aces Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 τα panasonic ειναι σκυλια στα ασυρματα σε διαρκεια απο τα πιο οικονομικα μεχρι τα ακριβοτερα μοντελα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλύτερα προτίμησε σίγουρες λύσεις, gigaset ή panasonic, αλλά τα λίγο πιο ακριβά μοντέλα τους με 30+ ευρώ. Οποιαδήποτε μάρκα δοκίμασα μέχρι τα 25 ευρώ ήταν για πέταμα. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης
ss13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 18 ώρες πριν, GenesisX είπε Καλύτερα προτίμησε σίγουρες λύσεις, gigaset ή panasonic, αλλά τα λίγο πιο ακριβά μοντέλα τους με 30+ ευρώ. Οποιαδήποτε μάρκα δοκίμασα μέχρι τα 25 ευρώ ήταν για πέταμα. Τα Philips πως είναι από ποιότητα ; Σκέφτομαι να δώσω 40 ευρώ πάνω - κάτω , απλά μου άρεσε το Design των Αeg γι αυτό ρώτησα
musiccc444 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 καλή λειτουργία είναι και το eco mode που ρίχνει την ακτινοβολία όταν μιλάς,ανάλογα πόσο κοντά είσαι στη βάση(eco) και την απενεργοποιεί όταν δεν χρησιμοποιείς το τηλέφωνο(eco+) στο gigaset Α230 που έχω,δεν λειτουργεί και τόσο καλά όμως,καθώς σε stand by συχνά χάνει το σήμα και θέλει pair με τη βάση σε ένα ακριβότερο gigaset (γύρω στα 30 νομίζω) που πήρα για την μάνα μου,δεν έχει τέτοια θέματα οι μπαταρίες που βάζουν μέσα είναι μικρής χωρητικότητας και αδειάζουν γρήγορα(ειδικά με το eco ενεργοποιημένο),οπότε καλό είναι να αντικατασταθούν με μεγαλύτερες επίσης πολλά είναι παραεισαγωγές και δεν υποστηρίζουν ελληνικά αν θέλεις να αποθηκεύσεις επαφή και να γράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες,ωστόσο έχουν ελληνικό μενού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα