Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.. ειμαι κατοχος του meizu εδω και ενα μηνα..το αγορασα απο κινα(gearbest) και δεν εχω αλλαξει την ρομ..το κινητο ειναι φοβερο σε σχεση με την τιμη του..εχω 2 μονο προβληματα
1) στο viber δεν μου εμφανιζει τις ειδοποιησεις..θα πρεπει να μπω στο viber και τοτε θα μου εμφανισει τις ειδοποιησεις..παρολο που ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ.
2) τις τελευταιες μερες οταν καλω η αντιστοιχα οταν με περνουν τηλεφωνο ξαφνικα η γραμμη κλεινει..μπορει να το κανει και 5 φορες..Μου ειπαν οτι στον αλλο ακουγεται ενας ηχος(σαν κουδουνισμα) και μετα πεφτει η γραμμη..εχει συμβει σε καποιον κατι αντιστοιχο?

Δημοσ.

Για αποριες με το vider πηγαινε εδω: http://www.insomnia.gr/topic/443704-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-viber/?fromsearch=1

Για την γραμμη κοιταξε τη εχεις βαλει στο networks

2G

3G

LTE

Εγω εχω LTE(redmi note 3) και δεν εχω θεμα

Δημοσ.

πήγαινε στο Security application της Meizu και στο --> Permissions --> Tab Autolaunch --> Enable (να γινει πράσσινο) στο Viber.

Επισης συρε το δαχτυλο σου απο το κάτω μερος της οθονης προς τα πανω, να σου εμφανισει τις εφαρμγες που ειναι φορτωμενες στην μνημη. Εκει βρες το Viber και πατα παρατεταμενα πανω του να κλειδώσει στην μνημη (βγαζει λουκετακι)

Λογικα δεν θα εχεις θεμα...

Σε οτι αφορά τις κλήσεις... μου κάνει μαλλον θέμα δικτύου και οχι θέμα κινητου. Εχεις πρόβλημα παντου? Σε ολες τις περιοχές που κινείσαι?

Δημοσ.

καταρχας σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση σας..

οσον αφορα το σημα. saruman123 εκανα αυτο που προτεινες ελπιζω να φτιαξει..theaccountant ειμαι φανταρος..οποτε εχω παρατηρησει οτι μεσα στο στρατοπεδο το κανει αρκετα συχνα..να τονισω οτι εχω πολυ καλο σημα..μπορει ξαφνικα να το πιασει και να κλεινει η γραμμη για 1 ωρα..μετα να μην το κανει...πιο αργα να το ξανακανει..να τονισω οτι εχω την εκδοση 4.5.4.2u

ΥΓ.μολις δοκιμασα να παρω τηλεφωνο..το σημα πεφτει μετα απο λιγα δευτερολεπτα

Δημοσ.

καταρχας σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση σας..

οσον αφορα το σημα. saruman123 εκανα αυτο που προτεινες ελπιζω να φτιαξει..theaccountant ειμαι φανταρος..οποτε εχω παρατηρησει οτι μεσα στο στρατοπεδο το κανει αρκετα συχνα..να τονισω οτι εχω πολυ καλο σημα..μπορει ξαφνικα να το πιασει και να κλεινει η γραμμη για 1 ωρα..μετα να μην το κανει...πιο αργα να το ξανακανει..να τονισω οτι εχω την εκδοση 4.5.4.2u

ΥΓ.μολις δοκιμασα να παρω τηλεφωνο..το σημα πεφτει μετα απο λιγα δευτερολεπτα

Ετσι οπως το ακυοω πρεπει να ειναι θεμα software γτ αμα ειχε προβλημα με το σημα θα επεφτε γενικα η δν θα ειχες οχι μονο οταν περνεις τηλ καποιο bug πρεπει να ειναι!

Δοκιμασε ενα hardreset για αρχη! Αμα δν στρωσει αλλαξε ρομ (οταν μπορεσει) και περνα την ιντερνατιοναλ αν παλι οχι τοτε τι να πω μαλλον ειναι Hardware!

Δοκιμασε να αλλαξεις την καρτα και βαλτην στην αλλη υποδοχη τις σιμ μπας και αλλαξει τπτ!

Επισης δοκιμασε και να αλλαξεις σιμ( κ κλτρα παροχο) δοκιμαστικα ολο και καποιος θα εχει αλλο παροχο να δεις αμα το συνεχιζει να το κανει και δν ειναι προβλημα της εταιριας

Δημοσ.

2) τις τελευταιες μερες οταν καλω η αντιστοιχα οταν με περνουν τηλεφωνο ξαφνικα η γραμμη κλεινει..μπορει να το κανει και 5 φορες..Μου ειπαν οτι στον αλλο ακουγεται ενας ηχος(σαν κουδουνισμα) και μετα πεφτει η γραμμη..εχει συμβει σε καποιον κατι αντιστοιχο?

για το 2 δοκιμασε να αλλαξεις κ SIM. επιπλεον ξαναπερασε την τελευταια ROM μηπως και στρωσει.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας παιδια.

ενας φιλος εχε το ιδιο κινητο meizu m2 note me android 5.1 kai flume os 4.5.4.2l

εχει ομως ενα σοβαρο προβλημα.

τον παιρνουν τηλεφωνο και δεν χτυπαει.δεν ακουγετε ο ηχος κλησεις.συγνωμη που δεν ανοιξα αλλο θεμα αλλα μιας και το βρηκα νομιζω ειναι καλυτερα να ρωτησω εδω.

πως μπορει να διορθωθει το προβλημα;;;

το τηλεφωνο το πηρε απο το skroutz. κατα τα αλλα δεν εχει κανενα προβλημα.

απαντηστε μου σας παρακαλω ειναι επειγον και σας ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια σας.

Δημοσ.

γεια σας παιδια.

ενας φιλος εχε το ιδιο κινητο meizu m2 note me android 5.1 kai flume os 4.5.4.2l

εχει ομως ενα σοβαρο προβλημα.

τον παιρνουν τηλεφωνο και δεν χτυπαει.δεν ακουγετε ο ηχος κλησεις.συγνωμη που δεν ανοιξα αλλο θεμα αλλα μιας και το βρηκα νομιζω ειναι καλυτερα να ρωτησω εδω.

πως μπορει να διορθωθει το προβλημα;;;

το τηλεφωνο το πηρε απο το skroutz. κατα τα αλλα δεν εχει κανενα προβλημα.

απαντηστε μου σας παρακαλω ειναι επειγον και σας ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια σας.

Το ηχείο δουλεύει κανονικά?
Δημοσ.

ναι ολα κανονικα.

μονο στον ηχο κλησεις εχει θεμα.

μετα κανει μια επανεκκινηση και επανερχετε αλλα μετα σε αγνωστο χρονο και στιγμη το ξαναπαθαινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...