Προς το περιεχόμενο

Το thread του τρεξίματος

al3xis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 hours ago, satsok2 said:

Αναρωτιόμουν αν υπήρχε κάποιος χώρος με σκιά ή/και δροσιά για κάτι τέτοιο πέρα από γυμναστήριο και διάδρομο.

Μπορεις να δεις και πολλα σημεια της Κηφησιας, ειναι προσβασιμα με ΜΜΜ και εξισου πολλες γειτονιες της εκει ειναι καταπρασινες.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

24 λεπτά πριν, GreekMonkey είπε

Καλησπέρα

Δεν αφορά τρέξιμο το ποστ μου αλλά είναι κάπως σχετικό. Θέλω αδιάβροχα παπούτσια για να πηγαίνω στην δουλειά όταν βρέχει. Σκέφτομαι για αυτά, έχετε ιδέα αν είναι όντως αδιάβροχα; Θέλω να μην μπαίνει όσο είναι δυνατόν το νερό μέσα.

Alpha Cross και speed cross τα φοραμε απο το τρέξιμο μέχρι και υπηρεσιακά σε πιο μαχιμες καταστασεις χωρις κανενα προβλημα. Βαρυ μεν το speedcross αλλα εχω τρεξει πολλους αγωνες και εχω ανεβει τον Ολυμπο ακομα πιο πολλες φορες. Δεν εχει παθει κατι. 

Απο αδιαβροχοποιηση ευχαριστημενος στο επιτρεπτό οριο. 

19 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Γεια χαρα

Σταματησα να αγοραζω Salomon εδω και χρονια, αφου οι πατοι ελιωναν απο ενα σημειο και επειτα στο τριμηνο και δεν εχω αποψη για τα συγκεκριμενα

Εχω ομως τα Cloudrunner 2 waterproof και ειμαι πληρως ικανοποιημενος. Για το φθινοπωρο και το χειμωνα ειναι οτι πρεπει.

https://www.on.com/en-gr/products/cloudrunner-2-waterproof-m-3me1015/mens/magnet-black-shoes-3ME10152130

Μου κανει εντυπωση που σου εχουν λιωσει. Τα δικα μου τα θεωρω σαν καινουργια μετα απο πολυ χρηση. 

Βεβαια ειναι και αναλογα το ποδι, το πατημα κτλ. Οποτε δεν μου κανει κ εντυπωση. 

46 minutes ago, sakis697 said:

Μου κανει εντυπωση που σου εχουν λιωσει. Τα δικα μου τα θεωρω σαν καινουργια μετα απο πολυ χρηση. 

Βεβαια ειναι και αναλογα το ποδι, το πατημα κτλ. Οποτε δεν μου κανει κ εντυπωση. 

Αγοραζα χρονια εγω και ο κολλητος μου διαφορα μοντελα, για τρεξιμο και πεζοποριες.

Το 2015 αν θυμαμαι καλα, κατι αλλαξαν και οτι ειχα εγινε σαν σολα μπαλετου. Μιλαμε φυσικα για αυθεντικα Salomon, νεες κυκλοφοριες και αμεταχειριστα. Διαβασα αντιστοιχα σχολια και απο αλλους οτι κατι παει λαθος γενικοτερα, και εκτοτε δεν ξαναγορασα κατι απο αυτους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, GreekMonkey είπε

Καλησπέρα

Δεν αφορά τρέξιμο το ποστ μου αλλά είναι κάπως σχετικό. Θέλω αδιάβροχα παπούτσια για να πηγαίνω στην δουλειά όταν βρέχει. Σκέφτομαι για αυτά, έχετε ιδέα αν είναι όντως αδιάβροχα; Θέλω να μην μπαίνει όσο είναι δυνατόν το νερό μέσα.

Αυτό παπούτσι ενδείκνυνται για trail running, δηλαδή για τρέξιμο σε βουνό/πάρκο που υπάρχει χώμα κλπ. Σε αστικό περιβάλλον θα γλιστράει αρκετά ειδικά σε πεζοδρόμιο.  Οπότε αν η διαδρομή σου δεν περιέχει "βουνό" πρέπει να κοιτάξεις κάτι άλλο 

Επεξ/σία από st@kas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.kotsovolos.gr/personal-care/organa-gymnastikhs/diadromoi-gymnastikhs/281557-διαδρομος-ηλεκτρικος-upower-run22

https://www.skroutz.gr/s/30267646/KingSmith-WalkingPad-R1-Pro-Ilektrikos-Diadromos-Gymnastikis-1hp-gia-CHristi-eos-110kg.html?product_id=202681646&sponsored=fbt

