Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πειτε καμια προταση για κανενα καλο ασυρματο τηλεφωνο, με χαμηλη ακτινοβολια κλπ. Το θελω για γραφειο...

Μπορω να συνδυασω ασυρματο και σταθερο ετσι ωστε να μην τρωω ακτινοβολια απο το ασυρματο οταν δεν το χρειαζομαι?

Βρηκα αυτο  αλλα μου φαινεται αρκετα τσιμπημενο στην τιμη. Μπορω να παρω χωριστα ασυρματο και σταθερο και να λειτουργουν και τα 2 ταυτοχρονα?

Δημοσ.

Δεν με πειραζει αυτο...

Πως θα τα συνδεσω ομως? Να πω εδω οτι ο οτε μου εβαλε ευρυζωνικη συνδεση και το τηλεφωνο συνδεεται πανω στο router.

Το router εχει 2 υποδοχες phone. Δηλαδη αν βαλω στην μια υποδοχη το σταθερο και στην αλλη το ασυρματο θα ειμαι ok?

Επισης καμια προταση για καλο ασυρματο... :-D

• Like 1
Δημοσ.

θα παρεις ενα ταφ και θα συνδεσεις εκει και τα 2 ή αν το γραφειο εχει 2 μπριζες στην μια θα συνδεσεις το ασυρματο και στην αλλη το ενσυρματο ή πανω στο rοuter οπως ειπες

mufa_telephone.jpg

Δημοσ.

θα συνδέσεις την υποδοχή phone του router με την υποδοχή phone στο splitter,ετσι θα έχεις τηλέφωνο σε όλες τις πρίζες του σπιτιού

Δεν με πειραζει αυτο...

Πως θα τα συνδεσω ομως? Να πω εδω οτι ο οτε μου εβαλε ευρυζωνικη συνδεση και το τηλεφωνο συνδεεται πανω στο router.

Το router εχει 2 υποδοχες phone. Δηλαδη αν βαλω στην μια υποδοχη το σταθερο και στην αλλη το ασυρματο θα ειμαι ok?

Επισης καμια προταση για καλο ασυρματο... :-D

Δημοσ.

Θελω τα 2 τηλεφωνα να ειναι στο ιδιο σημειο. Να τα βαλω σε διαφορετικες πριζες δεν βολευει...

Αν γινεται οπως ειπα (δηλ το σταθερο συνδεση στην μια θυρα phone του router και το ασυρματο στην αλλη) ειμαι ok...

Καμια προταση για ασυρματο δεν ακουσα ακομα! :-D

Δημοσ.

κατα 99% όχι γιατί η δεύτερη υποδοχή είναι για δεύτερη γραμμή

Θελω τα 2 τηλεφωνα να ειναι στο ιδιο σημειο. Να τα βαλω σε διαφορετικες πριζες δεν βολευει...

Αν γινεται οπως ειπα (δηλ το σταθερο συνδεση στην μια θυρα phone του router και το ασυρματο στην αλλη) ειμαι ok...

Καμια προταση για ασυρματο δεν ακουσα ακομα! :-D

Δημοσ.

leo, γιατί πάντα στα μηνύματά σου ή παράθεση βγαίνει από κάτω?
Δημοσ.

γράφω από ταμπλετ με windows 10 και Microsoft edge και για κάποιον λογο δεν γράφει από κάτω,μονο στο ινσομνια συμβαίνει αυτό

leo, γιατί πάντα στα μηνύματά σου ή παράθεση βγαίνει από κάτω?

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη ο μονος τροπος ειναι να βαλω το ενα απο τα 2 σε αλλη τηλεφωνικη πριζα?

Δημοσ.

δες το τέταρτο μήνυμα

Δηλαδη ο μονος τροπος ειναι να βαλω το ενα απο τα 2 σε αλλη τηλεφωνικη πριζα?

Δημοσ.

δες το τέταρτο μήνυμα

Το τεταρτο μηνυμα καπως ετσι φανταζομαι γιατι μολις μου ειπες πως δεν γινεται αυτο που ειπα... :-)

θα παρεις ενα ταφ και θα συνδεσεις εκει και τα 2 ή αν το γραφειο εχει 2 μπριζες στην μια θα συνδεσεις το ασυρματο και στην αλλη το ενσυρματο ή πανω στο rοuter οπως ειπες

mufa_telephone.jpg

Στο ταφ στις 2 μπροστινες υποδοχες συνδεονται προφανως τα 2 τηλεφωνα. Απο την αλλη μερια το συνδεω πανω στο ρουτερ μαλλον ετσι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στην υποδοχή phone του router

Το τεταρτο μηνυμα καπως ετσι φανταζομαι γιατι μολις μου ειπες πως δεν γινεται αυτο που ειπα... :-)

Στο ταφ στις 2 μπροστινες υποδοχες συνδεονται προφανως τα 2 τηλεφωνα. Απο την αλλη μερια το συνδεω πανω στο ρουτερ?

Επεξ/σία από leo06
  • Like 1
Δημοσ.

Κι εγω ψαχνω για ασυρματο και θελω να βρω καποιο που να ειναι ευκολο να περασεις τις επαφες

Εχω καμια 150αρια στο αλλο και δεν το αλλαζω για να μην κατσω να τις πεναω μια μια

Καπου εχω δει καποια που περνας με sim τις επαφες απο το κινητο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...