Προς το περιεχόμενο

LG 60UF850V or SAMSUNG 55JU7000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! 

Θέλω να μου πείτε ποια απο τις 2 τηλεόρασης θα επιλέγατε και γιατί;

Έχω δει την LG από κοντά... μου άρεσαν τα χρώματα σε 4K video άλλα η αλήθεια είναι ότι έχω δει και καλύτερες...  επίσης δεν μου άρεσε το μαύρο... εάν η οθόνη είναι μαύρη και κάπου έχεις ένα φωτεινού πεδίο

τότε το μαύρο από κάτω η από διπλά ασπρίζει....

Την samsung την έχω δει μόνο στο ιντερνετ με πολύ καλύτερες κρητικές από την LG 

κοιτούσα και την 55JU6000 που είναι πιο φθηνή αλλα ειναι πολυ κατώτερη απο την 7000

Την τηλεόραση την θελω για ταινιες,σειρες και PS4

μου αρέσει να κάθομαι και να βλέπω σειρες και να παιζω PS με τις ωρες... με λιγα λογια θελω να επενδυσω για την επόμενη 10ετια σε μια καλη τηλεοραση. 

Ευχαριστω

Δημοσ.

Θεωρητικά πας στη μεγαλύτερη αλλά αν σε χάλασε τόσο πολύ το μαύρο της LG τότε η λογική λέει να πας για τη Samsung. Πάνε σε ένα κατάστημα όμως να τη δεις και αυτή από κοντά, δοκίμασε τη πως δείχνει στα κανάλια, πως σε 1080π με ένα στικάκι κτλ. Μια άλλη εναλλακτική πρόταση θα ήταν και η 60ju6800.

Δημοσ.

Φιλε μου επειδη τυχαινει να την θελω και εγω αν θες την γνωμη μου μην κολλησεις σε τετοιες λεπτομερειες γιατι και εγω σκαλωσα με αλλες με κατι nanocrystal οθονες κλπ. παντα θα υπαρχει καλυτερη.Το θεμα ειναι οτι εχει 2000 hz πολυ βασικο ειναι και 3D και dualplay που αν δεν κανω λαθος οι samsung δεν εχουν,εχει αρκετες δυνατοτητες γενικα αλλα η αληθεια ειναι οτι για αυτη που λες δεν το εχω ψαξει.

Δημοσ.

Μην κοιτας τα hz.. ειναι ενας μυθος στις LCD οθονες... να κοιτας τα hz του πανελ που και η LG UF850V αλλα και η JU7000 εχουν 120..

Αλλα εχουν διαφορετικο panel

``Στις τηλεοράσεις, η μία έχει IPS panel, η άλλη PVA. Αν παρακολουθείς σε σκοτεινό χώρο, PVA μονόδρομος. Στα +της LG ο ήχος και το WebOS. Κατά τα άλλα θεωρώ πως θα πήγαινα για την JU7000 καθώς είναι πιο home cinema friendly. Αν θες να κοιτάξεις και σε μια εξίσου καλή και οικονομική λύση``

αυτη ηταν μια απαντηση σε ενα αλλο forum σχετικα με τις 2 τηλεορασεις... 

και οντος εμενα μου αρεσει σε σκοτεινο χωρο να βλεπω τηλεοραση

δες το τεστακι που ειδα και το ειδα και απο κοντα στην lg και ειναι οπως το video

LG

και SAMSUNG

Δες και το μαυρο τους... ΤΡΑΓΙΚΟ στην LG

LG

http://i.rtings.com/images/reviews/uf8500/uf8500-uniformity-large.jpg

SAMSUNG

http://i.rtings.com/images/reviews/ju7100/ju7100-uniformity-large.jpg

Δες και το contrast

LG

http://i.rtings.com/images/reviews/uf8500/uf8500-dark-room-large.jpg

SAMSUNG

http://i.rtings.com/images/reviews/ju7100/ju7100-dark-room-large.jpg

Δημοσ.

Στο ips της lg χανεις σε μαυρο και contrast (οπως λες οτι ειδες και απο κοντα), στο pva κερδιζεις σε αυτα αλλα χανεις σε αληθινα χρωματα και γωνιες θεασης χοντρικα με απλα και κατανοητα λογια. Αυτες ειναι οι μεγαλες διαφορες τους. Με την lg επισης πας σε 60 ιντσες, αλλα γενικα θεωρω την ju7000 καλυτερη συνολικα. Ολες μου οι οθονες/τηλεορασεις ειναι ips και ειμαι πληρως ευχαριστημενος και θα τις προτεινα χωρις επιφυλλαξη. Οσον αφορα το ips glow και το μετριο contrast τωρα τελευταια αρχισα να τα προσεχω γιατι ποτε δεν ασχολιομουν ουτε ηξερα τι ειναι τοσα χρονια και σαφως ποτε δεν με ενοχλησε στη θεαση ουτε τωρα μ ενοχλει. Η επομενη μου τηλεοραση ομως θα ειναι samsung η sony για αλλαγη! Τωρα μεταξυ των δυο θα επαιρνα την samsung ετσι για αλλαγη οπως ειπα πριν.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν ειχα δει το θεμα και ανοιξα καινουριο... αν θελετε απαντηστε μου ειτε εδω ειτε στο καινουριο.