Καλησπέρα, θα χρειαζόμουν κάποια γνώμη για τους 2 αυτούς ''οικονομικούς'' διαδρόμους. Και οι 2 είναι μέχρι 110 κιλά, είμαι 95 ενώ ο πρώτος έχει μέγιστη ταχύτητα 14 χλμ/ώρα που λογικά κάνει για ελαφρύ τρέξιμο. Τώρα ξεκινάω και θέλω κάτι οικονομικό χωρίς προβλήματα που να λειτουργεί. Ο πρώτος είναι κάπως μικρός σε διαστάσεις ενώ ο δεύτερος ο Xiaomi διαβάζω σχόλια έλλειψης και σχεδόν μηδενικής εγγύησης από τα σκουτζομάγαζα. Δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση και είμαι πιο κοντά στον πρώτο για αγορά απο Κωτσόβολο για καθαρά πρακτικούς λόγους αγοράς και μεταφοράς στον χώρο μου. Όπως είπα τώρα ξεκινάω (δηλαδή το φθινόπωρο) και θα ήθελα κάποια γνώμη και τι να προσέξω. Το εγχειρίδιο χρήσης του upower run 22 το έχω ήδη και έχει 2 χρόνια εγγύση. Επίσης η εταιρία προτείνει χρήση το πολύ 1 ώρα την ημέρα όχι παραπάνω. Ευχαριστώ

Επεξ/σία από qrstuv

Στις 9/7/2024 στις 1:57 ΜΜ, Getta Robo είπε

Αγοραζα χρονια εγω και ο κολλητος μου διαφορα μοντελα, για τρεξιμο και πεζοποριες.

Το 2015 αν θυμαμαι καλα, κατι αλλαξαν και οτι ειχα εγινε σαν σολα μπαλετου. Μιλαμε φυσικα για αυθεντικα Salomon, νεες κυκλοφοριες και αμεταχειριστα. Διαβασα αντιστοιχα σχολια και απο αλλους οτι κατι παει λαθος γενικοτερα, και εκτοτε δεν ξαναγορασα κατι απο αυτους.

Τα ίδια και από μένα.

Salomon X Ward GTX στους 3-4 μήνες ήθελαν αλλαγή οι πάτοι, παρόλα αυτά είναι εξαιρετικά ανθεκτικό παπούτσι για χώμα (όχι τρέξιμο) που το ήθελα για την δουλειά.

On 09/07/2024 at 12:41, GreekMonkey said:

Καλησπέρα

οσα salomon goretex πηρα(αρκετα ζευγαρια) δεν εβαλαν νερο και γενικα τα σκιζω στην χρηση.εχω μεινει ευχαριστημενος απο salomon

απλα θα προτιμουσα ορειβατικα παρα  trail running

Γεια σας.

έχω 1-2 ερωτήσεις:

-Γνωρίζετε αν από Αθήνα, σύλλογοι οργανώνουν εκδρομές προς εξωτερικό, για συμμετοχή σε μαραθωνίους? Για την ακρίβεια για αυτόν του Μονάχου τον Οκτώβρη θα ενδιαφερόμουν.

-Το μετάλλιο του μαραθωνίου Αθήνας, 2019, finisher, εκτός από ebay, γνωρίζετε άλλο μέρος που μπορεί να το έβρισκα;

Έχετε να προτείνεται ακουστικά που να κουμπώνουν καλά στο αυτί ώστε να μην πέφτουν και ένα walkman μικρό σε μέγεθος για να ακούω μουσική όταν τρέχω; Δεν ξέρω καν πως λέγεται η συσκευή. Όσο το δυνατόν πιο οικονομικά.

On 25/07/2024 at 20:57, GreekMonkey said:

Έχετε να προτείνεται ακουστικά που να κουμπώνουν καλά στο αυτί ώστε να μην πέφτουν και ένα walkman μικρό σε μέγεθος για να ακούω μουσική όταν τρέχω; Δεν ξέρω καν πως λέγεται η συσκευή. Όσο το δυνατόν πιο οικονομικά.

AirPods 

τρέχω 3 χρόνια με αυτά και δεν έχουν πέσει ούτε μια φορά 

Βασικά εκτός από mp3 player θέλω να έχει και gps για να καταγράφω τις αποστάσεις αλλά να μην χρειάζεται να κουβαλάω το κινητό. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Ρολόι, κάτι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και  τα πιο φτηνά 

255 music

Venu Sq music

165 music oled

Τα garmin είναι ακριβά Αλλά είναι τα μόνα με GPS με αυτονομία τουλάχιστον μιας εβδομάδας και έχουν και wallet για να μην κουβαλάς χρήματα. 

Επεξ/σία από smpt
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάβασε λίγο και αν μπορείς δες το σε κανένα κατάστημα 

https://www.dcrainmaker.com/2022/09/garmin-venu-sq-2-in-depth-review.html

Προσωπικά θα προσπαθούσα να πάω στα άλλα δύο αλλά αν δεν μπορείς μια χαρά είναι 

Επεξ/σία από smpt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...