crom251 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Για πειτε καμια προταση για κανενα καλο ασυρματο τηλεφωνο, με χαμηλη ακτινοβολια κλπ. Το θελω για γραφειο... Μπορω να συνδυασω ασυρματο και σταθερο ετσι ωστε να μην τρωω ακτινοβολια απο το ασυρματο οταν δεν το χρειαζομαι? Βρηκα αυτο αλλα μου φαινεται αρκετα τσιμπημενο στην τιμη. Μπορω να παρω χωριστα ασυρματο και σταθερο και να λειτουργουν και τα 2 ταυτοχρονα?
ziaba Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 παρ τα και χωριστα δεν υπαρχει θεμα απλα θα βαρανε ταυτοχρονα 1
crom251 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δεν με πειραζει αυτο... Πως θα τα συνδεσω ομως? Να πω εδω οτι ο οτε μου εβαλε ευρυζωνικη συνδεση και το τηλεφωνο συνδεεται πανω στο router. Το router εχει 2 υποδοχες phone. Δηλαδη αν βαλω στην μια υποδοχη το σταθερο και στην αλλη το ασυρματο θα ειμαι ok? Επισης καμια προταση για καλο ασυρματο... 1
ziaba Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 θα παρεις ενα ταφ και θα συνδεσεις εκει και τα 2 ή αν το γραφειο εχει 2 μπριζες στην μια θα συνδεσεις το ασυρματο και στην αλλη το ενσυρματο ή πανω στο rοuter οπως ειπες
leo06 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 θα συνδέσεις την υποδοχή phone του router με την υποδοχή phone στο splitter,ετσι θα έχεις τηλέφωνο σε όλες τις πρίζες του σπιτιού Δεν με πειραζει αυτο... Πως θα τα συνδεσω ομως? Να πω εδω οτι ο οτε μου εβαλε ευρυζωνικη συνδεση και το τηλεφωνο συνδεεται πανω στο router. Το router εχει 2 υποδοχες phone. Δηλαδη αν βαλω στην μια υποδοχη το σταθερο και στην αλλη το ασυρματο θα ειμαι ok? Επισης καμια προταση για καλο ασυρματο...
crom251 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Θελω τα 2 τηλεφωνα να ειναι στο ιδιο σημειο. Να τα βαλω σε διαφορετικες πριζες δεν βολευει... Αν γινεται οπως ειπα (δηλ το σταθερο συνδεση στην μια θυρα phone του router και το ασυρματο στην αλλη) ειμαι ok... Καμια προταση για ασυρματο δεν ακουσα ακομα!
leo06 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 κατα 99% όχι γιατί η δεύτερη υποδοχή είναι για δεύτερη γραμμή Θελω τα 2 τηλεφωνα να ειναι στο ιδιο σημειο. Να τα βαλω σε διαφορετικες πριζες δεν βολευει... Αν γινεται οπως ειπα (δηλ το σταθερο συνδεση στην μια θυρα phone του router και το ασυρματο στην αλλη) ειμαι ok... Καμια προταση για ασυρματο δεν ακουσα ακομα!
Makeran Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 κατα 99% όχι γιατί η δεύτερη υποδοχή είναι για δεύτερη γραμμήleo, γιατί πάντα στα μηνύματά σου ή παράθεση βγαίνει από κάτω?
leo06 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 γράφω από ταμπλετ με windows 10 και Microsoft edge και για κάποιον λογο δεν γράφει από κάτω,μονο στο ινσομνια συμβαίνει αυτό leo, γιατί πάντα στα μηνύματά σου ή παράθεση βγαίνει από κάτω? 1
crom251 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 κατα 99% όχι γιατί η δεύτερη υποδοχή είναι για δεύτερη γραμμή Δηλαδη ο μονος τροπος ειναι να βαλω το ενα απο τα 2 σε αλλη τηλεφωνικη πριζα?
leo06 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 δες το τέταρτο μήνυμα Δηλαδη ο μονος τροπος ειναι να βαλω το ενα απο τα 2 σε αλλη τηλεφωνικη πριζα?
crom251 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 δες το τέταρτο μήνυμα Το τεταρτο μηνυμα καπως ετσι φανταζομαι γιατι μολις μου ειπες πως δεν γινεται αυτο που ειπα... θα παρεις ενα ταφ και θα συνδεσεις εκει και τα 2 ή αν το γραφειο εχει 2 μπριζες στην μια θα συνδεσεις το ασυρματο και στην αλλη το ενσυρματο ή πανω στο rοuter οπως ειπες Στο ταφ στις 2 μπροστινες υποδοχες συνδεονται προφανως τα 2 τηλεφωνα. Απο την αλλη μερια το συνδεω πανω στο ρουτερ μαλλον ετσι?
leo06 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) στην υποδοχή phone του router Το τεταρτο μηνυμα καπως ετσι φανταζομαι γιατι μολις μου ειπες πως δεν γινεται αυτο που ειπα... Στο ταφ στις 2 μπροστινες υποδοχες συνδεονται προφανως τα 2 τηλεφωνα. Απο την αλλη μερια το συνδεω πανω στο ρουτερ? Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2016 από leo06 1
adi32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Κι εγω ψαχνω για ασυρματο και θελω να βρω καποιο που να ειναι ευκολο να περασεις τις επαφες Εχω καμια 150αρια στο αλλο και δεν το αλλαζω για να μην κατσω να τις πεναω μια μια Καπου εχω δει καποια που περνας με sim τις επαφες απο το κινητο
crom251 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Αυτο εδω τι λεει παιδια? http://www.e-shop.gr/panasonic-kx-tg-6811-black-gr-p-TEL.002161 Καλες κριτικες βλεπω μαλλον θα το παρω. Υπαρχει καμια αλλη προταση μηπως? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα