Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, gusteg είπε

nike invincible zoomx με διαφορά ότι πιο μαλακό υπάρχει αλλά όχι φτηνό. Μία κατηγορία κάτω σε τιμή, πάλι μαλακό αλλά σκληρότερο από το Nike είναι το Asics Novablast 2, πριν λίγες μέρες είχε 75€, συχνά το βρίσκεις 90€. Θέλει όμως δοκιμή, μερικούς δεν τους βολευει καθόλου.

Το novablast δεν ειναι για τρεξιμο, αλλα για crossfit. Αν θες απο asic για τρεξιμο σε ασφαλτο με πολυ μαλακο πατιμα, θα πας σε kayano ή nimbus. Αν θες να κατεβεις τιμη, ψαξε μεσω skroutz και παρε το προηγουμενο μοντελο, οχι το τελευταιο. Μπορεις να βρεις ευκολα κοντα στα 90 ευρω

Δημοσ.
7 ώρες πριν, AfterForever είπε

Έχετε να προτείνετε κανένα παπούτσι ΜΑΛΑΚΟ ? Cushioning ? Αφρό τελείως; Λες και πατάς σε πούπουλα ένα πράγμα... Για πολλά και αργά (>4.40"/χλμ) χιλιόμετρα; Και για τον ΑΜΑ;

Έχω κάνει 600χλμ με τα Saucony Endorphin run 2 και θέλω να τα κρατήσω για πιο γρήγορες προπονήσεις, νιώθω ότι τα καταπονώ τζάμπα και καταπονούμαι και εγώ τζάμπα. 

Σημείωση. Όσο οικονομικότερα τόσο καλύτερα 😇

Θα σου έλεγα να κάνεις μία δοκιμή το εκπληκτικό Puma Velocity nitro 2. Είναι λίγο στενή η γραμμή του για αυτό γράφω να το φορέσεις πρώτα. Το έχω δύο μήνες (75€) και δουλεύει τέλεια από 4.20"/χλμ και αργότερα. Εγώ χθες έκανα 19 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα 5000χλμ σε σχετικά κατηφορικό κομμάτι και δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα. Έχει τρομερό Versatility.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, CleanthisD είπε

Καθαρά για τρέξιμο είναι το novablast κάπου μπερδεύεσαι. Το βγάζει μάλιστα και σε 2 εκδόσεις. Μια κανονική και μια Trail για το βουνό

Σεβαστη η αποψη σου, αλλα δεν μπερδευομαι. Προτρεπω το παλικαρι να παει στην asics η σε καποιον γυμναστη/πρωην στιβιστα και να τον ρωτησει να παρει τα novablast για τρεξιμο στον δρομο, ή να παρει τα kayano. Κι ας ρωτησει, για τι τυπου αθληση ειναι τα novablast. Εμενα παντως μου εδωσαν ακυρο στα novablast για τρεξιμο 20-30 χιλιομετρα την εβδομαδα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tsaltinho είπε

Σεβαστη η αποψη σου, αλλα δεν μπερδευομαι. Προτρεπω το παλικαρι να παει στην asics η σε καποιον γυμναστη/πρωην στιβιστα και να τον ρωτησει να παρει τα novablast για τρεξιμο στον δρομο, ή να παρει τα kayano. Κι ας ρωτησει, για τι τυπου αθληση ειναι τα novablast. Εμενα παντως μου εδωσαν ακυρο στα novablast για τρεξιμο 20-30 χιλιομετρα την εβδομαδα

Μα δεν είναι άποψη είναι γεγονός! Τα novablast είναι παπούτσια για τρέξιμο! Δεν το λέω εγώ η ίδια η εταιρεία το λέει.

https://www.asics.com/gb/en-gb/novablast-3/p/1011B458-001.html

Μάλιστα τα έχει στην ίδια κατηγορία πατήματος (ουδέτερο)με τα nimbus. Τα kayano αντιθέτως είναι παπούτσια για υπερπρηνισμο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, gusteg είπε

nike invincible zoomx με διαφορά ότι πιο μαλακό υπάρχει αλλά όχι φτηνό. Μία κατηγορία κάτω σε τιμή, πάλι μαλακό αλλά σκληρότερο από το Nike είναι το Asics Novablast 2, πριν λίγες μέρες είχε 75€, συχνά το βρίσκεις 90€. Θέλει όμως δοκιμή, μερικούς δεν τους βολευει καθόλου.

Διάβασα αποθεωτικά σχόλια σε skroutz και review. Η Νike το έχει σε μπλε σκούρο €125. 

