασταυρωση της εγνατιας οδου 

Μπορείς να πας στο χωριό Αγία Βαρβάρα έξω από την Βέροια και να τρέξεις μέχρι Βεργίνα, αν πάς μέχρι εκεί κάνε και μια επίσκεψη στόν αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο, είναι από τα καλύτερα τής χώρας 

12 λεπτά πριν, manapa είπε

Long run ποσα χλμ δλδ 
Στο φραγμα αλιάκμονα  θα ελεγα κυριως
Απο την δεξια μερια του ποταμου θα δεις και ενα παλιο στρατοπεδο που πλεον ειναι δομη προσφυγων , απο κατω εχει εναν χωματοδρομο παραλληλα με το ποταμι , σε καποια φαση θα συναντησεις και ενα ωραιο πολυ παλιο μοναστηρι , πολυ ομορφη τοποθεσια και μπορεις να τρεξεις και απο τις δυο μεριες του ποταμου ,να ξερεις οτι ειναι πιθανον να συναντησεις και σκυλια γιατι εχει και δυο τρεις μαντρες στην περιοχη (μια φορα συναντησα , 2-3 μεγαλα μαζι με κουταβια και ουτε που ασχοληθηκαν μαζι μου )

Καποτε ειχα τρεξει και στον αγωνα Βεργινα-Βεροια που ειναι 14,5χλμ αλλα περνας απο την διασταυρωση της εγνατιας οδου 

Επεξ/σία από manapa
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ.

Προς το παρόν το Long Run για μένα είναι γύρω στα 10χλμ. Τελικά δεν πήγα για τρέξιμο για άλλους λόγους αλλά θα το έχω υπόψιν για το μέλλον.

Υ.Γ. Βεργίνα έχω πάει!

Επεξ/σία από thagkol
Δημοσ.

Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει smartwatch με ακριβή παλμογράφο (κατά προτίμηση με πιστοποίηση ιατρικού οργάνου) και κόστος μέχρι 150-200€?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οι τιμές στα καλά παπούτσια τρεξίματος έχουν ξεφύγει μου φαίνεται.  Tα endorphin speed 4 αξίζουν στα 177 ή υπάρχει κάτι πιο vfm ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πια παίρνω μόνο από https://www.misterrunning.com/en/

Κατά καιρούς βγάζει 20% σε πολλά είδη. 

Πχ. Πριν μια εβδομάδα είχε το 1080v13 στα 130 ευρώ. + το 10% που τρέχει τώρα.

Edit. Υπάρχει ακόμα αλλά όχι στο νούμερο μου

Επεξ/σία από smpt
  • Like 2
Δημοσ.

https://snowland.gr/ypodisi/ypodisi-papoutsia-running?mfp=43f-[52],manufacturers[84]

εδώ μπορείτε να βρείτε παπούτσια τρεξίματος της SCOTT σε έκπτωση, έχω αρκετά ζευγάρια της εταιρίας είναι πολύ σταθερά... δεν  κάνω τρέξιμο λόγω σπονδυλοδεσίας στη μέση αλλά έντονο περπάτημα, τα θεωρώ πάντως καλά.

Επίσης καλά είναι τα Diadora πολύ μαλακά δεν ξέρω από αντοχή σε βάθος χρόνου...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, εδώ και ένα χρόνο ( περισσότερο το τελευταίο 6μηνο ) τρέχω έξω στον δρόμο 3-5 φορές την εβδομάδα ( 5 ή 10 χιλιόμετρα , 28-34 λεπτά και 58-65 λεπτά αντίστοιχα ,είμαι 80 κιλά ). Λόγω αλλαγής του προγράμματος μου νομίζω πως θα με βολέψει πάρα πολύ τουλάχιστον τις μισές φορές να τρέχω με διάδρομο στο σπίτι. Έχω καταλήξει στα παρακάτω δύο μοντέλα, μπορείτε να μου πείτε γνώμες για αυτά ή προτάσεις και για κάποιο άλλο? 

1) https://www.skroutz.gr/s/30085303/Power-Force-Power-Train-C-968-Ilektrikos-Anadiploumenos-Diadromos-Gymnastikis-2hp-gia-CHristi-eos-120kg.html

2) https://www.skroutz.gr/s/23729444/Pegasus-Focus-MT-1646-Ilektrikos-Anadiploumenos-Diadromos-Gymnastikis-2-25hp-gia-CHristi-eos-120kg.html

Δημοσ.

μήπως λόγω black friday έχουμε καμιά καλή προσφορά σε παπουτσάκι για τρέξιμο? ας είναι και παλιο μοντέλο δε με ενδιαφέρει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...