Μετά από κάνα χρόνο ψαξίματος και υπομονής είχα καταλήξει στην 65ju7000 samsung. 
Κυριως λογω οτι εχει πολυ μικροτερο input lag απο ολες μιας και παιζω call if duty online.Κοστίζει 2000 ευρώ αυτή τη στιγμή και έχουν μείνει λίγα κομμάτια μιας και βγαίνουν τα νέα μοντέλα μέσα στο Μάρτιο. 
Όσο το ψάχνεις όμως τόσο μπερδεύεσαι. Ο πωλητής όταν του είπα που έχω καταλήξει μου έδειξε και την lg65uf850, μια τηλεόραση που είχα κατάληξει κι εγώ πριν μάθω για το input lag και πρν διαβάσω διάφορα reviews στο ίντερνετ που έβγαζαν την samsung ανωτερη. Όταν του το ανέφερα μου είπε ότι μπορω να την επιστρέψω στο μαγαζί εντός 14 μερών από την αγορά χωρίς επιβάρυνση μόνο και μόνο επειδή δεν μου άρεσε. Επίσης ο πωλητής μου έδειξε κάποιες samsung τηλεοράσεις που είχε στη βιτρίνα πάνω από 3 μήνες οι οποίες παρουσίαζαν ένα Light bleeding στα αριστερά συνηθως ακόμα και οι suhd της σειράς js κι αυτο λογω πανελ λεει.. ips vs va.
Θα μπορούσε κάποιο μέλος που είναι κάτοχος κάποιων από των 2 μοντέλων να μου πει την άποψη του και την εμπειρία του? Για να τελειώνω να πάρω μια πριν έρθουν τα νέα μοντέλα. ..
Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Πριν από 3 μέρες πείρα την LG γιατί ήταν σε προσφορά...980 ευρώ... Τρομερή τηλεόραση τέλεια παιδια...Να σας πω την αλήθεια ρε παιδιά??

Ποιος ο λόγος να δώσετε 2000 ευρώ για μια τηλ??

Με αυτά τα χρήματα πέρνεται αυτοκίνητο ή κανεται ταξίδι 'η ή ή ή...

Σε 6 μήνες τα νεα μοντέλα θα είναι πολύ ανώτερα από αυτά που έχουμε σήμερα και θα θέμε να πάρουμε το νέο το τελευταίο το καλύτερο,,,,

Δημοσ.

Για τον ιδιο λογο που θα δωσεις και 1000€ για ενα κινητο, για ενα ακριβο κουστουμι, για ενα στρωμα κτλ. Το καθε τι εξυπηρετει και καλυπτει διαφορετικες αναγκες, δεν εχουμε ολοι τις ιδιες. Οχι δεν προκειται να ειναι πολυ ανωτερα... Αν εχεις τωρα ενα καλο τοπ μοντελο το επομενο δεν θα εχει τρομακτικες διαφορες.

Δημοσ.

Δεν ειχα δει το θεμα και ανοιξα καινουριο... αν θελετε απαντηστε μου ειτε εδω ειτε στο καινουριο.

Μετά από κάνα χρόνο ψαξίματος και υπομονής είχα καταλήξει στην 65ju7000 samsung. 

Κυριως λογω οτι εχει πολυ μικροτερο input lag απο ολες μιας και παιζω call if duty online.Κοστίζει 2000 ευρώ αυτή τη στιγμή και έχουν μείνει λίγα κομμάτια μιας και βγαίνουν τα νέα μοντέλα μέσα στο Μάρτιο. 

Όσο το ψάχνεις όμως τόσο μπερδεύεσαι. Ο πωλητής όταν του είπα που έχω καταλήξει μου έδειξε και την lg65uf850, μια τηλεόραση που είχα κατάληξει κι εγώ πριν μάθω για το input lag και πρν διαβάσω διάφορα reviews στο ίντερνετ που έβγαζαν την samsung ανωτερη. Όταν του το ανέφερα μου είπε ότι μπορω να την επιστρέψω στο μαγαζί εντός 14 μερών από την αγορά χωρίς επιβάρυνση μόνο και μόνο επειδή δεν μου άρεσε. Επίσης ο πωλητής μου έδειξε κάποιες samsung τηλεοράσεις που είχε στη βιτρίνα πάνω από 3 μήνες οι οποίες παρουσίαζαν ένα Light bleeding στα αριστερά συνηθως ακόμα και οι suhd της σειράς js κι αυτο λογω πανελ λεει.. ips vs va.

Θα μπορούσε κάποιο μέλος που είναι κάτοχος κάποιων από των 2 μοντέλων να μου πει την άποψη του και την εμπειρία του? Για να τελειώνω να πάρω μια πριν έρθουν τα νέα μοντέλα. ..

Ευχαριστώ 

Οπως αναλυθηκε πιο πανω H 7000 σε ποιοτητα εικονας και στα σκοτεινα πλανα υπερτερεί μακραν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...