Εσύ το' χεις τρέξει αυτό το παπούτσι;

https://www.nike.com/gr/t/ανδρικα-παπουτσια-για-τρεξιμο-σε-δρομο-zoomx-invincible-run-flyknit-2-tr0Tjj/DH5425-003

Επεξ/σία από AfterForever
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, tsaltinho είπε

Το novablast δεν ειναι για τρεξιμο, αλλα για crossfit. Αν θες απο asic για τρεξιμο σε ασφαλτο με πολυ μαλακο πατιμα, θα πας σε kayano ή nimbus. Αν θες να κατεβεις τιμη, ψαξε μεσω skroutz και παρε το προηγουμενο μοντελο, οχι το τελευταιο. Μπορεις να βρεις ευκολα κοντα στα 90 ευρω

Τα novablast είναι από τα καλύτερα  παπούτσια (daily trainers) για τρέξιμο φέτος (έκδοση 3).

Απευθύνονται κυρίως σε έμπειρους δρομείς (όχι ότι θα έχει πρόβλημα κάποιος άπειρος - νέος) σε αντίθεση με τα Kayano & Nimbus που είναι ότι πρέπει για κάποιον που ξεκινάει τρέξιμο ή κάποιον που πάει μία στο τόσο. "Κανένας" έμπειρος δρομέας με καλή φυσική κατάσταση και χρόνους δεν τα επιλέγει.

Επεξ/σία από liakinen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή είμαι πρωτάρης στο θέμα τρέξιμο και διαβάζω για μαλακό και σκληρό πάτημα, μαλακό σκληρό παπούτσι, υπερπρηνισμους και cushioning…

….Ορολογίες που μου είναι παντελώς άγνωστες.

Υπαρχει κάποιο λινκ από κάποια πηγή ώστε να μπορέσω λίγο να τα ξεδιαλύνω πρώτου αγοράσω καινούριο ζευγάρι παπούτσια , ώστε να μην κάνω κακή επένδυση…;

Επεξ/σία από Adon1s
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Adon1s είπε

Επειδή είμαι πρωτάρης στο θέμα τρέξιμο και διαβάζω για μαλακό και σκληρό πάτημα, μαλακό σκληρό παπούτσι, υπερπρηνισμους και cushioning…

….Ορολογίες που μου είναι παντελώς άγνωστες.

Υπαρχει κάποιο λινκ από κάποια πηγή ώστε να μπορέσω λίγο να τα ξεδιαλύνω πρώτου αγοράσω καινούριο ζευγάρι παπούτσια , ώστε να μην κάνω κακή επένδυση…;

Για την περίπτωση σου επειδή αν θυμάμαι καλά είσαι μεγαλόσωμος, νέος στο τρέξιμο και με κάποιες ενοχλήσεις στα πόδια, αν δεις με ποιον τρόπο έχουν φθαρεί τα υπάρχοντα παπούτσια σου στην σόλα και διαβάζοντας ένα σχετικό site θα καταλάβεις σε ποια κατηγορία είσαι. Στην περίπτωση σου το Nimbus ή το Kayano θα είναι πάρα πολύ καλές επιλογές με το βασικότερο την προστασία των ποδιών σου. Είναι και τανκς από άποψη ποιότητας κατασκευής θα σου βγάλουν πολλά χλμ.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, AfterForever είπε

Διάβασα αποθεωτικά σχόλια σε skroutz και review. Η Νike το έχει σε μπλε σκούρο €125. 

Εσύ το' χεις τρέξει αυτό το παπούτσι;

https://www.nike.com/gr/t/ανδρικα-παπουτσια-για-τρεξιμο-σε-δρομο-zoomx-invincible-run-flyknit-2-tr0Tjj/DH5425-003

Εγώ έχω τα Novablast 2 είμαι ευχαριστημένος αλλά όχι 100%, μάλλον δεν μου ταιριάζει το 8mm drop. Έχω κάνει κάπου 500χλμ και ειναι σαν καινούρια. Δεν θα τα πάρω πάλι.

Οι περισσότεροι σοβαροί δρομείς (αθλούμενοι όχι αθλητές) που γνωρίζω έχουν πάρει τα Invisible run και δεν τα αλλάζουν με τίποτε για χαλαρές προπονήσεις και Longruns με ρυθμούς πάνω από 5:00/χλμ. Οι περισσότεροι έχουν πάρει και δευτερο και τρίτο ζευγάρι. Για την έκδοση 2 δεν ξέρω.

Δημοσ.

είναι από τον Πρώτο. Δεν έχω ξανατρέξει από τότε αλλά νομίζω ότι η μονή διαφορά είναι προς το τέλος  στο 7ο χλμ στα πευκάκια δεν ανεβαίνεις την ηρακλείου αλλά πας απέναντι και επιστρέφεις μέσα από τα στενα
https://connect.garmin.com/modern/activity/910987146

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...